malawaszka Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Paula_ napisał(a): I zacznę tęsknić za dogomułem :evil_lol: hahaha nooo - dziś od razu spadła moja wydajność w pracy :evil_lol: Quote
Paula Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha nooo - dziś od razu spadła moja wydajność w pracy :evil_lol: :evil_lol: Ja o północy grzecznie leżałam w łóżeczku :roll: AlKil napisał(a):Dobry wieczór! :loveu: Witaj Ewo :multi: Dobranoc :hand: Quote
Pysia Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Hahahaha i ja mam problem z dotarcie do łóżka :diabloti: Phi ! Nawet z powstaniem od kompa :evil_lol: Ciekawe czemu....:diabloti: Quote
Alicja Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Pysia']Hahahaha i ja mam problem z dotarcie do łóżka :diabloti: Phi ! Nawet z powstaniem od kompa :evil_lol: Ciekawe czemu....:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj odeszlam..... pożegnalam sie z Paula .......a za 5 minut wróciłam:diabloti:....bo jak nie skorzystać jak śmiga a dziecko się kąpie o 1 w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyszłam zagadać serwera ;)...cze Paula:grins::multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 [quote name='Paula_']Axunię po brzuszku, owszem, wymiziam :loveu: Maksia po klatuszce, bo na brzuszku ma przeszkodę :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: po przeszkodzie nie musisz go miziać, przeszkodę przeskocz albo omiń :evil_lol::evil_lol: haha ;) Quote
Paula Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 [quote name='Pysia']Hahahaha i ja mam problem z dotarcie do łóżka :diabloti: Phi ! Nawet z powstaniem od kompa :evil_lol: Ciekawe czemu....:diabloti: :evil_lol: Boję się wejść do niektórych :razz: blożków, pewnie po 10 stron nagadane :mdleje: [quote name='Alicja']:evil_lol:ja wczoraj odeszlam..... pożegnalam sie z Paula .......a za 5 minut wróciłam:diabloti:....bo jak nie skorzystać jak śmiga a dziecko się kąpie o 1 w nocy :evil_lol: Przyszłam zagadać serwera ;)...cze Paula:grins::multi: I wcale, a wcale nie jesteś uzależniona od dogo :evil_lol: Cześć gadułko :loveu: [quote name='agbar']Paulowata witanko:grins: Cze Agowata :multi: [quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: po przeszkodzie nie musisz go miziać, przeszkodę przeskocz albo omiń :evil_lol::evil_lol: haha ;) :D Na brzuszku ma łaskotki i nóżką macha, jak go tam głaszczę :evil_lol: [quote name='evaxon']:multi:hej hej :loveu: Heja cór :loveu: :multi: Quote
Paula Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 furciaczek napisał(a):Doberek:loveu: :loveu: Dobranocka :hand: Quote
furciaczek Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Paula_ napisał(a)::loveu: Dobranocka :hand: Co?? Juz?? Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Paula_'] I wcale, a wcale nie jesteś uzależniona od dogo :evil_lol: Cześć gadułko :loveu: :multi::loveu::multi:cześć Paula:hand: to sem JA Nieuzależniona od DOGO Alicja :grins: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 cze Paula.... wczoraj jestem pewna że tu pisałam.... :hmmmm: na 666% jestem pewna :crazyeye: a posta niet.... jest opcja że przy 20tu otwartych okienkach pisałam myśląc że jestem u ciebie.. a byłam gdzie indziej... mam nadzieje że nie pisałam głupot i nie witałam was na PwP :oops: w pracy bede szukać :roll: Quote
agbar Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 witajcie ludziska i psiska:multi::multi: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 no i cholerka... przejrzałam... nie ma tego co wczoraj pisałam, ani tu ani nigdzie :niewiem: no to cholewcia... co jest??? mam juz jakieś schizy chyba... fatamorgana... :mdleje: masakra.. chyba sie starzeje(SZ) :grins: CZE PAULA!!!! :multi::multi::multi: to za wczoraj :grins: Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 hej Paulko :) przybyłam:) czy były jakieś foty, mam coś do nadrabiania? :cool3: cmoki cmoki dla faflunów :loveu: Quote
Paula Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='furciaczek']Co?? Juz?? Ano już :cool1: Rano trzeba wstać do pracy :roll: [quote name='Alicja']:loveu::multi:cześć Paula:hand: to sem JA Nieuzależniona od DOGO Alicja :grins: :evil_lol: Cze Alu ;) [quote name='clockwork']cze Paula.... wczoraj jestem pewna że tu pisałam.... :hmmmm: na 666% jestem pewna :crazyeye: a posta niet.... jest opcja że przy 20tu otwartych okienkach pisałam myśląc że jestem u ciebie.. a byłam gdzie indziej... mam nadzieje że nie pisałam głupot i nie witałam was na PwP :oops: w pracy bede szukać :roll: Cze Magda :loveu: Hahaha :D Niemiec ;) [quote name='agbar']witajcie ludziska i psiska:multi: Witaj ludziu z psem :multi: [quote name='clockwork']no i cholerka... przejrzałam... nie ma tego co wczoraj pisałam, ani tu ani nigdzie :niewiem: no to cholewcia... co jest??? mam juz jakieś schizy chyba... fatamorgana... :mdleje: masakra.. chyba sie starzeje(SZ) :grins: CZE PAULA!!!! :multi: to za wczoraj :grins: :grin: Cze Madzialena za wczoraj :loveu: [quote name='basia2202']hej Paulko :) przybyłam czy były jakieś foty, mam coś do nadrabiania? :cool3: cmoki cmoki dla faflunów :loveu: Hej Basiulko :multi: Nie było, zaraz będą :razz: Dziękować :loveu: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :hmmmm: to u Was nie było śniegu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Paula Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='Alicja']:hmmmm: to u Was nie było śniegu :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nie było, kilka razy poprószyło, ale nawet nie zakryło trawki :lol: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 kłamiesz.. w sobote był śnieg... dużo śniega :diabloti: Quote
Alicja Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='clockwork']kłamiesz.. w sobote był śnieg... dużo śniega :diabloti: :grins: nawet bardzo dużo Quote
Paula Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 :evil_lol: Widać na fotach, jak dużo :eviltong: A serio, to poza tym, że zimno cholernie, to u nas suchutko, nic nie leci z nieba :multi: Quote
Recommended Posts