Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha nooo - dziś od razu spadła moja wydajność w pracy :evil_lol:

:evil_lol: Ja o północy grzecznie leżałam w łóżeczku :roll:

AlKil napisał(a):
Dobry wieczór! :loveu:

Witaj Ewo :multi:

Dobranoc :hand:

Posted

[quote name='Pysia']Hahahaha i ja mam problem z dotarcie do łóżka :diabloti: Phi ! Nawet z powstaniem od kompa :evil_lol: Ciekawe czemu....:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja wczoraj odeszlam..... pożegnalam sie z Paula .......a za 5 minut wróciłam:diabloti:....bo jak nie skorzystać jak śmiga a dziecko się kąpie o 1 w nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Przyszłam zagadać serwera ;)...cze Paula:grins::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Paula_']Axunię po brzuszku, owszem, wymiziam :loveu: Maksia po klatuszce, bo na brzuszku ma przeszkodę :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol: po przeszkodzie nie musisz go miziać, przeszkodę przeskocz albo omiń :evil_lol::evil_lol: haha ;)

Posted

[quote name='Pysia']Hahahaha i ja mam problem z dotarcie do łóżka :diabloti: Phi ! Nawet z powstaniem od kompa :evil_lol: Ciekawe czemu....:diabloti:
:evil_lol: Boję się wejść do niektórych :razz: blożków, pewnie po 10 stron nagadane :mdleje:

[quote name='Alicja']:evil_lol:ja wczoraj odeszlam..... pożegnalam sie z Paula .......a za 5 minut wróciłam:diabloti:....bo jak nie skorzystać jak śmiga a dziecko się kąpie o 1 w nocy :evil_lol:

Przyszłam zagadać serwera ;)...cze Paula:grins::multi:

I wcale, a wcale nie jesteś uzależniona od dogo :evil_lol:

Cześć gadułko :loveu:

[quote name='agbar']Paulowata witanko:grins:
Cze Agowata :multi:

[quote name='jonQuilla']:evil_lol::evil_lol: po przeszkodzie nie musisz go miziać, przeszkodę przeskocz albo omiń :evil_lol::evil_lol: haha ;)
:D Na brzuszku ma łaskotki i nóżką macha, jak go tam głaszczę :evil_lol:

[quote name='evaxon']:multi:hej hej :loveu:
Heja cór :loveu: :multi:

Posted

[quote name='Paula_']
I wcale, a wcale nie jesteś uzależniona od dogo :evil_lol:

Cześć gadułko :loveu:

:multi::loveu::multi:cześć Paula:hand: to sem JA Nieuzależniona od DOGO Alicja :grins:

Posted

cze Paula.... wczoraj jestem pewna że tu pisałam.... :hmmmm: na 666% jestem pewna :crazyeye: a posta niet....
jest opcja że przy 20tu otwartych okienkach pisałam myśląc że jestem u ciebie.. a byłam gdzie indziej... mam nadzieje że nie pisałam głupot i nie witałam was na PwP :oops: w pracy bede szukać :roll:

Posted

no i cholerka... przejrzałam... nie ma tego co wczoraj pisałam, ani tu ani nigdzie :niewiem: no to cholewcia... co jest??? mam juz jakieś schizy chyba... fatamorgana... :mdleje: masakra.. chyba sie starzeje(SZ) :grins:

CZE PAULA!!!! :multi::multi::multi: to za wczoraj :grins:

Posted

[quote name='furciaczek']Co?? Juz??
Ano już :cool1: Rano trzeba wstać do pracy :roll:

[quote name='Alicja']:loveu::multi:cześć Paula:hand: to sem JA Nieuzależniona od DOGO Alicja :grins:
:evil_lol: Cze Alu ;)

[quote name='clockwork']cze Paula.... wczoraj jestem pewna że tu pisałam.... :hmmmm: na 666% jestem pewna :crazyeye: a posta niet....
jest opcja że przy 20tu otwartych okienkach pisałam myśląc że jestem u ciebie.. a byłam gdzie indziej... mam nadzieje że nie pisałam głupot i nie witałam was na PwP :oops: w pracy bede szukać :roll:

Cze Magda :loveu: Hahaha :D Niemiec ;)

[quote name='agbar']witajcie ludziska i psiska:multi:
Witaj ludziu z psem :multi:

[quote name='clockwork']no i cholerka... przejrzałam... nie ma tego co wczoraj pisałam, ani tu ani nigdzie :niewiem: no to cholewcia... co jest??? mam juz jakieś schizy chyba... fatamorgana... :mdleje: masakra.. chyba sie starzeje(SZ) :grins:
CZE PAULA!!!! :multi: to za wczoraj :grins:

:grin: Cze Madzialena za wczoraj :loveu:

[quote name='basia2202']hej Paulko :)
przybyłam

czy były jakieś foty, mam coś do nadrabiania? :cool3:

cmoki cmoki dla faflunów :loveu:

Hej Basiulko :multi:

Nie było, zaraz będą :razz:

Dziękować :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: to u Was nie było śniegu :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nie było, kilka razy poprószyło, ale nawet nie zakryło trawki :lol: