Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 cze Paula :multi::multi::multi: przedarłam się przez knieje i stepy i dotarłam z dzieńdoberkiem :multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 witaj mamusiu:loveu: dogomul doprowadza mnie do szalu:loveu: i gadu tez:loveu: o jak super:loveu: i przyjemnie:loveu: :angryy: Quote
jonQuilla Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witam :multi::multi: i do Was zaglądam z uśmiechem na buzi ;) :evil_lol::evil_lol: nie nadrabiam ale jestem żebyście nie pomyśleli że zapomniałam o Was :evil_lol: Buziaki i Smyraki dla Maksia i jego przyjaciół :) :loveu: Quote
Alicja Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :multi:Melduje że żyje i ze jestem :multi::multi::multi: ize EMI dzwoniła i ze wogole jest oki :p Quote
Paula Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 furciaczek napisał(a):Dziendoberek:loveu: co tam slychac:cool3: Bry Gośka :multi: Nic ciekawego :roll: Dużo pracy, dziś robotę skończyłam o 22 :shake: Alicja napisał(a):cze Paula :multi: przedarłam się przez knieje i stepy i dotarłam z dzieńdoberkiem :multi: Cze Alu :multi: Gratuluję wytrwałości :lol: evaxon napisał(a):witaj mamusiu:loveu: dogomul doprowadza mnie do szalu:loveu: i gadu tez:loveu: o jak super:loveu: i przyjemnie:loveu: Witaj córciu :loveu: Wdech wydech :evil_lol: jonQuilla napisał(a):Witam :multi: i do Was zaglądam z uśmiechem na buzi ;) :evil_lol: nie nadrabiam ale jestem żebyście nie pomyśleli że zapomniałam o Was :evil_lol: Buziaki i Smyraki dla Maksia i jego przyjaciół :loveu: Witanko pamiętająca o nas Kasiu :multi: :D Wzajemnie :loveu: Alicja napisał(a):Melduje że żyje i ze jestem :multi: ize EMI dzwoniła i ze wogole jest oki :p :multi: Meldunek przyjęty ;) No to super :razz: Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Uwazaj zeby w pracoholizm nie popasc:diabloti: Quote
Paula Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 furciaczek napisał(a):Uwazaj zeby w pracoholizm nie popasc:diabloti: Spokojnie ;) To mi na pewno nie grozi :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Paula_ napisał(a):Spokojnie ;) To mi na pewno nie grozi :evil_lol: hehe to juz jestem spokojna:lol: Quote
Paula Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 furciaczek napisał(a):hehe to juz jestem spokojna:lol: Możesz spać spokojnie, jak i ja będę :evil_lol: ;) Jutro, a właściwie dziś idę się odstresować po ciężkim tygodniu pracy ;) :beerchug: Dobranoc :bye: Quote
furciaczek Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Paula_ napisał(a):Możesz spać spokojnie, jak i ja będę :evil_lol: ;) Dobranoc :bye: Dobranoc:loveu: Quote
BeaC Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 wpadłam sobie do Was dziewczynki:cool3::cool3::cool3: w sobotni poranek :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 :multi::multi::multi::multi:BEREK PAULA :loveu: ale mi sie wczoraj pomieszało z tymi SMSami ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale potem dzwoniłam do Emi do pociągu ;) pozdróweczka :loveu: Quote
basia2202 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Quote
e.v.a Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 czesc mamuska:multi::multi: to dogo tak cholernie muli:placz: wogole ochoty nie mam zeby siedziec na kompecku:placz: tak mi smutno:placz: tak zle:placz: i jutro znowu do pracy:placz: tak mi sie nie chce:placz: psytul i daj cukiera:placz::loveu::diabloti::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Maxiu, Maxiu :hmmmm: AAAAAAAA!!! u Pauli jestem!! :multi::multi::multi: tak dawno mnie tu nie było że już nie pamietam kto jest kto..sie dzieńdoberkuje łikendowo-końcówkowo-browarowo :loveu: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 clockwork napisał(a):Maxiu, Maxiu :hmmmm: AAAAAAAA!!! u Pauli jestem!! :multi::multi::multi: tak dawno mnie tu nie było że już nie pamietam kto jest kto..sie dzieńdoberkuje łikendowo-końcówkowo-browarowo :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:skąd wiedzialas :hmmmm: że Paula na browca polazla :grins: cze Paula ....;):multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 a gdzie może być Paula jak tu jej nie ma??? z psem na psacerze :roll: Quote
Alicja Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 clockwork napisał(a):a gdzie może być Paula jak tu jej nie ma??? z psem na psacerze :roll: :roll:.......no ...a co innego mogłaś mieć na myśli :hmmmm: Quote
jonQuilla Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Witam Was :multi::multi: Wróciłam i chciałam zobaczyć co u Was, ale w tej chwili nie zdążę raczej nadrobić więc wpadnę tutaj później :) Miłego dnia :) Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 :hand: cze Paula.....wróciłaś już chyba z tego spacerka :hmmmm: :multi::multi::multi:pozdróweczka z raneczka :grins: Quote
Paula Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 furciaczek napisał(a):Dobranoc:loveu: Bry wieczór :grins: BeaC napisał(a):wpadłam sobie do Was dziewczynki w sobotni poranek Witaj Beatko w poniedziałkowy wieczorek :multi: Medorowa napisał(a):Hejoo znajoma z klasy Hej koleżanko z klasy :multi: basia2202 napisał(a):Kochani.. ogromna prośba... to wątek szczeniaków, które się urodziły u siostry Mariusza (sunia była ze schronu wzięta szczenna, schron o tym nie poinformował .. no i urodziły się maluchy) dla większości szczeniaków udało się znaleźć właścicieli (poszły w dobre ręce), zostały 2 sunie ONki, które pilnie szukają dobrych domków http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=99876 podnoście ten wątek - pliiissssss Basiu, czytałam trochę w sobotę, ciśnienie mi się podniosło :angryy: Później poczytam. evaxon napisał(a):czesc mamuska:multi: to dogo tak cholernie muli wogole ochoty nie mam zeby siedziec na kompecku tak mi smutno tak zle i jutro znowu do pracy tak mi sie nie chce:placz: psytul i daj cukiera Cześć córuśka :loveu: Oć...mamcia psytuli :calus: clockwork napisał(a):Maxiu, Maxiu :hmmmm: AAAAAAAA!!! u Pauli jestem!! tak dawno mnie tu nie było że już nie pamietam kto jest kto..sie dzieńdoberkuje łikendowo-końcówkowo-browarowo :loveu: Mnie też dawno nie było :evil_lol: Bry Madzialena :loveu: Alicja napisał(a):skąd wiedzialas :hmmmm: że Paula na browca polazla :grins: cze Paula .... :evil_lol: Cze Alutka :loveu: clockwork napisał(a):a gdzie może być Paula jak tu jej nie ma??? z psem na psacerze :roll: O tej porze Paula dogorywała po sobocie :roll: jonQuilla napisał(a):Witam Was Wróciłam i chciałam zobaczyć co u Was, ale w tej chwili nie zdążę raczej nadrobić więc wpadnę tutaj później Miłego dnia Witaj Kasiu :multi: Dzięki, pozdrawiamy :loveu: Alicja napisał(a):cze Paula.....wróciłaś już chyba z tego spacerka :hmmmm: :multi:pozdróweczka z raneczka :grins: O 10 ledwo doczłapałam się do pracy :roll: Pozdro wieczorne :loveu: Medorowa napisał(a)::bigcool::bigcool: A Ty z czego taka zadowolona :hmmmm: przeca dogo zamulone wciąż :angryy: Quote
Paula Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 Mimo szczerych chęci :grins: nie udało mi się przebić przez dogomuła :roll: i przelecieć ulubionych :evil_lol: Ale myślę o Was :loveu: i jak się poprawi to przybędę :hand: Quote
Alicja Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Paula_ napisał(a):Mimo szczerych chęci :grins: nie udało mi się przebić przez dogomuła :roll: i przelecieć ulubionych :evil_lol: Ale myślę o Was :loveu: i jak się poprawi to przybędę :hand: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja poczekam na te przelatywanie ;) Quote
Recommended Posts