furciaczek Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Ja tez z checia dam sie przeleciec:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 aaahahah trzecia w kolejce do przelecenia :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to ja poczekam na te przelatywanie ;) furciaczek napisał(a):Ja tez z checia dam sie przeleciec:evil_lol: malawaszka napisał(a):aaahahah trzecia w kolejce do przelecenia :evil_lol: przelatywanie na zapisy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Paula_ napisał(a): Cześć córuśka :loveu: Oć...mamcia psytuli :calus: a gdzie cukierek?:roll::evil_lol: hej hej mamuska:multi::multi::multi: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ponadrabiałam troszkę tak jak mówiłam i znalazłam zdjęcia, których nie widziałam :) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img002-3.jpg Axa chce zjeść własną łapkę? ;) :evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img015-2.jpg i jak zwykle Maksiu wpatrzony w Axe :loveu::loveu::loveu: Witam i pozdrawiam a przy okazji ślę mega ;) uściski dla puchatych :loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='jonQuilla']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img015-2.jpg i jak zwykle Maksiu wpatrzony w Axe :loveu::loveu::loveu: Wpatrzony i rozmarzony!:lol: Hej Paolka!!!:loveu:Ale to dogo ostatnio muliło:diabloti:, dobrze że dziś już dobrze :evil_lol:, można cosik wreszcie pokonwersować normalnie.:lol: Wpadłam zapytać jak tam mój ulubiony Maxiu i ślicznotka Axa?:loveu: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol:to ja poczekam na te przelatywanie ;) [quote name='furciaczek']Ja tez z checia dam sie przeleciec:evil_lol: [quote name='malawaszka']aaahahah trzecia w kolejce do przelecenia :evil_lol: Witajcie wyposzczone :loveu: :evil_lol: [quote name='Alicja']przelatywanie na zapisy :evil_lol: :grin: Nie wiem, czy dam radę :evil_lol: [quote name='evaxon']a gdzie cukierek?:roll::evil_lol: hej hej mamuska:multi: Nie ma, odchudzam się :cool1: Hej hej córuśka :multi: [quote name='jonQuilla']Witam i pozdrawiam a przy okazji ślę mega ;) uściski dla puchatych :loveu: Witaj Kasia :multi: To uściski dla szczurków, bo psy mamy łyse ;) jak to babcia Pysia mówi :evil_lol: Dziękować i również pozdrawiać :loveu: [quote name='AśkaK']Wpatrzony i rozmarzony!:lol: Hej Paolka!!!:loveu:Ale to dogo ostatnio muliło:diabloti:, dobrze że dziś już dobrze :evil_lol:, można cosik wreszcie pokonwersować normalnie.:lol: Wpadłam zapytać jak tam mój ulubiony Maxiu i ślicznotka Axa?:loveu: Hej Aśka :loveu: Dogo śmiga, jak szalone :multi: Dzięki, piesy zdrowe. Maksiu wygląda dobrze, kondycji nabrał, biega codziennie jak szalony za piłeczką lub talerkiem, a ja stoję i marznę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='Paula_'] Witaj Kasia :multi: To uściski dla szczurków, bo psy mamy łyse ;) jak to babcia Pysia mówi :evil_lol: Dziękować i również pozdrawiać :loveu: no to dla łysych też oczywiście tarmoszenie po ich łysych bembzunach :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='jonQuilla']no to dla łysych też oczywiście tarmoszenie po ich łysych bembzunach :) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Axunię po brzuszku, owszem, wymiziam :loveu: Maksia po klatuszce, bo na brzuszku ma przeszkodę :evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Paula_ napisał(a): Nie ma, odchudzam się :cool1: Hej hej córuśka :multi: ale on mial byc dla mnie:roll::roll::roll::evil_lol: hej hej:multi::evil_lol: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):ale on mial byc dla mnie:roll::roll::roll::evil_lol: :roll: Nie marudź :eviltong: To se posiedziałam na dogo :roll: Znowu zamula :angryy: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Paula_ napisał(a)::roll: Nie marudź :eviltong: To se posiedziałam na dogo :roll: Znowu zamula :angryy: :evil_lol: dobrze ze ostatnio TZ mi wsypal do torebki troche cukierkow:cool1: bo mamusia nie daje:placz::roll::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dlatego ja juz ide :eviltong: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: dobrze ze ostatnio TZ mi wsypal do torebki troche cukierkow:cool1: bo mamusia nie daje:placz::roll::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dlatego ja juz ide :eviltong: Chcesz cukierka, idź do ... TZta :evil_lol: Ja za niedługo idę jeszcze z psem :hand: Quote
e.v.a Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Paula_ napisał(a):Chcesz cukierka, idź do ... TZta :evil_lol: Ja za niedługo idę jeszcze z psem :hand: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a moj pies spi :eviltong: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 evaxon napisał(a):a moj pies spi :eviltong: Mój jeszcze też, ale jak się zacznę kręcić to wstanie :p Nie chce mi się, brrrr tak zimno :roll: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Zostalam przelecona:multi::evil_lol: a fotek to kiedy mozemy sie spodziewac:cool3::loveu: Quote
clockwork Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 korzystając z okazji że mamy wielki serwer... spróbujmy go zagadać :evil_lol::evil_lol: bereczekwieczór dziewczynki :loveu: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='furciaczek']Zostalam przelecona:multi::evil_lol: a fotek to kiedy mozemy sie spodziewac:cool3::loveu: :evil_lol: :siara: Nie wiem, mam jakieś z soboty, ale kiepskie wyszły, nie chce mi się już dziś zmniejszać :oops: [quote name='clockwork']korzystając z okazji że mamy wielki serwer... spróbujmy go zagadać :evil_lol::evil_lol: bereczekwieczór dziewczynki :loveu: Nie wątpię, że Wam się to uda :evil_lol: Bry dziołcha :loveu: Quote
furciaczek Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Moglas od razu napisac ze mam sie wypchac a nie sie glupio tlumaczysz:eviltong: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 furciaczek napisał(a):Moglas od razu napisac ze mam sie wypchac a nie sie glupio tlumaczysz:eviltong: Następnym razem się poprawię :evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Jest wieczór:cool3::cool3::cool3: Pamiętasz co mi obiecałaś:evil_lol: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Medorowa napisał(a):Jest wieczór:cool3::cool3::cool3: Pamiętasz co mi obiecałaś:evil_lol: :evil_lol: Już jest noc :grins: :diabloti: Quote
malawaszka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name='clockwork']korzystając z okazji że mamy wielki serwer... spróbujmy go zagadać :evil_lol::evil_lol: myślę, że szybko się z tym uporamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Ja też uważam że nam się to szybko uda :diabloti: Witaj Paula i reszta :multi::loveu: Quote
Paula Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 malawaszka napisał(a):myślę, że szybko się z tym uporamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zaś będę narzekać na przyrost stron i nadrabiać, nadrabiać, nadrabiać ... :roll: Pysia napisał(a):Ja też uważam że nam się to szybko uda :diabloti: Witaj Paula i reszta :multi::loveu: I zacznę tęsknić za dogomułem :evil_lol: Witaj babciu Pysiowa :loveu: Quote
Recommended Posts