Paula Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):To dzisiaj sie wypacham a jutro mnie ktos wypatroszy i juz:evil_lol: :shake: Masochistka :evil_lol: ;) Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Paula_ napisał(a)::shake: Masochistka :evil_lol: ;) Kto??:eviltong: Quote
Paula Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Kto??:eviltong: Taka jedna, co chce się wypychać i wypatraszać :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Paula_ napisał(a):Taka jedna, co chce się wypychać i wypatraszać :evil_lol: Do psychiatryka trzeba ja wyslac:evil_lol: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 czesc nie zauwazalska mamo:diabloti: dogo muli co jakis czas:shake: masakra Quote
Paula Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Do psychiatryka trzeba ja wyslac:evil_lol: :evil_lol: evaxon napisał(a):czesc nie zauwazalska mamo:diabloti: dogo muli co jakis czas:shake: masakra Ups :oops: Sorki córcia, musi się nie zaznaczyło na czerwono przy cytowaniu :roll: Myślałam, ze w nocy będzie dobrze i ponadrabiam :roll: a jeszcze muszę z głupkiem wyjść, bo nie srał od 9 rano :shake: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Paula_ napisał(a): Ups :oops: Sorki córcia, musi się nie zaznaczyło na czerwono przy cytowaniu :roll: Myślałam, ze w nocy będzie dobrze i ponadrabiam :roll: a jeszcze muszę z głupkiem wyjść, bo nie srał od 9 rano :shake: hahaha moze zatwardzenie ma?? Tigra ostatnio stękala jak srała hehe Quote
Paula Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 evaxon napisał(a):hahaha moze zatwardzenie ma?? Tigra ostatnio stękala jak srała hehe Racze nie, był na chwilę po pracy, potem usnęłam i byliśmy z godzinkę około 23, biegał za talerkiem, może nie miał czasu zrobić :evil_lol: Hahaha, biedna, szkoda, że tego nie nagrałaś :grin: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Paula_ napisał(a):Racze nie, był na chwilę po pracy, potem usnęłam i byliśmy z godzinkę około 23, biegał za talerkiem, może nie miał czasu zrobić :evil_lol: Hahaha, biedna, szkoda, że tego nie nagrałaś :grin: hahah jaki zapracowany ten moj braciszek:evil_lol: oj nie bylo co :eviltong: stęknelo jej si eyy yyy yyy i poszła kupa hehehehe Quote
Paula Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 evaxon napisał(a):hahah jaki zapracowany ten moj braciszek:evil_lol: oj nie bylo co :eviltong: stęknelo jej si eyy yyy yyy i poszła kupa hehehehe Biedaczek ;) Jeszcze żeby z tej pracy kasa była :p :grin: Nie widziałam/słyszałam nigdy stękającego przy qpaniu psa :evil_lol: Quote
Paula Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Wiecie, że przed 6 rano dogo śmiga jak szalone :evil_lol: Do jutra, dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Paula_']Racze nie, był na chwilę po pracy, potem usnęłam i byliśmy z godzinkę około 23, biegał za talerkiem, może nie miał czasu zrobić :evil_lol: Hahaha, biedna, szkoda, że tego nie nagrałaś :grin: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:dlaczego rzucasz żarciem Maxiowi ....uczysz go polować :hmmmm: chłopak musi powalczyć o jedzenie :shake:....no ale taaa wieczorkiem spacerek nad kanałek i coś se złapie w biegu albo w locie ;) [quote name='Paula_']Wiecie, że przed 6 rano dogo śmiga jak szalone :evil_lol: Do jutra, dobranoc :hand: tera jeszcze też :grins: doberek nocna Paulino :multi::multi::multi::loveu: i jak zgaga :roll: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 depcze Ali po pietach ...depcze Ali po pietach :multi::multi::multi::diabloti::evil_lol: hej hej mamm:multi: Quote
Alicja Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='evaxon']depcze Ali po pietach ...depcze Ali po pietach :multi::multi::multi::diabloti::evil_lol: hej hej mamm:multi: :cool3:...ała.....ktoś mi depcze po piętach ....:roll:......... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Witam :multi::multi: hmm chyba muszę się przeprogramować na tryb nocny skoro w nocy tak dogo śmiga :) :evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 buuuhahahahha i z rana sie uśmiałam.. (chciałam napisać usrałam :roll:) z tematów o sraniu psów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masakra... jesteście bezlitosne :roflt::roflt::roflt: Quote
e.v.a Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='clockwork']buuuhahahahha i z rana sie uśmiałam.. (chciałam napisać usrałam :roll:) z tematów o sraniu psów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masakra... jesteście bezlitosne :roflt::roflt::roflt: sranie to nie temat do smiania sie:shake::cool1::shake::evil_lol: Quote
Medorowa Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Doberek zła kobieto:obrazic: :loveu: Quote
clockwork Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 masakra.. jak ten dogomuł chodzi.. :angryy::angryy: ani se qrde poplotkowac nie idzie :shake::shake::mad: przywitam sie z wami po raz 3 bo 2 razu mnie wybiło bo jakieś busy tędy jeżdżą :shake: sie witam wieczornie po raz trzeci :multi::multi: Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Przyszlam sie wypatroszyc no ale widze ze dzisiaj tez fotek nie ma:placz: i dalej taka wypchana musze chodzic:-( Quote
Paula Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Alicja napisał(a)::crazyeye:dlaczego rzucasz żarciem Maxiowi ....uczysz go polować :hmmmm: chłopak musi powalczyć o jedzenie :shake:....no ale taaa wieczorkiem spacerek nad kanałek i coś se złapie w biegu albo w locie ;) doberek nocna Paulino:multi::multi::loveu: i jak zgaga :roll: :D Nad kanałkiem dużo kaczek, to se coś chłopak upoluje :evil_lol: Byle niestrawności nie miał :diabloti: Talerek to taki berecik gumowy (nie moherowy :diabloti:), jak ma Klocek, tylko trochę większy :p Bry Alicjo :multi: :loveu: Zgagi niet :grins: evaxon napisał(a):depcze Ali po pietach ...depcze Ali po pietach :multi::multi::diabloti::evil_lol: hej hej mamm:multi: Witaj depcząca Alę córciu :loveu: :p jonQuilla napisał(a):Witam :multi::multi: hmm chyba muszę się przeprogramować na tryb nocny skoro w nocy tak dogo śmiga :) :evil_lol::evil_lol: Witaj Kasiu :multi: Ja tylko w weekend tak mogę sobie w nocy posiedzieć :placz: Quote
Paula Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 clockwork napisał(a):buuuhahahahha i z rana sie uśmiałam.. (chciałam napisać usrałam :roll:) z tematów o sraniu psów... :evil_lol::evil_lol:masakra... jesteście bezlitosne :roflt::roflt::roflt: :D Witaj usr ... znaczy uśmiana Madzialeno :evil_lol: :loveu: Medorowa napisał(a):Doberek zła kobieto:obrazic: :loveu: :evil_lol: Ja być dobra kobiałka :p Cześć Madzia :loveu: clockwork napisał(a):masakra.. jak ten dogomuł chodzi.. :angryy::angryy: ani se qrde poplotkowac nie idzie:shake::mad: przywitam sie z wami po raz 3 bo 2 razu mnie wybiło bo jakieś busy tędy jeżdżą :shake: sie witam wieczornie po raz trzeci :multi::multi: Masiakra :shake: Teraz ładnie śmiga :p Witaj po raz :hmmmm: kolejny :multi: furciaczek napisał(a):Przyszlam sie wypatroszyc no ale widze ze dzisiaj tez fotek nie ma:placz: i dalej taka wypchana musze chodzic:-( Znaczy jak będą fotki, to się wypatroszysz :-o Odepchnij się, nie patrosz, pozostań nietknięta :evil_lol: zaraz coś wrzucę specjalnie for U :grins: Quote
Paula Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Więcej nie mam, bo nie wyszły :roll: Quote
Paula Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Podpisujcie petycję w sprawie Uciechowa :modla: http://www.petycje.pl/2702 Tutaj wątek Uciechowa, od postu 8835 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656&page=442 Quote
jonQuilla Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witam Paulinko :multi::multi: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img083.jpg to się nazywa mieć przydługi język do przykrótkiej mordki ;) :evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu: Dogo tak muli że chyba zaraz wyjdę z siebie i stanę obok :roll: mi też jakieś busy tędy jeżdżą :roll: Quote
Recommended Posts