Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

furciaczek napisał(a):
Do psychiatryka trzeba ja wyslac:evil_lol:

:evil_lol:

evaxon napisał(a):
czesc nie zauwazalska mamo:diabloti:
dogo muli co jakis czas:shake: masakra

Ups :oops: Sorki córcia, musi się nie zaznaczyło na czerwono przy cytowaniu :roll:
Myślałam, ze w nocy będzie dobrze i ponadrabiam :roll: a jeszcze muszę z głupkiem wyjść, bo nie srał od 9 rano :shake:

Posted

Paula_ napisał(a):

Ups :oops: Sorki córcia, musi się nie zaznaczyło na czerwono przy cytowaniu :roll:
Myślałam, ze w nocy będzie dobrze i ponadrabiam :roll: a jeszcze muszę z głupkiem wyjść, bo nie srał od 9 rano :shake:

hahaha moze zatwardzenie ma?? Tigra ostatnio stękala jak srała hehe

Posted

evaxon napisał(a):
hahaha moze zatwardzenie ma??

Tigra ostatnio stękala jak srała hehe

Racze nie, był na chwilę po pracy, potem usnęłam i byliśmy z godzinkę około 23, biegał za talerkiem, może nie miał czasu zrobić :evil_lol:

Hahaha, biedna, szkoda, że tego nie nagrałaś :grin:

Posted

Paula_ napisał(a):
Racze nie, był na chwilę po pracy, potem usnęłam i byliśmy z godzinkę około 23, biegał za talerkiem, może nie miał czasu zrobić :evil_lol:

hahah jaki zapracowany ten moj braciszek:evil_lol:

oj nie bylo co :eviltong: stęknelo jej si eyy yyy yyy i poszła kupa hehehehe

Posted

evaxon napisał(a):
hahah jaki zapracowany ten moj braciszek:evil_lol:

oj nie bylo co :eviltong: stęknelo jej si eyy yyy yyy i poszła kupa hehehehe

Biedaczek ;) Jeszcze żeby z tej pracy kasa była :p

:grin: Nie widziałam/słyszałam nigdy stękającego przy qpaniu psa :evil_lol:

Posted

[quote name='Paula_']Racze nie, był na chwilę po pracy, potem usnęłam i byliśmy z godzinkę około 23, biegał za talerkiem, może nie miał czasu zrobić :evil_lol:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:dlaczego rzucasz żarciem Maxiowi ....uczysz go polować :hmmmm: chłopak musi powalczyć o jedzenie :shake:....no ale taaa wieczorkiem spacerek nad kanałek i coś se złapie w biegu albo w locie ;)

[quote name='Paula_']Wiecie, że przed 6 rano dogo śmiga jak szalone :evil_lol: Do jutra, dobranoc :hand:
tera jeszcze też :grins:

doberek nocna Paulino :multi::multi::multi::loveu:
i jak zgaga :roll:

Posted

[quote name='evaxon']depcze Ali po pietach ...depcze Ali po pietach :multi::multi::multi::diabloti::evil_lol:

hej hej mamm:multi:
:cool3:...ała.....ktoś mi depcze po piętach ....:roll:.........

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

buuuhahahahha i z rana sie uśmiałam.. (chciałam napisać usrałam :roll:) z tematów o sraniu psów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masakra... jesteście bezlitosne :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='clockwork']buuuhahahahha i z rana sie uśmiałam.. (chciałam napisać usrałam :roll:) z tematów o sraniu psów... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: masakra... jesteście bezlitosne :roflt::roflt::roflt:
sranie to nie temat do smiania sie:shake::cool1::shake::evil_lol:

Posted

masakra.. jak ten dogomuł chodzi.. :angryy::angryy:

ani se qrde poplotkowac nie idzie :shake::shake::mad:

przywitam sie z wami po raz 3 bo 2 razu mnie wybiło bo jakieś busy tędy jeżdżą :shake:

sie witam wieczornie po raz trzeci :multi::multi:

Posted

Alicja napisał(a):
:crazyeye:dlaczego rzucasz żarciem Maxiowi ....uczysz go polować :hmmmm: chłopak musi powalczyć o jedzenie :shake:....no ale taaa wieczorkiem spacerek nad kanałek i coś se złapie w biegu albo w locie ;)

doberek nocna Paulino:multi::multi::loveu:
i jak zgaga :roll:

:D Nad kanałkiem dużo kaczek, to se coś chłopak upoluje :evil_lol: Byle niestrawności nie miał :diabloti:
Talerek to taki berecik gumowy (nie moherowy :diabloti:), jak ma Klocek, tylko trochę większy :p

Bry Alicjo :multi: :loveu:
Zgagi niet :grins:

evaxon napisał(a):
depcze Ali po pietach ...depcze Ali po pietach :multi::multi::diabloti::evil_lol:
hej hej mamm:multi:

Witaj depcząca Alę córciu :loveu: :p

jonQuilla napisał(a):
Witam :multi::multi:

hmm chyba muszę się przeprogramować na tryb nocny skoro w nocy tak dogo śmiga :) :evil_lol::evil_lol:

Witaj Kasiu :multi:

Ja tylko w weekend tak mogę sobie w nocy posiedzieć :placz:

Posted

clockwork napisał(a):
buuuhahahahha i z rana sie uśmiałam.. (chciałam napisać usrałam :roll:) z tematów o sraniu psów... :evil_lol::evil_lol:masakra... jesteście bezlitosne :roflt::roflt::roflt:

:D Witaj usr ... znaczy uśmiana Madzialeno :evil_lol: :loveu:

Medorowa napisał(a):
Doberek zła kobieto:obrazic:

:loveu:

:evil_lol: Ja być dobra kobiałka :p Cześć Madzia :loveu:

clockwork napisał(a):
masakra.. jak ten dogomuł chodzi.. :angryy::angryy:
ani se qrde poplotkowac nie idzie:shake::mad:

przywitam sie z wami po raz 3 bo 2 razu mnie wybiło bo jakieś busy tędy jeżdżą :shake:
sie witam wieczornie po raz trzeci :multi::multi:

Masiakra :shake: Teraz ładnie śmiga :p

Witaj po raz :hmmmm: kolejny :multi:

furciaczek napisał(a):
Przyszlam sie wypatroszyc no ale widze ze dzisiaj tez fotek nie ma:placz: i dalej taka wypchana musze chodzic:-(

Znaczy jak będą fotki, to się wypatroszysz :-o Odepchnij się, nie patrosz, pozostań nietknięta :evil_lol: zaraz coś wrzucę specjalnie for U :grins: