Pysia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Axo kochana... Ja - ciotka Twa - wczorajszego dnia Padłam a ciało me odmówiło posłuszeństwa... Dlatego wybacz te bezeceństwa... Ja - najpiękniejsza z ludzi - składam w Twe łapki Życzenia Szczęścia :loveu: Wiecej nam w życiu nie trzeba ;) Twoja ciotka Pysia oraz Zmoroszelmy :) Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 czee mamm :loveu::loveu::loveu::loveu: pijemy dzisiaj tez??:evil_lol: Quote
Paula Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 [quote name='Alicja']:hand: DOBEREK :multi: w zaśnieżony poranek ............. Bry Alu :multi: U nas masakryczna pogoda, deszcz ze śniegiem, z przewagą deszczu, prawie cały dzień, dopiero na wieczór przestało padać :shake: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: Ile tutaj piwa poszło :evil_lol:nie upijcie się zbytnio bo ja Was do domów odprowadzać nie będę :evil_lol: Haha :D Spoko, ja tylko 2 wypiłam :lol: Cześć Żonkila :loveu: [quote name='agbar']spoznione zyczenia urodzinkowe ci sle...:Rose: i nie nadrabiam bo nie mam sily Dzięki Aga :calus: [quote name='Medorowa']Doberek pourodzinkowo:p Bry Madzia :multi: [quote name='clockwork']masz kaca??? osiemnastolatko ty???? :evil_lol: :evil_lol: Nie mam kaca :multi: A co, zazdrościsz, piętnastolatko :evil_lol: [quote name='Pysia']Axo kochana... Ja - ciotka Twa - wczorajszego dnia Padłam a ciało me odmówiło posłuszeństwa... Dlatego wybacz te bezeceństwa... Ja - najpiękniejsza z ludzi - składam w Twe łapki Życzenia Szczęścia :loveu: Wiecej nam w życiu nie trzeba Twoja ciotka Pysia oraz Zmoroszelmy :D Axunia dziękuje cioci Pysi i Zmoroszelmom :loveu: [quote name='evaxon']czee mamm :loveu: pijemy dzisiaj tez??:evil_lol: Cze cór :loveu: :evil_lol: Możemy się i dziś napić po małym piwku ;) :beerchug: Qr...de :angryy: Dogo mi wcześniej padło, a teraz muli :shake: Quote
AśkaK Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Paula_ napisał(a):Dziękuję Wam dziewczęta bardzo serdecznie w imieniu swoim i Axuni :multi: :calus: KWM :loveu: Już jestem :grins: Dopiero otworzyłam browarek :eviltong: Zdrówko :razz: Uuuuulala, ale żeście popiły dziewczynki!:lol::evil_lol: Paula...bo ja to jak zwykle niezorientowana...co to znaczy KWM...?:evil_lol: Kopniak w mordę..?:-?:hmmmm::shiny: Quote
e.v.a Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 AśkaK napisał(a): Paula...bo ja to jak zwykle niezorientowana...co to znaczy KWM...?:evil_lol: Kopniak w mordę..?:-?:hmmmm::shiny: buahahhahahah :grin: no to po KWM:drinking::evil_lol: Quote
Paula Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 AśkaK napisał(a):Paula...bo ja to jak zwykle niezorientowana...co to znaczy KWM...?:evil_lol: Kopniak w mordę..?:-?:hmmmm::shiny: Buhahaha :roflt: KWM - Kocham Was Misie :lol: Oryginalna wersja to KCM - Kocham Cię Misiu :lol:Długa historia, skąd się wzięło :evil_lol: kiedyś Ci opowiem ;) Quote
AśkaK Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Aaaaa, to spoko...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo już chciałam lać!:diabloti::mad: ;):lol: KCM znałam :lol:, ale jakoś nigdy nie używam bo niektórym facetom się myli z... CKM.:diabloti::evil_lol: Ja mu "KCM", a on odpisuje że rzeczywiście ta ostatnia okładka CKM była niezła.:roll::evil_lol::diabloti:;) Quote
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 AśkaK napisał(a):Uuuuulala, ale żeście popiły dziewczynki!:lol::evil_lol: Paula...bo ja to jak zwykle niezorientowana...co to znaczy KWM...?:evil_lol: Kopniak w mordę..?:-?:hmmmm::shiny: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzień doberek Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 AśkaK napisał(a):Uuuuulala, ale żeście popiły dziewczynki!:lol::evil_lol: a tam zaraz popiły ...to się nazywa degustacja :grins: ..... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula...bo ja to jak zwykle niezorientowana...co to znaczy KWM...?:evil_lol: Kopniak w mordę..?:-?:hmmmm::shiny: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Aśka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Paula :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Aa hej KochAna PauLinko:loveu: Wpadłam sie pochwalić ze mam drugiego asta:multi::multi::multi::evil_lol: buZIaczKI for ju end for max i axa end for jor sister (zaawansowany angielski:evil_lol:) Quote
jonQuilla Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Cześć :multi::multi: "Kopniak w mordę" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha...dobre :) ale też nie wiedziałam co to KWM ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 evaxon napisał(a)::multi::multi::multi:cze mamka:loveu: Czy Ty Paula karmisz piersią? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witajcie dziewczyny i Maxiu :multi::loveu: Quote
clockwork Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Pysia napisał(a):Czy Ty Paula karmisz piersią? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Witajcie dziewczyny i Maxiu :multi::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taaa... piersiom Aksie, drugiego Maxia :eviltong::eviltong: Quote
Paula Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 clockwork napisał(a):dzień doberek Bry Madzialena :multi: Alicja napisał(a):Cze Paula :multi: Cze Alu :multi: emdziolek napisał(a):Aa hej KochAna PauLinko:loveu: Wpadłam sie pochwalić ze mam drugiego asta:multi::evil_lol: buZIaczKI for ju end for max i axa end for jor sister (zaawansowany angielski:evil_lol:) Hej Emi :loveu: Lecę poczytać :razz: :D Buziaczki for U 2 :evil_lol: :loveu: jonQuilla napisał(a):Cześć :multi: Cześć Żonkila :multi: evaxon napisał(a)::multi:cze mamka:loveu: Cze córka :loveu: Pysia napisał(a):Czy Ty Paula karmisz piersią? :crazyeye: Witajcie dziewczyny i Maxiu :multi::loveu: Tia, psikam i dolatuje do Pabianic :evil_lol: Witaj Pysiu :loveu: clockwork napisał(a)::evil_lol:taaa... piersiom Aksie, drugiego Maxia :eviltong: :evil_lol: Quote
Paula Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Tak wygląda zabawa naszych robaczków :lol: Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :loveu::loveu::loveu:mój Ozzulek .....tffuuuuu:diabloti:...Maxiu :grins:..... http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img001-4.jpg Quote
Alicja Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 :multi::multi:Filma też widziałam :multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:psy walczące w łóżku ...... Quote
jonQuilla Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Znów Maksiu i Axa :multi::multi: śliczności moje dwie :loveu::loveu::loveu: ahhh...godzinami można się gapić na nich :loveu: Quote
e.v.a Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img056.jpg buahahahahhahaha dogobranoc mamcia:loveu: Quote
bonita Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Oni to się bawią :loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img037.jpg A kto sobie przy kompiku siedzi :cool3: Heloł Maksie i Axie :multi: Melduję że byłam :multi: Dogobranoc Quote
Recommended Posts