jonQuilla Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Maksiu świetnie udaje żabę http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img09.jpg :loveu::loveu::loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img05.jpg nie ma to jak mieć duży język, który nie mieści się w buźce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Paula_']:evil_lol: Widać na fotach, jak dużo :eviltong: A serio, to poza tym, że zimno cholernie, to u nas suchutko, nic nie leci z nieba :multi: beznadzieja w tej stolycy.. żeby ani sniegu nie było??? :crazyeye: Quote
Paula Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 [quote name='jonQuilla']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img05.jpg nie ma to jak mieć duży język, który nie mieści się w buźce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :grin: Cześć Joinciku :loveu: :evil_lol: ;) [quote name='clockwork']beznadzieja w tej stolycy.. żeby ani sniegu nie było??? :crazyeye: Kicha :cool1: Jakby był, to i fotki nie były by za ciemne ;) Quote
jonQuilla Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='Paula_']:grin: Cześć Joinciku :loveu: :evil_lol: ;) jeszcze moment, jeszcze chwila i wyjdę na nałogowego palacza Jointów :evil_lol: :diabloti: :grin::grin: Quote
clockwork Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 [quote name='jonQuilla']jeszcze moment, jeszcze chwila i wyjdę na nałogowego palacza Jointów :evil_lol: :diabloti: :grin::grin: nie wychodź... zakurz se.. dychnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia2202 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 byłam znowu! :multi: (już dziś 2-gi raz... co za rozpusta :eviltong:) widziałam fotecki spacerowe... tylko jakieś one takie.. ciemnościowe:roll: gdzie zaś lampę zapodziałaś?:cool3: Quote
Paula Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='jonQuilla']jeszcze moment, jeszcze chwila i wyjdę na nałogowego palacza Jointów :evil_lol: :diabloti: :grin::grin: :evil_lol: Nie no, jajka se robimy ;) [quote name='clockwork']nie wychodź... zakurz se.. dychnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: [quote name='basia2202']byłam znowu! :multi: (już dziś 2-gi raz... co za rozpusta :eviltong:) widziałam fotecki spacerowe... tylko jakieś one takie.. ciemnościowe:roll: gdzie zaś lampę zapodziałaś?:cool3: Ciemne, bo było przed 16 i się ciemno robiło :p a z lampą na dworku gorsze wychodzą :roll: tylko oczy się świecą ;) Uciekam do wyrka, dobranoc :hand: Quote
furciaczek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Widzilam foteczki:multi: Swietny jest ten pies :loveu: a zaba jest powalajaca:loveu::lol: Quote
Alicja Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 :multi::multi::multi:witkam porannie ...już prawie weekendowo :p jestem wstanięta ...a woda nadal na szczęście leci :multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 sie witam i nie mów że nie... :eviltong: Quote
BeaC Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Hejka byłam u Ciebie ale ty pewnie w pracy no to pa miziaczki dla psów Quote
malawaszka Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 widziałam widziałam żabę bez śniegu :loveu: Quote
jonQuilla Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 [quote name='clockwork']nie wychodź... zakurz se.. dychnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dychnę dychnę :evil_lol::evil_lol: [quote name='Paula_']:evil_lol: Nie no, jajka se robimy ;) :grin: jajka powiadasz? to ja poproszę Was o pomoc na Wielkanoc ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi::multi: maXy, aXy i szczuraXy --> przesyłam mizianiaXy ;) :evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='furciaczek']Widzilam foteczki:multi: Swietny jest ten pies :loveu: a zaba jest powalajaca:loveu: :loveu: Hej Fur :multi: [quote name='Alicja']:multi:witkam porannie ...już prawie weekendowo :p jestem wstanięta ...a woda nadal na szczęście leci :multi: Witam wieczornie już weekendowo :multi: [quote name='clockwork']sie witam i nie mów że nie... :eviltong: :evil_lol: Witka Madzialena :multi: [quote name='BeaC']Hejka byłam u Ciebie ale ty pewnie w pracy no to pa miziaczki dla psów Hej Beata :multi: Wymiziakowne :loveu: [quote name='malawaszka']widziałam widziałam żabę bez śniegu :loveu: :D Cze Waszka :multi: [quote name='jonQuilla']:grin: jajka powiadasz? to ja poproszę Was o pomoc na Wielkanoc ;) :evil_lol: Cześć :multi: maXy, aXy i szczuraXy --> przesyłam mizianiaXy ;) :evil_lol: :loveu: Ok, na wielkanoc jedziemy nad morze :grins: Siemanko :multi: Haha :grin: najarałaś się :evil_lol: ;) Quote
Paula Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 [quote name='clockwork']mój Ozzulek :evil_lol::evil_lol: :roflt: :roflt: Quote
AlKil Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Bry wieczór! Fotki obejrzałam z przyjemnością, wymiziaj śliczności.:lol: Quote
Paula Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 AlKil napisał(a):Bry wieczór! Fotki obejrzałam z przyjemnością, wymiziaj śliczności.:lol: Witaj Ewa :loveu: Maksiu wymiziany, Axe jutro wytarmoszę, bo już poszła :lol: Quote
Paula Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 furciaczek napisał(a):Ale one sie slodko bawia:loveu: A jakie przy tym Axa słodkie dźwięki wydaje z siebie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Paula_ napisał(a):A jakie przy tym Axa słodkie dźwięki wydaje z siebie :evil_lol: To filmik nagraj zebysmy tez posluchali:razz::loveu: Quote
Paula Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 furciaczek napisał(a):To filmik nagraj zebysmy tez posluchali:razz::loveu: Przymierzam się do filmiku, może się w końcu uda :razz: ale jak biorę aparat to Axa sobie idzie albo przestają się bawić :roll: Dziś udało mi się zrobić te trzy fotki, a przedtem się tak fajnie wygłupiały :loveu: Dobranoc :hand: Quote
clockwork Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 czyś ty dziołcha ocipiała?? :crazyeye::crazyeye: 4:30 na kompku??? :mdleje: łazisz po nocy choliera pewnie po sex stronach.... a potem śpisz do południa :roll: DOBRY WIECZÓR.... bo zapewne przeczytasz to koło 17tej, jak wstaniesz :evil_lol: klockowa i ozzulkowa Quote
jonQuilla Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Cześć :) :multi::multi: [quote name='Paula_'] Ok, na wielkanoc jedziemy nad morze :grins: :multi::multi: pisanki mam z głowy w takim razie ;) :evil_lol::evil_lol: Haha :grin: najarałaś się :evil_lol: ;) kto ja? :laugh2_2:<świrek> na na na na NAJARANA ANKA* :evil_lol::grin::grin: (*czyt. Kaśka) :diabloti: ale my tu się śmiejemy a tam zdjęcia na mnie czekają ;) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img001-3.jpg ja widzę że Maksiu wziął sprawy w swoje łapcie i teraz szepcze Aksie coś na uszko :loveu::loveu::loveu: Axa wygląda na lekko zmieszaną, zawstydzoną...hmmm ale z tego Maksia świntuch :grin::grin: Quote
Recommended Posts