e.v.a Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Paula_ napisał(a): :D Mało Ci, pazerniaczku :eviltong: :evil_lol: bardzo mało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: witaj Mam:multi::multi: Quote
clockwork Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 :hmmmm: a że dlaczemu mnie tu jeszcze dzisio nie było??? :niewiem: byłam pewna że byłam a jednak nie byłam:splat: bosze... co za czasy.... niczego człowiek nie może być pewien :shake::shake: cze krawaciary :grins: Quote
Paula Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 [quote name='Alicja']nie padło ;) :evil_lol:... Paula będzie przelatywać galerie :grins: Witaneczko Nocna Paulinko :multi::multi::multi: Padło i muli :angryy: :evil_lol: Jutro :grins: Witanko Dzienna Aluniu :multi: :loveu: [quote name='jonQuilla']Cześć :multi::multi: Co słychować? :) Jak się ma morderca? ;) :evil_lol::evil_lol: Cześć :multi: Dziś mnie jajniki bolą :roll: :shake: Mordulec śpi :lol: [quote name='emdziolek']HEloŁ PauLinkO!! Buziaczkuje:buzi: i zmykam do szkoły:scared: jeszcze tu wróce:diabloti: Hejka Emka :loveu: Ucz się, ucz :lol: [quote name='BeaC'].wpadłam na chwileczke na powitanko i przynoszę Ci słoneczko Dzięki za słoneczko Beatko :loveu: Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 włąsna patka mnie nie dostrzega:placz::placz::placz: boszee.... trzeba mi cukierka bo w jakas traume popadne:placz::evil_lol: Quote
AśkaK Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Masz cukierka Ewcia, a nawet torcik cały :tort:, nie płacz!:evil_lol: I podziel się z mamą!:evil_lol: Hej Paulośka!:lol: Niech jajniki przestaną :shake:, dobrej nocki Ci życzę!:loveu: Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 AśkaK napisał(a):Masz cukierka Ewcia, a nawet torcik cały :tort:, nie płacz!:evil_lol: I podziel się z mamą!:evil_lol: oo dzieki:cool3: ale sie nie podziele:obrazic: mam.. pocieszyc cie??? mnie tez jajo ostatnio bolało:roll: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :roll:ło masz ....stringi , biodrówki ...........a potem jajki boleją ....cieple majtochy na doopalona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Paula :hand: tak z samego raniolka;) Quote
jonQuilla Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Witam :) :multi: zgadzam się z Alą :) :evil_lol: ciepłe majtochy, rajtuzy po cycki i spodnie za pępek a do tego kurtka do kostek :evil_lol::evil_lol: ;) Buziaki :loveu: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork']:hmmmm: a że dlaczemu mnie tu jeszcze dzisio nie było??? :niewiem: byłam pewna że byłam a jednak nie byłam:splat: bosze... co za czasy.... niczego człowiek nie może być pewien :shake::shake: cze krawaciary :grins: dopominam sie przywitania :diabloti: zignorowałaś mnie :mad::mad: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='jonQuilla']Witam :) :multi: zgadzam się z Alą :) :evil_lol: ciepłe majtochy, rajtuzy po cycki i spodnie za pępek a do tego kurtka do kostek :evil_lol::evil_lol: ;) Buziaki :loveu: i majty z golfem :grins: nie witam Was bo nie :eviltong::eviltong: Quote
Paula Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Angel_']Hej :multi: Przebrnąć przez galerie to nie lada wyczyn i nie bede sciemniac, ze mi sie udało :cool3: Pies jest niesamowity, planujemy w przyszłosci mniec asta o takim umaszczeniu ;) :loveu: Szkoda, ze w przysdzlosci ja bym mogla juz jutro :placz: :D Odrazu asta i bulla :loveu: No nic pozdrawiam z moją śniezyną i resztą bandy ;) :loveu: Witaj Angel :multi: Dzięki :loveu: Ja widziałam tylko jedną suczkę o identycznej maści, Maksiu nie jest błękitny, czasem tak na fotkach wychodzi :lol: Odwiedzę Twoją bandę wieczorem, jeśli dogomuł pozwoli:cool1: [quote name='evaxon']witaj Mam:multi::multi: Witaj córa :loveu: [quote name='clockwork']:hmmmm: a że dlaczemu mnie tu jeszcze dzisio nie było??? :niewiem: byłam pewna że byłam a jednak nie byłam:splat: bosze... co za czasy.... niczego człowiek nie może być pewien :shake::shake: Cze krawaciary :grins: Niemca masz :evil_lol: ;) Cze ślunzaczko :loveu: To jest post z wczoraj, ale nie zdążyłam go wrzucić, zanim padło :angryy: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:zaspałaś ????????? Quote
Paula Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 evaxon napisał(a):włąsna patka mnie nie dostrzega:placz::placz::placz: Niedobra patka :evil_lol: AśkaK napisał(a):Hej Paulośka!:lol: Niech jajniki przestaną :shake:, dobrej nocki Ci życzę!:loveu: Hej Asia :loveu: Dzięki, jajniki już nie bolą, za to łeb mi pęka :placz: evaxon napisał(a):oo dzieki:cool3: ale sie nie podziele:obrazic: mam.. pocieszyc cie??? mnie tez jajo ostatnio bolało:roll: Sknera :eviltong: ;) Wiem, że Cię bolało :roll: :glaszcze: Quote
Paula Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Alicja']:roll:ło masz ....stringi , biodrówki ...........a potem jajki boleją ....cieple majtochy na doopalona :evil_lol::evil_lol: cze Paula :hand: tak z samego raniolka;) Mam ciepłe rajtuzy :p Ja zmarźluch jestem, więc się ciepło ubieram :lol: Cze Ala :loveu: [quote name='jonQuilla']Witam :) :multi: zgadzam się z Alą :) :evil_lol: ciepłe majtochy, rajtuzy po cycki i spodnie za pępek a do tego kurtka do kostek :evil_lol::evil_lol: ;) Buziaki :loveu: Witanko :multi: J.w. :p Wzajemnie :loveu: [quote name='clockwork']dopominam sie przywitania :diabloti: zignorowałaś mnie :mad::mad: :diabloti::diabloti::diabloti: nie witam Was bo nie :eviltong::eviltong: Przecież piszę, że mi padło :eviltong: :diabloti: Witam Cię, bo tak :evil_lol: Quote
Paula Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='Medorowa']Dobereczek:p:p Bry Madzia :multi: [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:zaspałaś ????????? Nie, w pracy jestem, ale szefcio już wrócił :roll: Biorę się za robotę :cool1: Do wieczorka :hand: Quote
clockwork Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Paula_'] Dzięki, jajniki już nie bolą, za to łeb mi pęka :placz: czy to następsto jajników?? ból głowy?? bo EFFA miała to samo... najpierw jajko a potem czerep :roll: [quote name='Paula_'] Przecież piszę, że mi padło :eviltong: :diabloti: Witam Cię, bo tak :evil_lol: aaaaaaaaaaaa.. jak tak to jesteś rozgrzeszona ... Witam cie bo... TY mnie witasz :multi::multi: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 To ja tez sie chyba przywitam:loveu: Quote
Alicja Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] czy to następsto jajników?? ból głowy?? bo EFFA miała to samo... najpierw jajko a potem czerep :roll: aaaaaaaaaaaa.. jak tak to jesteś rozgrzeszona ... Witam cie bo... TY mnie witasz :multi::multi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mówią ze tylko facetom :oops:.........wali do głowy :hmmmm: Quote
basia2202 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 długo tu nie byłam, no i wreszcie zawitałam :loveu: witaj o Paulo i Twój zwierzyńcu :multi::multi::multi: nadrobiłam.. uff... :p obejrzałam wsje foteczki:) hehehehe.. widziałam fruwajka http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img005-1.jpg http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img002-1.jpg a to to cio to to? http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img009-1.jpg o matko.. no pogło Ci piesa jak nic http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img022.jpg ojeeej.. siem koffają - miłośniki dwa:) http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img023.jpg no tośmy się pośmiali http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img024.jpg widzem tu dziwnego stwora http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img028.jpg och.. nie.. co on zrobił z tym sznureczkiem http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img014-2.jpg cmokale w nochale!! :loveu: Quote
e.v.a Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='Paula_']Niedobra patka :evil_lol: i jeszcze sie nasmiewa:placz::placz::placz: Sknera :eviltong: ;) Wiem, że Cię bolało :roll: :glaszcze: :eviltong: :loveu: Quote
emdziolek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Dżem dobry:P Tzn dobry wiecorek:) Wpadłam zawitać i zyczyć kolorowych senków:loveu: Quote
Paula Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 [quote name='clockwork'] czy to następsto jajników?? ból głowy?? bo EFFA miała to samo... najpierw jajko a potem czerep :roll: Witam cie bo... TY mnie witasz :multi::multi: :niewiem: Widać, to rodzinne ;) Skoro mnie witasz, to witam Cię też :multi: :evil_lol: [quote name='furciaczek']To ja tez sie chyba przywitam:loveu: Witka Fur :loveu: [quote name='Alicja']:evil_lol:a mówią ze tylko facetom :oops:.........wali do głowy :hmmmm: :evil_lol: [quote name='basia2202']długo tu nie byłam, no i wreszcie zawitałam :loveu: witaj o Paulo i Twój zwierzyńcu :multi::multi: nadrobiłam.. uff... :p obejrzałam wsje foteczki:) cmokale w nochale!! :loveu: Witaj Basiu :multi: Cieszkam, że fotaski się podobały :lol: Dziękuję i odcmokuję :loveu: [quote name='emdziolek']Dżem dobry:P Tzn dobry wiecorek:) Wpadłam zawitać i zyczyć kolorowych senków:loveu: Dzięki Emi :loveu: Wyspałam się wieczorem :roll: Po pracy się położyłam i wstałam przed 23 :-o :shake: Czemu mi dogo znowu muli :placz: A w dzień, w pracy tak ładnie śmigało :roll: Quote
furciaczek Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Albo lotek albo mul:angryy: Moge liczyc na jakies zdiecia czy mam sie wypchac??:diabloti: Quote
Paula Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 furciaczek napisał(a):Moge liczyc na jakies zdiecia czy mam sie wypchac??:diabloti: :D Nie wypychaj się :shake: jak będziesz wyglądać taka sztywna :evil_lol: ;) Nie mam nowych fotek :roll: Jak wstanę o przyzwoitej porze (taa, jasne :evil_lol:) to będą spacerkowe, a jak nie, to jakieś domowe, nudne zrobię ;) ale to jutro dopiero, dziś mi się nie chce :p Quote
furciaczek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Paula_ napisał(a)::D Nie wypychaj się :shake: jak będziesz wyglądać taka sztywna :evil_lol: ;) Nie mam nowych fotek :roll: Jak wstanę o przyzwoitej porze (taa, jasne :evil_lol:) to będą spacerkowe, a jak nie, to jakieś domowe, nudne zrobię ;) ale to jutro dopiero, dziś mi się nie chce :p To dzisiaj sie wypacham a jutro mnie ktos wypatroszy i juz:evil_lol: Quote
Recommended Posts