Paula Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img004.jpg latający Maxiulek :loveu::loveu::loveu: :loveu: Na kilku fotach mi się udało złapać go w locie, zrobiłam ponad 200, większość do życi :evil_lol: ciężko mi go ufocić w pogoni za piłeczką ;) [quote name='evaxon']http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img012.jpg moj ci on :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :loveu: a no Twój tyż :lol: [quote name='AśkaK']Hahaha, boskie fotki:loveu:, normalnie nie wiem który portrecik komentować:lol:, czy ten: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img002.jpg ...czy może ten!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/img006.jpg Pokazałam Maxia TZtowi, bardzo się podobie!:loveu::lol: Hahaha :grin: Wariatka :loveu: TZ ma dobry gust :grins: :lol: Dobranoc :hand: Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :evil_lol::evil_lol:i znów Karola nie ma gdzie spac :evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/kocyk.jpg Witam :multi::multi::loveu::multi::multi:i całuskuje i miziam i wsio naraz ;) Quote
clockwork Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 witanko... filmik odpaliłam... muzy posłuchałam :eviltong::eviltong: o zwierzach sie nie wypowiadam.. bo już 666razy mówiłam że Axa+szciulki :mdleje: :loveu::loveu: pozatym.... doopa... nie trafiłam szóstki :angryy: lipa... :placz: mało tego... nie trafiłam nawet dwójki :roll: cze... dziewuchy i OZZY :cool1::eviltong: Quote
e.v.a Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ooo ale sie łocka swieca:loveu::loveu::loveu: witanko:multi: Quote
dbsst Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Aloha scurki crew :roll::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Widzę że Maksiu był na samotnym spacerku :evil_lol: pewnie był szczęśliwy że Axa nie będzie mu piłeczki podbierać ;) :evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/kocyk.jpg :loveu: strach wejść na to łóżko :) Witam :) :multi: Quote
emdziolek Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Akuku!!:evil_lol: (fajne powitanie co nie??) Ja tu byłam , wpisik zostawiłam:diabloti: i jeszcze wpadne :evil_lol: Quote
Paula Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:i znów Karola nie ma gdzie spac :evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/kocyk.jpg Witam :multi::multi::loveu::multi::multi:i całuskuje i miziam i wsio naraz ;) :evil_lol: Tym razem to moje wyrko ;) Witaj Alu :multi: :loveu: Full serwis :evil_lol: [quote name='clockwork']pozatym.... doopa... nie trafiłam szóstki :angryy: lipa... :placz: mało tego... nie trafiłam nawet dwójki :roll: cze... dziewuchy i OZZY :cool1::eviltong: Dupa i lipa :angryy: ja nie trafiłam nawet jedynki :evil_lol: ;) :D Cze dziołcha :loveu: [quote name='evaxon']ooo ale sie łocka swieca:loveu::loveu::loveu: witanko:multi: Witka córciu :loveu: Quote
Paula Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 [quote name='dbsst']Aloha scurki crew :roll::evil_lol::evil_lol: Aloha mła mader :multi: :loveu: [quote name='jonQuilla']Widzę że Maksiu był na samotnym spacerku :evil_lol: pewnie był szczęśliwy że Axa nie będzie mu piłeczki podbierać ;) :evil_lol::evil_lol: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/2007/kocyk.jpg :loveu: strach wejść na to łóżko :) Witam :) :multi: :evil_lol: Żeby się wybiegał z piłeczką musimy iść sami :roll: :D Dlatego nie weszłam :evil_lol: ;) Witaj :multi: [quote name='emdziolek']Akuku!!:evil_lol: (fajne powitanie co nie??) Ja tu byłam , wpisik zostawiłam:diabloti: i jeszcze wpadne :evil_lol: Strzela Emi z łuku :eviltong: Nie wpadaj, za młoda jesteś :diabloti: ;) Quote
Alicja Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 :glaszcze: witanko wieczorkien chorutka Paulo Quote
Medorowa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja ciałam ino dobry Wam powiedziec :grins::hand: Quote
AśkaK Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Cześć maxiulkowa Paulo!:loveu::lol: Ja tak na kwilkę tilko, karaluchów pod poduchów przyszłam pożyczyć!;):evil_lol::lol: Quote
Paula Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='Alicja']:glaszcze: witanko wieczorkien chorutka Paulo Już mi troszku lepiej, dzięki :loveu: [quote name='Medorowa']Ja ciałam ino dobry Wam powiedziec :grins::hand: Bry Madzia :loveu: [quote name='AśkaK']Cześć maxiulkowa Paulo!:loveu::lol: Ja tak na kwilkę tilko, karaluchów pod poduchów przyszłam pożyczyć!;):evil_lol::lol: Cześć rudziowoluśkowa Aśku :loveu: A dziękuję, nie lubię pożyczać :evil_lol: ;) Wystarczy mi mój jeden robaczek szarobury, rozpychacz łózkowy :loveu: ;) Kolorowych :sleep: :hand: Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 łiiiii ale fajne plany tam były wczesniej :loveu::loveu::loveu: fajnie by było jakby się udało :cool1: nie mogę znowu filmiku obejrzeć buuu :placz: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='malawaszka']łiiiii ale fajne plany tam były wczesniej :loveu::loveu::loveu: fajnie by było jakby się udało :cool1: nie mogę znowu filmiku obejrzeć buuu :placz: no plany były bowskie ...i mialabym super pracę :loveu:... Łączę się z tobą w bólu bo i ja nie mogę zobaczyć filmików ...:shake:...czegoś mi widocznie w kompeczku brakuje:shake: Witanko poranne Paula:loveu:...i jak się czujesz dzisiaj .....:razz: Quote
dbsst Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 czesc Ale zazdroszcze Maksiowi udek moja Szpileczka zrobiła się grubcio i juz nie ma udek :roll: ale mi się taka pulpeciasta podoba :roll: Może jakiś spacer w weekend :cool3: Quote
jonQuilla Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Witam:multi::multi: Miłego dnia życzę :) Quote
basia2202 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 witanko w Maksiowym blożku :loveu: :multi: uu... coś czytałam, że ktosik jakiegoś bakcylka podłapał:glaszcze: zdróweńka Paula, zdróweńka!!:p Quote
AlKil Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zdrówka, zdrówka!!! Filmik obejrzałam!!! Superaśny!!!!:multi: Quote
malawaszka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 dbsst napisał(a):czesc Ale zazdroszcze Maksiowi udek moja Szpileczka zrobiła się grubcio i juz nie ma udek :roll: ale mi się taka pulpeciasta podoba :roll: Może jakiś spacer w weekend :cool3: no niemożliwe, że Szpila nie ma udek już??? :crazyeye: koniecznie musisz pokazać foty!!!! Quote
e.v.a Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 czesc mamusiu:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AśkaK Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Szpilka bez udek :crazyeye:, mi też się nie chce wierzyć!:lol: A co to ja czytam, Paulosia coś cię brało..?Nie choruj, nie choruj, nie wolno, ja już się podwójnie wychorowałam, za ciebie też!;):lol: Bo pan Bandośka przyśle nam za karę suchych łodyg z malin.:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='AśkaK']Szpilka bez udek :crazyeye:, mi też się nie chce wierzyć!:lol: A co to ja czytam, Paulosia coś cię brało..?Nie choruj, nie choruj, nie wolno, ja już się podwójnie wychorowałam, za ciebie też!;):lol: Bo pan Bandośka przyśle nam za karę suchych łodyg z malin.:evil_lol: będziecie się biczować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='malawaszka']łiiiii ale fajne plany tam były wczesniej :loveu::loveu::loveu: fajnie by było jakby się udało :cool1: nie mogę znowu filmiku obejrzeć buuu :placz: Ano fajno by było :cool1: Buuuuu :placz: [quote name='Alicja']Łączę się z tobą w bólu bo i ja nie mogę zobaczyć filmików ...:shake:...czegoś mi widocznie w kompeczku brakuje:shake: Witanko poranne Paula:loveu:...i jak się czujesz dzisiaj .....:razz: Buuuu :placz: Witanko Alu :loveu: Dziękuję, dziś już dobrze :multi: [quote name='dbsst']czesc Ale zazdroszcze Maksiowi udek moja Szpileczka zrobiła się grubcio i juz nie ma udek :roll: ale mi się taka pulpeciasta podoba :roll: Może jakiś spacer w weekend :cool3: Hejka :lol: Kto zjadł Szpilacze udka :placz: :evil_lol: Zgadu gadu się :razz: [quote name='jonQuilla']Witam:multi::multi: Miłego dnia życzę :) Witaj :multi: Dzięki :loveu: Quote
Paula Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 [quote name='basia2202']witanko w Maksiowym blożku :loveu: :multi: uu... coś czytałam, że ktosik jakiegoś bakcylka podłapał:glaszcze: zdróweńka Paula, zdróweńka!!:p Witaj Basiu :multi: Dzięki, na szczęście to była jednodniowa niedyspozycja :lol: [quote name='AlKil']Zdrówka, zdrówka!!! Filmik obejrzałam!!! Superaśny!!!!:multi: Dzięki, dzięki :loveu: Fajnie, fajnie :multi: [quote name='malawaszka']no niemożliwe, że Szpila nie ma udek już??? :crazyeye: koniecznie musisz pokazać foty!!!! Popieram w 100% wypowiedź koleżanki :grins: ;) [quote name='evaxon']czesc mamusiu:multi::multi::multi::multi: Cześć córusiu :multi: [quote name='AśkaK']Szpilka bez udek :crazyeye:, mi też się nie chce wierzyć!:lol: A co to ja czytam, Paulosia coś cię brało..?Nie choruj, nie choruj, nie wolno, ja już się podwójnie wychorowałam, za ciebie też!;):lol: Bo pan Bandośka przyśle nam za karę suchych łodyg z malin.:evil_lol: Mi też nie :eviltong: :evil_lol: Nie choruje, to chyba była jakaś jednodniowa, łagodna odmiana grypy żołądkowej :roll: [quote name='Alicja']będziecie się biczować :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Będziemy się chlastać :grins: ;) Quote
Recommended Posts