Alicja Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 evaxon napisał(a)::scream_3:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scream7:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :comp26: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :BIG: :BIG: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :2gunfire: :ghost_2: :ghost_2: :smilecol: :smilecol: :seeyeah:[FONT=Arial]:razz:o bosz ...dziecko .....buciki cię piją w piętki ze ci tak zaszkodziło:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Paula and Company;) [/FONT] Quote
Pysia Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: "testosteron":diabloti: Dzięki :diabloti: Będę unikać jak ognia :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:o bosz ...dziecko .....buciki cię piją w piętki ze ci tak zaszkodziło:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Cze Paula and Company;)[/FONT] :evil_lol: za mocno zwiazalam sznurówki i mi krew do mozgu nie doplywa:diabloti: Pysia napisał(a):Dzięki :diabloti: Będę unikać jak ognia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czesc mamuska:multi: Quote
Paula Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:o bosz ...dziecko .....buciki cię piją w piętki ze ci tak zaszkodziło:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Paula and Company;)[/FONT] :evil_lol: Cze Alu :multi: dealer napisał(a):gorrrrace dzien dobry:loveu: :D Bry Aga :multi: Pysia napisał(a):Dzięki :diabloti: Będę unikać jak ognia :evil_lol: :evil_lol: Cześć Pysia :p evaxon napisał(a)::evil_lol: za mocno zwiazalam sznurówki i mi krew do mozgu nie doplywa:diabloti: czesc mamuska:multi: Zaciśnij mocniej ;) :evil_lol: Cześć córuśka :multi: Quote
Medorowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 clockwork napisał(a): [FONT=Arial]no co ty..:crazyeye::crazyeye:. aż tak brutalne?? nie lubisz walk psów :diabloti:[/FONT] Jak na moją psychikę te filmiki są zbyt okrutne:shake: :shake: :diabloti: Witam siem z Wami:hand: Quote
BeaC Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 a tak sobie dla odmiany przyszłam CIe powitać w poniedziałek więc witaj:lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:multi:witam ...oki powieki podpieram zapałkami:cool1:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 coś dawno fotek nie było :diabloti: Dreamer pobuuudkaaaaa :razz: Quote
clockwork Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 dbsst napisał(a):czemu Axsie z poopy wychodzą szczury :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]Axa nie przetrawiła... jej kwasy żołądkowe nie sprostały zadaniu... Dreamer.. daj Axie zjeść coś psiego- szczurami żywią sie koti!! bry siestry :hand:[/FONT] Quote
Paula Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 BeaC napisał(a):a tak sobie dla odmiany przyszłam CIe powitać w poniedziałek więc witaj:lol: O, witaj Bea w poniedziałek :razz: evaxon napisał(a):heloł:grins: :grins: :grins: :multi: Hej szczerzulcu ;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:witam ...oki powieki podpieram zapałkami:cool1:[/FONT] Witaj Alu :multi: Skończyłaś te papierzyska? dealer napisał(a):dzin dybry:diabloti: Bry wieczór :-P malawaszka napisał(a):coś dawno fotek nie było :diabloti: Dreamer pobuuudkaaaaa :razz: :evil_lol: Ostatnio net jej przymula :cool1: clockwork napisał(a):[FONT=Arial]Axa nie przetrawiła... jej kwasy żołądkowe nie sprostały zadaniu... Dreamer.. daj Axie zjeść coś psiego- szczurami żywią sie koti!! bry siestry :hand:[/FONT] Hehe :D Cześć Klockowa :multi: Quote
Medorowa Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To mnie tu jeszcze nie było:hmmmm: Więc witam:p:p:D Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [FONT=Arial]:diabloti:papierzyska jeszcze piszę ...na jutro zostawiłam dziennik .....prace stymulacyjną i ....kurde zapomniałam:placz:[/FONT] Quote
Paula Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:papierzyska jeszcze piszę ...na jutro zostawiłam dziennik .....prace stymulacyjną i ....kurde zapomniałam:placz:[/FONT] :glaszcze: Przywiozę Ci lecytynkę :razz: Jak nie zapomnę :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 paula_z napisał(a)::glaszcze: Przywiozę Ci lecytynkę :razz: Jak nie zapomnę :evil_lol:[FONT=Arial]:eviltong:bllllleeeeeeeeee ni lubiam lecytynki:diabloti:[/FONT] Quote
Paula Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:eviltong:bllllleeeeeeeeee ni lubiam lecytynki:diabloti:[/FONT] W kapsułkach mam :razz: Quote
Alicja Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 paula_z napisał(a):W kapsułkach mam :razz:[FONT=Arial]:diabloti:przełknę ....zapiję:eviltong:[/FONT] Quote
Paula Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:diabloti:przełknę ....zapiję:eviltong:[/FONT] :grin: Dobranoc :bye: Quote
Pysia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No tak...Ja przylazłam to ta polazła :mad: Na pamięć Bolobil dobry :diabloti: Quote
dreamer Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :hand: dzień dobry! już nie śpię ;) zdjęcia z wczorajszego spacerku ~*~ Quote
Recommended Posts