Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:ale bowski mordek Cze Karola ....Pauli nie witam bo już w drodze;) [/FONT] Quote
Medorowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ile fotek:multi: Dziołchy zdjęcia róbta z tego spotkanka;) Quote
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 zapraszam wszystkich na impreze okolo 23:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='evaxon']zapraszam wszystkich na impreze okolo 23:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już pędzimy na imprezkę z mamcią i cioteczkami do cia:eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już pędzimy na imprezkę z mamcią i cioteczkami do cia:eviltong:[/FONT] ciociaa noooo:diabloti: ty mamuske masz zatrzymac tak zeby mi nalot na swojego blozka nie zrobila :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='evaxon']ciociaa noooo:diabloti: ty mamuske masz zatrzymac tak zeby mi nalot na swojego blozka nie zrobila :evil_lol: :diabloti:[FONT=Arial]trzymam mamuśkę ....siedzi w wannie:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]trzymam mamuśkę ....siedzi w wannie:evil_lol:[/FONT] :diabloti: okii był nalot teraz mozna pic :laola: :laola: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :smilecol: :drink1: :smilecol: :knajpa: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: :cunao: Quote
dreamer Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 cześć :hand: ... :drinking:...chyba spóźniłam się na imprezkę :hmmmm: ~*~ nie mam spacerowych foteczek dzisiaj, zapomniałam wczoraj zabrać aparat :roll: ~*~ tak sobie razem śpią po dłuuugim spacerku nasze zwierzole idę zwalić sucza i pse z wyrka... :evil_lol: ...dobranoc! Quote
e.v.a Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='dreamer'] idę zwalić sucza i pse z wyrka... :evil_lol: ...dobranoc! nie wal ich :placz: :placz: :placz: :evil_lol: yy widze za za duzo nas nie piło wczoraj :evil_lol: dibrze ze mamuski jeszcze nie ma :siara: Quote
agbar Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]trzymam mamuśkę ....siedzi w wannie:evil_lol:[/FONT] niech sie tylko nie zasiedzi...bo ja tam jestem umowiona na mycie pleckow:diabloti: Quote
clockwork Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]trzymam mamuśkę ....siedzi w wannie:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]Ala... ale nie przytrzymałas jej głowy pod wodą.... :roll::roll::roll:[/FONT] [quote name='evaxon']:diabloti: okii był nalot teraz mozna pic :laola: :laola: :cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: :smilecol: :drink1: :smilecol: :knajpa: :knajpa: :drinka: :drinka: :cunao: :cunao: [FONT=Arial]qrde.. tu taka impra a ja gupia u Ali siedziałam :shake::shake::shake: Karola... widziałam filmiki... tzn, sam filmik mi sie nonstop zatrzymywał, ale posłuchałam muzy :evil_lol: Informuje że Paula żyje... trochę zasłabła od tego śląskiego powietrza, ale wyjdzie z tego ... Ozzy wymiziany, laski wyślimtane- dziś kolej na Klocka ;) aaa... pozdrów nietoperza :diabloti: [/FONT] Quote
dreamer Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 dziendoberek! ~*~ hahaha... niech Paula uważa, żeby nie przedobrzyła z tym powietrzem :grin: ~*~ coby się P nie martwiła o swojego syneczka :evil_lol:, kilka foteczek z porannego spacerku Quote
dreamer Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 zwierzole wymęczone, wracamy do domciu ~*~ :evil_lol: biedne, zmęczone pieseczki chciałyby pospać a dreamer im nie daje :evil_lol: ^ straszliwie nudny (i ciemny) filmik z wczorajszego wieczoru Quote
BeaC Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 witajcie siostry:loveu: .fotki widziałam:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 a se piffko z rana strzele jak nie ma mamuski w domu:evil_lol: :drinka: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='evaxon']a se piffko z rana strzele jak nie ma mamuski w domu:evil_lol: :drinka::mad::mad::mad:[FONT=Arial]czekaj matka czyta ...szykuj doopalona:eviltong:[/FONT] Quote
bonita Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Paula podobno Cię ni ma:cool3: mogę Ci popilnować blozka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='bonita']Paula podobno Cię ni ma:cool3: mogę Ci popilnować blozka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Paula jeszcze czuwa:eviltong::eviltong:[/FONT] Quote
dreamer Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 cześć :hand: ~*~ kilka wczorajszych fotek przed Pauli powrotem ^niebo po burzy Quote
dreamer Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 ~*~ dwa filmiki: pogoń i patyczek (drugi to złożone razem trzy krótsze) Quote
Alicja Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [FONT=Arial]Karola fotki psiowe jak zawsze The best, ale to niebo cudowne:loveu: Paulę oddaję nie wiem czy całą ;)i nie wiem czy zdrową ;).....ale dziękuję że do mnie i do Magdy zdecydowała się przyjechać .Wspaniale spedziliśmy czas .......i do następnego;) [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 [quote name='bonita']Paula podobno Cię ni ma:cool3: mogę Ci popilnować blozka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie musisz :diabloti: ja to robie:diabloti: Quote
Recommended Posts