Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']zapraszam wszystkich na impreze okolo 23:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :diabloti:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już pędzimy na imprezkę z mamcią i cioteczkami do cia:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już pędzimy na imprezkę z mamcią i cioteczkami do cia:eviltong:[/FONT]
ciociaa noooo:diabloti: ty mamuske masz zatrzymac tak zeby mi nalot na swojego blozka nie zrobila :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']ciociaa noooo:diabloti: ty mamuske masz zatrzymac tak zeby mi nalot na swojego blozka nie zrobila :evil_lol:
:diabloti:[FONT=Arial]trzymam mamuśkę ....siedzi w wannie:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]trzymam mamuśkę ....siedzi w wannie:evil_lol:[/FONT]
:diabloti: okii był nalot teraz mozna pic

:laola: :laola:

:cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao:

:smilecol: :drink1: :smilecol:

:knajpa: :knajpa: :knajpa:

:drinka: :drinka: :drinka:

:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

cześć :hand: ... :drinking:...chyba spóźniłam się na imprezkę :hmmmm:

~*~

nie mam spacerowych foteczek dzisiaj, zapomniałam wczoraj zabrać aparat :roll:

~*~

tak sobie razem śpią po dłuuugim spacerku nasze zwierzole

idę zwalić sucza i pse z wyrka... :evil_lol: ...dobranoc!

Posted

[quote name='dreamer']

idę zwalić sucza i pse z wyrka... :evil_lol: ...dobranoc!

nie wal ich :placz: :placz: :placz: :evil_lol:
yy widze za za duzo nas nie piło wczoraj :evil_lol: dibrze ze mamuski jeszcze nie ma :siara:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]trzymam mamuśkę ....siedzi w wannie:evil_lol:[/FONT]

niech sie tylko nie zasiedzi...bo ja tam jestem umowiona na mycie pleckow:diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Ala... ale nie przytrzymałas jej głowy pod wodą.... :roll::roll::roll:[/FONT]

[quote name='evaxon']:diabloti: okii był nalot teraz mozna pic

:laola: :laola:

:cunao: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :cunao:

:smilecol: :drink1: :smilecol:

:knajpa: :knajpa:

:drinka: :drinka:

:cunao: :cunao:

[FONT=Arial]qrde.. tu taka impra a ja gupia u Ali siedziałam :shake::shake::shake:

Karola... widziałam filmiki... tzn, sam filmik mi sie nonstop zatrzymywał, ale posłuchałam muzy :evil_lol:
Informuje że Paula żyje... trochę zasłabła od tego śląskiego powietrza, ale wyjdzie z tego ...
Ozzy wymiziany, laski wyślimtane- dziś kolej na Klocka ;)

aaa... pozdrów nietoperza :diabloti:
[/FONT]

Posted

dziendoberek!

~*~

hahaha... niech Paula uważa, żeby nie przedobrzyła z tym powietrzem :grin:

~*~

coby się P nie martwiła o swojego syneczka :evil_lol:, kilka foteczek z porannego spacerku

Posted

[quote name='evaxon']a se piffko z rana strzele jak nie ma mamuski w domu:evil_lol: :drinka::mad::mad::mad:[FONT=Arial]czekaj matka czyta ...szykuj doopalona:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='bonita']Paula podobno Cię ni ma:cool3: mogę Ci popilnować blozka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Paula jeszcze czuwa:eviltong::eviltong:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Karola fotki psiowe jak zawsze The best, ale to niebo cudowne:loveu:

Paulę oddaję nie wiem czy całą ;)i nie wiem czy zdrową ;).....ale dziękuję że do mnie i do Magdy zdecydowała się przyjechać .Wspaniale spedziliśmy czas .......i do następnego;)
[/FONT]

Posted

[quote name='bonita']Paula podobno Cię ni ma:cool3: mogę Ci popilnować blozka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie musisz :diabloti: ja to robie:diabloti: