Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pysia']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:

[FONT=Arial]buuuhahhaa... tu też??? [/FONT]

[quote name='dreamer']

[FONT=Arial]Dreamerko... ja bym była skłonna zaproponować ci odszczurzanie mieszkania :diabloti: sie tego tam wylęgło :shake: abo kota se kup :razz: hihi..

Paula... spakowana?? :cool3:
[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']Szczurek (same samiczki) jest sześć :p Super są, ale do szczęścia potrzebują towarzystwa, więc lepiej od razu dwa, a jak jest jeden, to powinien przebywać z człowiekiem prawie cały czas :razz:

Witaj paulino.:multi::multi::multi:..
ja tez miałam szczurke ale samotna, dlatego była ze mna cały czas.....do szkoły ja nosiłam na obozy żeglarskie ze mna jeździla.......pływała ze mna.....nazywała sie piwczak-sierotka
koledzy czasami nauczycielki nią straszyli....niezła jazda była

nadal jestem w podziwie dla Axy jak łagodnie traktujeswoje szczureczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ja dziś tylko przelotem .....muszę posprzątać bo jutro oczekuję gości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]tu ja klockowa... :multi: :multi: [/FONT]
[FONT=Arial]ja tam nie sprzątam... przyjadą goście- jak im bedzie przeszkadzał balagan dostaną po szmacie i jedziem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1'][FONT=Arial]tu ja klockowa... :multi: :multi: [/FONT]
[FONT=Arial]ja tam nie sprzątam... przyjadą goście- jak im bedzie przeszkadzał balagan dostaną po szmacie i jedziem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobry pomysł .....przyjeżdżasz do mla jutro Klocusiowa no nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szmaty ci nie dam ...ale odkurzacza:p[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]cześć dziewczyny:multi:[/FONT]
Cześć Ala :multi:

[quote name='dealer']dzien dobry siostry:multi:
Bry Dilerka :multi:

[quote name='evaxon']siemanko:multi:
Siemanko córcia :multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Paula... spakowana?? :cool3:[/FONT]
Częściowo :razz: Jestem w trakcie pakowania :roll:

[quote name='madzia i medor']Witam się:hand:
Witaj Madzia :multi:

[quote name='BeaC']Witaj paulino.:multi:
ja tez miałam szczurke ale samotna, dlatego była ze mna cały czas.....do szkoły ja nosiłam na obozy żeglarskie ze mna jeździla.......pływała ze mna.....nazywała sie piwczak-sierotka
koledzy czasami nauczycielki nią straszyli....niezła jazda była

nadal jestem w podziwie dla Axy jak łagodnie traktujeswoje szczureczki:loveu:

Witaj Beato :multi:
Scurki są fajne, prawie jak psy ;)

Ja tyż :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]ty jeszcze śpisz:razz:[/FONT]
Nie śpię, byłam z psem i u frycka, pakowałam się trochę, a teraz jem obiad :razz:

[quote name='malawaszka']:loveu:fajowa fotka
Dzięki :razz: A mnie się ta podoba najbardziej:

Spójrzcie na Axy minę :roflt:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ja dziś tylko przelotem .....muszę posprzątać bo jutro oczekuję gości:evil_lol:[/FONT]
Haha :D Nie sprzątaj, bierz przykład z Klockowej:
[quote name='agnes1'][FONT=Arial]tu ja klockowa... :multi: [/FONT]
[FONT=Arial]ja tam nie sprzątam... przyjadą goście- jak im bedzie przeszkadzał balagan dostaną po szmacie i jedziem :evil_lol: [/FONT]
:roflt:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dobry pomysł .....przyjeżdżasz do mla jutro Klocusiowa no nie:evil_lol:szmaty ci nie dam ...ale odkurzacza[/FONT]
[FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='paula_z']
Dzięki :razz: A mnie się ta podoba najbardziej:

Spójrzcie na Axy minę :roflt:

buuuahhahaha one tu wyglądają jakby się :hmmmm: no wiesz co :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
buuuahhahaha one tu wyglądają jakby się :hmmmm: no wiesz co :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jedno Ci w głowie tylko :shake: :evil_lol:

evaxon napisał(a):
mamusiaaa... a czy ty jutro jedziesz??:siara:

Jadę ... wiem, będziesz tęsknić :loveu: :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

Tyż se z tym skojarzyłam:siara::siara::siara::diabloti:

Posted

evaxon napisał(a):
:ylsuper:jasne ze bede :grins::diabloti:

Wiedziałam :diabloti: Pilnuj blogaska mamusi :loveu:

madzia i medor napisał(a):
Tyż se z tym skojarzyłam:siara::siara::siara::diabloti:

:shake: Zwracam uwagę na Axy minę, MINĘ, nie dupę :evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
No to jej mina skierowała mnie od razu w stronę zadu:evil_lol: :evil_lol:

:grin:
Ty już się lepiej nie kieruj, tam gdzie nie potrzeba :eviltong: ;)

evaxon napisał(a):
:loveu: no jasne mamuska :diabloti:

:loveu: KCC :razz:

Posted

paula_z napisał(a):

:loveu: KCC :razz:

JCT:loveu:
paula_z napisał(a):
Dzięki :loveu: Na pewno będzie super :multi: :multi: :multi:

:loveu: u nas tez bedzie extra:multi:

Posted

Dobranoc kochane dogoświrki :loveu: Żegnam się z Wami do niedzieli :bye: Nie gadajcie za dużo :evil_lol: bo nie będę miała kiedy nadrobić :roll: Bawcie się dobrze, ja na pewno nie omieszkam :p :multi:

Posted

dzień dobry!

~*~

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dreamerko... ja bym była skłonna zaproponować ci odszczurzanie mieszkania :diabloti: sie tego tam wylęgło :shake: abo kota se kup :razz: hihi..[/FONT]
hahaha... skłonna bym raczej była doszczurzyć mieszkanie :evil_lol: ale miejsca brak :lookarou: kotka też bym chciała, ale moje dziecię uczulone na nie :sad:

[quote name='BeaC']ja tez miałam szczurke ale samotna, dlatego była ze mna cały czas.....do szkoły ja nosiłam na obozy żeglarskie ze mna jeździla.......pływała ze mna.....nazywała sie piwczak-sierotka koledzy czasami nauczycielki nią straszyli....niezła jazda była

nadal jestem w podziwie dla Axy jak łagodnie traktujeswoje szczureczki:loveu::loveu::loveu:

moja córka tez chciałaby brać szczurzynki do szkoły, ale tylko raz udało się jej jedną przmycić :evil_lol:

Axa dogaduje się z naszymi szczurkami :loveu: ale nie zostawiłabym jej z nimi samej :lookarou: na spacerku jak zobaczy dzikiego szczura albo inne szybko mknące stworzenie to od razu chce polować :evil_lol:

~*~

filmiki z zabawy Axy i Maxa
(z poprzedniego tygodnia)

polująca Axa :evil_lol: