e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 kto pierwszy ten lepszy ..... zeby tak wode wydzielac:shake: siemanko:multi: Quote
clockwork Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Pysia']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: [FONT=Arial]buuuhahhaa... tu też??? [/FONT] [quote name='dreamer'] [FONT=Arial]Dreamerko... ja bym była skłonna zaproponować ci odszczurzanie mieszkania :diabloti: sie tego tam wylęgło :shake: abo kota se kup :razz: hihi.. Paula... spakowana?? :cool3:[/FONT] Quote
BeaC Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='paula_z']Szczurek (same samiczki) jest sześć :p Super są, ale do szczęścia potrzebują towarzystwa, więc lepiej od razu dwa, a jak jest jeden, to powinien przebywać z człowiekiem prawie cały czas :razz: Witaj paulino.:multi::multi::multi:.. ja tez miałam szczurke ale samotna, dlatego była ze mna cały czas.....do szkoły ja nosiłam na obozy żeglarskie ze mna jeździla.......pływała ze mna.....nazywała sie piwczak-sierotka koledzy czasami nauczycielki nią straszyli....niezła jazda była nadal jestem w podziwie dla Axy jak łagodnie traktujeswoje szczureczki:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 :crazyeye:[FONT=Arial]ty jeszcze śpisz:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]Paula ja dziś tylko przelotem .....muszę posprzątać bo jutro oczekuję gości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ja dziś tylko przelotem .....muszę posprzątać bo jutro oczekuję gości:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]tu ja klockowa... :multi: :multi: [/FONT] [FONT=Arial]ja tam nie sprzątam... przyjadą goście- jak im bedzie przeszkadzał balagan dostaną po szmacie i jedziem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='agnes1'][FONT=Arial]tu ja klockowa... :multi: :multi: [/FONT] [FONT=Arial]ja tam nie sprzątam... przyjadą goście- jak im bedzie przeszkadzał balagan dostaną po szmacie i jedziem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobry pomysł .....przyjeżdżasz do mla jutro Klocusiowa no nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:szmaty ci nie dam ...ale odkurzacza:p[/FONT] Quote
Paula Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]cześć dziewczyny:multi:[/FONT] Cześć Ala :multi: [quote name='dealer']dzien dobry siostry:multi: Bry Dilerka :multi: [quote name='evaxon']siemanko:multi: Siemanko córcia :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Paula... spakowana?? :cool3:[/FONT] Częściowo :razz: Jestem w trakcie pakowania :roll: [quote name='madzia i medor']Witam się:hand: Witaj Madzia :multi: [quote name='BeaC']Witaj paulino.:multi: ja tez miałam szczurke ale samotna, dlatego była ze mna cały czas.....do szkoły ja nosiłam na obozy żeglarskie ze mna jeździla.......pływała ze mna.....nazywała sie piwczak-sierotka koledzy czasami nauczycielki nią straszyli....niezła jazda była nadal jestem w podziwie dla Axy jak łagodnie traktujeswoje szczureczki:loveu: Witaj Beato :multi: Scurki są fajne, prawie jak psy ;) Ja tyż :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:[FONT=Arial]ty jeszcze śpisz:razz:[/FONT] Nie śpię, byłam z psem i u frycka, pakowałam się trochę, a teraz jem obiad :razz: [quote name='malawaszka']:loveu:fajowa fotka Dzięki :razz: A mnie się ta podoba najbardziej: Spójrzcie na Axy minę :roflt: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula ja dziś tylko przelotem .....muszę posprzątać bo jutro oczekuję gości:evil_lol:[/FONT] Haha :D Nie sprzątaj, bierz przykład z Klockowej: [quote name='agnes1'][FONT=Arial]tu ja klockowa... :multi: [/FONT] [FONT=Arial]ja tam nie sprzątam... przyjadą goście- jak im bedzie przeszkadzał balagan dostaną po szmacie i jedziem :evil_lol: [/FONT] :roflt: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]dobry pomysł .....przyjeżdżasz do mla jutro Klocusiowa no nie:evil_lol:szmaty ci nie dam ...ale odkurzacza[/FONT] [FONT=Arial]:evil_lol:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [quote name='paula_z'] Dzięki :razz: A mnie się ta podoba najbardziej: Spójrzcie na Axy minę :roflt: buuuahhahaha one tu wyglądają jakby się :hmmmm: no wiesz co :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahhahaha one tu wyglądają jakby się :hmmmm: no wiesz co :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jedno Ci w głowie tylko :shake: :evil_lol: evaxon napisał(a):mamusiaaa... a czy ty jutro jedziesz??:siara: Jadę ... wiem, będziesz tęsknić :loveu: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 paula_z napisał(a): Jadę ... wiem, będziesz tęsknić :loveu: :evil_lol: :ylsuper:jasne ze bede :grins::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahhahaha one tu wyglądają jakby się :hmmmm: no wiesz co :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tyż se z tym skojarzyłam:siara::siara::siara::diabloti: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 evaxon napisał(a)::ylsuper:jasne ze bede :grins::diabloti: Wiedziałam :diabloti: Pilnuj blogaska mamusi :loveu: madzia i medor napisał(a):Tyż se z tym skojarzyłam:siara::siara::siara::diabloti: :shake: Zwracam uwagę na Axy minę, MINĘ, nie dupę :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 paula_z napisał(a): :shake: Zwracam uwagę na Axy minę, MINĘ, nie dupę :evil_lol: No to jej mina skierowała mnie od razu w stronę zadu:evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 paula_z napisał(a):Wiedziałam :diabloti: Pilnuj blogaska mamusi :loveu: :loveu: no jasne mamuska :diabloti: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 madzia i medor napisał(a):No to jej mina skierowała mnie od razu w stronę zadu:evil_lol: :evil_lol: :grin: Ty już się lepiej nie kieruj, tam gdzie nie potrzeba :eviltong: ;) evaxon napisał(a)::loveu: no jasne mamuska :diabloti: :loveu: KCC :razz: Quote
Medorowa Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Ty już się lepiej nie kieruj, tam gdzie nie potrzeba :eviltong: ;) Same mi ocynta lecą:siara: Miłej zabawy:p Quote
Paula Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dzięki :loveu: Na pewno będzie super :multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 paula_z napisał(a): :loveu: KCC :razz: JCT:loveu: paula_z napisał(a):Dzięki :loveu: Na pewno będzie super :multi: :multi: :multi: :loveu: u nas tez bedzie extra:multi: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Dobranoc kochane dogoświrki :loveu: Żegnam się z Wami do niedzieli :bye: Nie gadajcie za dużo :evil_lol: bo nie będę miała kiedy nadrobić :roll: Bawcie się dobrze, ja na pewno nie omieszkam :p :multi: Quote
dreamer Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 dzień dobry! ~*~ [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Dreamerko... ja bym była skłonna zaproponować ci odszczurzanie mieszkania :diabloti: sie tego tam wylęgło :shake: abo kota se kup :razz: hihi..[/FONT] hahaha... skłonna bym raczej była doszczurzyć mieszkanie :evil_lol: ale miejsca brak :lookarou: kotka też bym chciała, ale moje dziecię uczulone na nie :sad: [quote name='BeaC']ja tez miałam szczurke ale samotna, dlatego była ze mna cały czas.....do szkoły ja nosiłam na obozy żeglarskie ze mna jeździla.......pływała ze mna.....nazywała sie piwczak-sierotka koledzy czasami nauczycielki nią straszyli....niezła jazda była nadal jestem w podziwie dla Axy jak łagodnie traktujeswoje szczureczki:loveu::loveu::loveu: moja córka tez chciałaby brać szczurzynki do szkoły, ale tylko raz udało się jej jedną przmycić :evil_lol: Axa dogaduje się z naszymi szczurkami :loveu: ale nie zostawiłabym jej z nimi samej :lookarou: na spacerku jak zobaczy dzikiego szczura albo inne szybko mknące stworzenie to od razu chce polować :evil_lol: ~*~ filmiki z zabawy Axy i Maxa (z poprzedniego tygodnia) podgryzanie i ganianie zabawa z patyczkiem ciąg dalszy zabaway z patyczkiem polująca Axa :evil_lol: Quote
Recommended Posts