Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']podam ci date dokladna kiedy bedziesz piekla:diabloti:[FONT=Arial]:diabloti:o masz ...a jak do tego czasu zgłodnieje na rogaliki to co ....to nie piec:razz: Ale czakam na TE DATE ;) [/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:o masz ...a jak do tego czasu zgłodnieje na rogaliki to co ....to nie piec:razz:[/FONT] [FONT=Arial]Ale czakam na TE DATE ;)[/FONT] nie piec!! czekac na znak sygnal:diabloti: a tera to se sernika zrob albo Ewciowe ciasto:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']nie piec!! czekac na znak sygnal:diabloti: a tera to se sernika zrob albo Ewciowe ciasto:evil_lol:[FONT=Arial]:razz:dobra to se truskawkowe zrobię ;)[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:dobra to se truskawkowe zrobię ;)[/FONT] tez bym wolala cobys sie wstrzymala ale ok.....nie bede sie czepiac:loveu: Quote
Paula Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 dealer napisał(a):prosze mnie go tu przeslac...poczta ekspresowa:diabloti: :D Przecisnę go kabelkami ;) Ale mi smaka narobiłyście :p Poproszę siostrę, żeby znowu coś upiekła :razz: Quote
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :grin: czy wy wszedzie musicie dzis o jedzeniu gadac???:placz: Quote
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='evaxon']:grin: czy wy wszedzie musicie dzis o jedzeniu gadac???:placz: Gadać mogą, ale chociaż niech fot nie wstawiają:evil_lol: Witajcie :multi: Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='bonita']Gadać mogą, ale chociaż niech fot nie wstawiają:evil_lol: Witajcie :multi: :evil_lol: racja:evil_lol: [quote name='dealer']dzien dobry..............zarloki:diabloti: :evil_lol: i mowi to ta co ma kjakejsy na banerku:diabloti: :diabloti: :diabloti: witanko mamuska w kolejny upalny dzien:multi: Quote
BeaC Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='evaxon'][SIZE=4]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziś dla Ciebie Mamo świeci słońce złote, Dla Ciebie na oknie usiadł barwny motyl. Dziś dla Ciebie Mamo płyną barwne chmurki A wiatr je układa w świąteczne laurki. Dziś dla Ciebie Mamo śpiewa ptak na klonie I dla Ciebie kwiaty pachną też w wazonie. Dzisiaj droga Mamo masz twarz uśmiechniętą, Niech przez rok cały trwa to wielkie święto. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale ful wypoasiona laurka!!!!!!!!łał:crazyeye::crazyeye::crazyeye: sie maksio z błoga minką wyleguje!!!! no no no:p Witaj Paula!!!!!:multi: Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='bonita']Gadać mogą, ale chociaż niech fot nie wstawiają:evil_lol: O!!! dobrze gada :razz: dziń dybry :p Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='dreamer'] O losie :mdleje::mdleje::mdleje:Wychodzę:diabloti: Quote
Paula Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:cześć ....jestem ;)[/FONT] Cześć :multi: Ja tyż :p [quote name='bonita']Witajcie :multi: Witanko :multi: [quote name='dealer']dzien dobry..............zarloki:diabloti: Bry niejadku :eviltong: [quote name='evaxon']witanko mamuska w kolejny upalny dzien:multi: Siemka córcia :multi: Dziś było odrobinkę lepiej :cool1: [quote name='BeaC']ale ful wypoasiona laurka!!!!!!!!łał:crazyeye::crazyeye::crazyeye: sie maksio z błoga minką wyleguje!!!! no no no:p Witaj Paula!!!!!:multi: Od córci dostałam :loveu: A jak się zapluł ;) Witaj Beata :multi: [quote name='malawaszka']dziń dybry :p Dziń dybry :D [quote name='madzia i medor']O losie :mdleje::mdleje::mdleje:Wychodzę:diabloti: :eviltong: Wracaj Madzia :razz: Quote
Medorowa Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 paula_z napisał(a): :eviltong: Wracaj Madzia :razz: Wróciłam, ale one nadal tu są:roll: :roll: Quote
Paula Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='madzia i medor']Wróciłam, ale one nadal tu są:roll: :roll: :grin: To wrzucę mniej apetyczne fotki ;) z dzisiejszego spacerku :p I filmiki: Ze sznurkiem Podgryzanie Quote
bonita Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Maksiu jest duszony:crazyeye::evil_lol: aż mu jęzor wyszedł:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='evaxon'] dlaczego Axa zawsze wytrzeszcza oczy??:grin:[FONT=Arial];)bo to Yorczek i ma gumeczką za bardzo ściśnięte włoski:evil_lol::evil_lol: cześć dziewczyny:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
e.v.a Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)bo to Yorczek i ma gumeczką za bardzo ściśnięte włoski:evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] buahahahhahahahah:grin: Quote
Paula Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='evaxon']dlaczego Axa zawsze wytrzeszcza oczy??:grin: Bo dżemie w niej wilk :evil_lol: [quote name='bonita']Maksiu jest duszony:crazyeye::evil_lol: aż mu jęzor wyszedł:evil_lol: :D Ona go żuje :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)bo to Yorczek i ma gumeczką za bardzo ściśnięte włoski:evil_lol::evil_lol: cześć dziewczyny:multi::multi::multi: [/FONT] :grin: :multi: Cześć wrócona ;) Dobranoc :bye: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:multi:cześć z samiuśnego ranka.........hi hi ...prawie straciłam głos ...mowie tak jak ostatnio moja sis debe:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts