BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 legnął se jak..............prawdziwy facet............. zdjęć jak zwykle masa.............. witaj paula..............i siostra Pauli:evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='dreamer'] [FONT=Arial]jeszcze po kropelce!! jeszcze po kropelce!!! :drinking: witanko sistersy [/FONT] Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jeszcze po kropelce!! jeszcze po kropelce!!! :drinking: witanko sistersy [/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Maxio pięknie układa usteczka;) [/FONT] Quote
dreamer Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześć :multi: fajnie, ze się Wam foteczki podobaja :multi: jeszcze trochę zaległych hahaha ~*~ kwiatuszki ~*~ :loveu: takiego słodkiego bullka Boba spotkałam :loveu: ~*~ Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 witanko:multi: ojejaaa ile foteczkow:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 łaŁ:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale foty i jakie fajne:multi: i masz księzyć??? bo ja kiedyś chciałam sfocić................. nie wyszło:placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial];)ja jestem King Bruce Lee karate mistrz:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/FONT] Quote
Paula Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:cześć z samiuśnego ranka.........hi hi ...prawie straciłam głos ...mowie tak jak ostatnio moja sis debe[/FONT]:evil_lol: Cześć Ala :multi:Fajna taka pijacka chrypka ;) [quote name='BeaC']legnął se jak..............prawdziwy facet............. witaj paula..............i siostra Pauli:evil_lol::loveu: :grin: Witaj Bea :multi: [quote name='madzia i medor']Uwilebiam ich uśmiechnięte mordy:loveu: Ja tyż :razz:Cześć Madzia :multi: [quote name='dealer']czesc kobity:) cudne foty:p Cześć Aga :multi:Dzięki :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]jeszcze po kropelce!! jeszcze po kropelce!!! witanko sistersy [/FONT] :D Witanko Klockowa :multi: [quote name='evaxon']witanko:multi: ojejaaa ile foteczkow:loveu: Siemka córcia :multi: Sister zaszalała ;) [quote name='BeaC']łaŁ ale foty i jakie fajne:multi: i masz księzyć??? bo ja kiedyś chciałam sfocić................. nie wyszło:placz: Dzięki :loveu: Udało się kilka księżyców :razz: Czemu nie wyszedł? [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)ja jestem King Bruce Lee karate mistrz:diabloti::evil_lol:[/FONT] :grin: No to „Droga Smoka” ;) Quote
Paula Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 evaxon napisał(a)::grin: ale z tego Maxia zabijaka:evil_lol: Prawdziwy kiler :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 paula_z napisał(a):Prawdziwy kiler :evil_lol: hehehe a tak wogole to ma fajna obroze:cool3: Quote
Paula Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='evaxon']a tak wogole to ma fajna obroze:cool3: Tu kupiłam :lol: Quote
e.v.a Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [quote name='paula_z']Tu kupiłam :lol: łał sklep dla mordercow:diabloti: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 .................i znowu piekne foty...........:multi::multi::multi: to Axa lubi szczurki??? bo moja Luś ostatnio niestety:shake::shake::shake: .............zamordowała nornicę na naszej łace.....fuj:-o i chciała ją jeszcze pożreć:-( Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Axa urodzila scura:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
BeaC Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer'] Axa urodzila scura:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: dilerka rozbujałaś się...............do mnie TEŻ wleziesz????:eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='BeaC']dilerka rozbujałaś się...............do mnie TEŻ wleziesz????:eviltong::eviltong: szpiegujesz mnie....:crazyeye: bylam juz u ciebie:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Księżyc świetny:mdleje::mdleje::mdleje: Reszta fotek też:p Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Arial]:multi:dotarłam na dogo .... cudne fotaski .....znów się powtórze ....ja nie mam fotasków w blożku ...bo nie mam siostry wstawiającej:evil_lol: [/FONT] Quote
Recommended Posts