Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Słysołom, ze ino w świat wyruszasz:razz: :diabloti: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Słysołom, ze ino w świat wyruszasz:razz: :diabloti: :D Jadę na Ślunsk się dotlenić :evil_lol: Quote
Medorowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 paula_z napisał(a)::D Jadę na Ślunsk się dotlenić :evil_lol: Tam yst super, opary dziełają cuda - całe dzieciństwo je wdychołom i dlatego yzdem taaaaka cuddna:multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 mamo bo ja slyszalam ze mni edo honolulu wysylasz:D ale tak pomyslalam sobie ze ja przecie juz duza jesiem :razz: i mozesz mnie zostawic sama:diabloti: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 madzia i medor napisał(a):Tam yst super, opary dziełają cuda - całe dzieciństwo je wdychołom i dlatego yzdem taaaaka cuddna:multi: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :hmmmm: Myślisz, że przez te 3 dni też mi się tak porobi? :evil_lol: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 evaxon napisał(a):mamo bo ja slyszalam ze mni edo honolulu wysylasz:D ale tak pomyslalam sobie ze ja przecie juz duza jesiem :razz: i mozesz mnie zostawic sama:diabloti: :D Tylko bratem się opiekuj dobrze :p Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 paula_z napisał(a)::D Tylko bratem się opiekuj dobrze :p :Cool!:jahuuuuuu bedzie impreza:Cool!::ylsuper: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='paula_z']:D Jadę na Ślunsk się dotlenić :evil_lol:[FONT=Arial]:razz:powietrze miodzio:loveu:[/FONT] [quote name='evaxon']:Cool!:jahuuuuuu bedzie impreza:Cool!::ylsuper:[FONT=Arial]bo Cię do sanatorium do rabki wyślę:diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial]bo Cię do sanatorium do rabki wyślę:diabloti:[/FONT] yyyy mamo i ciociu nie martwcie sie zaopiekuje sie braciszkiem:) ugotujemy wspolnie obiad wyjdziemy na spacer a o 20 po dobranocce pojdziemy spac jak grzeczne dzieci:grins: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']yyyy mamo i ciociu nie martwcie sie zaopiekuje sie braciszkiem:) ugotujemy wspolnie obiad wyjdziemy na spacer a o 20 po dobranocce pojdziemy spac jak grzeczne dzieci:grins:[FONT=Arial]:diabloti:az się lepiej takie coś czyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']:Cool!:jahuuuuuu bedzie impreza:Cool!::ylsuper: Tylko nie pij za dużo :mad: i bratu nie dawaj, bo on nieletni :cool1: :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:powietrze miodzio:loveu:[/FONT] [FONT=Arial]bo Cię do sanatorium do rabki wyślę:diabloti:[/FONT] :grin: [quote name='evaxon']yyyy mamo i ciociu nie martwcie sie zaopiekuje sie braciszkiem:) ugotujemy wspolnie obiad wyjdziemy na spacer a o 20 po dobranocce pojdziemy spac jak grzeczne dzieci:grins: O 22 jeszcze ostatni spacerek :razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:az się lepiej takie coś czyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :evil_lol: Powiedzmy, że córci wierzę ;) Dogobranoc :bye: Quote
dreamer Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 dzieńdoberek dzisiaj tylko fimiki z wczorajszego spacerku Axa i Max i Axa i Max i Axa i Max :evil_lol: Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='evaxon']yyyy mamo i ciociu nie martwcie sie zaopiekuje sie braciszkiem:) ugotujemy wspolnie obiad wyjdziemy na spacer a o 20 po dobranocce pojdziemy spac jak grzeczne dzieci:grins: he he he:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: .........................prawie................jak mój syn jak zostaje sam prawie robi duuuuuuuuuuuuużą różnicę Witaj Paulino!!!!!!!1 Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]:multi:cześć pakująca się :evil_lol:....Paulo;) fimiki fajniste:loveu: [/FONT] Quote
Paula Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Hehe, sister :cool2: [quote name='BeaC']Witaj Paulino!!!!!!! Witaj Beato :p [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć pakująca się :evil_lol:....Paulo;-) :D Cześć Alu :multi: Zmykam do pracki, a potem już weekend :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='paula_z'] :D Cześć Alu :multi: Zmykam do pracki, a potem już weekend :multi: :multi: :multi:[FONT=Arial]:oops:a ja zapomnialam że juz weekend...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='paula_z']Tylko nie pij za dużo :mad: i bratu nie dawaj, bo on nieletni :cool1: :diabloti: O 22 jeszcze ostatni spacerek :razz: :evil_lol: Powiedzmy, że córci wierzę ;) tak jest mamuska:diabloti: jak ktos ze znajomych bedzie w stanie to z nim pojdzie:siara: :loveu: hihi:evil_lol: siemanko mamuska:multi: Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: Myślisz, że przez te 3 dni też mi się tak porobi? :evil_lol: Wiem, że w każdym razie nie pożałujesz;) Witam zaraz obejrzę filmiki, tylko muszę włączyć inną przeglądarkę:mdleje: Quote
clockwork Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [FONT=Arial]informuję że w końcu obejrzałach filmidła z walk psów... ekskjuzmi siostro Pauli.?? czy podkład muzyczny to był twój wybór?? :cool3: :cool3: [/FONT] Quote
dbsst Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhaha wsadza was do pierla za rozpowrzechnianie filmów z walk ;) super dwa pierwsze + muzyka = niezła jadka hahaahahahah kosiorek Quote
Paula Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:oops:a ja zapomnialam że juz weekend...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :D Nie za dobrze Ci na tym L4 :evil_lol: ;) evaxon napisał(a):jak ktos ze znajomych bedzie w stanie to z nim pojdzie:siara: siemanko mamuska:multi: :shake: Siemano córcia :multi: madzia i medor napisał(a):Wiem, że w każdym razie nie pożałujesz;) Witam zaraz obejrzę filmiki, tylko muszę włączyć inną przeglądarkę:mdleje: Tego jestem pewna :grins: Cześć Madzia :p clockwork napisał(a):[FONT=Arial]informuję że w końcu obejrzałach filmidła z walk psów... ekskjuzmi siostro Pauli.?? czy podkład muzyczny to był twój wybór?? :cool3: :cool3: [/FONT] Cze Klocuszkowa :multi: Si, sama wybierała :razz: (Siedzi obok i potwierdza :evil_lol:) dbsst napisał(a):buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahhaha wsadza was do pierla za rozpowrzechnianie filmów z walk ;) :D A to nie można rozpowszechniać? ;) Quote
Medorowa Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Qrwa, nie mogę filmików obejrzeć:angryy: :angryy: Quote
BeaC Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 witaj Paula i siosta pauli:multi::multi::multi: filmiki pooglądałam........................natomiast nie posłuchałam podkładu muzycznegoooooooooooooooooo:placz::placz::placz:....................ni mom karty dzwiękowej w pracy:shake:....................stwierdzili że mi nie potzrezbna więc niezainstalowali:mad:...........ba:mad:..............nawet nie zakupili sknerusy jedne.............:mad::angryy::mad: Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:multi:wstawać śpiochy .......;)[/FONT] Quote
Recommended Posts