clockwork Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a):Cze Klocuszkowa :multi: Si, sama wybierała :razz: (Siedzi obok i potwierdza :evil_lol:) [FONT=Arial]no ma dziewucha gust ;) masz jeszcze jakieś filmiki?? posłuchałabym se muzy :evil_lol::evil_lol:[/FONT] madzia i medor napisał(a):Qrwa, nie mogę filmików obejrzeć:angryy: :angryy: [FONT=Arial]no co ty..:crazyeye::crazyeye:. aż tak brutalne?? nie lubisz walk psów :diabloti:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 mamooo pamietaj nam zostawic kase na jakies"jedzenie":diabloti: :evil_lol: siemanko:multi: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 madzia i medor napisał(a):Qrwa, nie mogę filmików obejrzeć:angryy: Madzia, nie złość, bo zbrzydniesz ;) BeaC napisał(a):witaj Paula i siosta pauli:multi: filmiki pooglądałam........................natomiast nie posłuchałam podkładu muzycznegoooooooooooooooooo:placz:....................ni mom karty dzwiękowej w pracy:shake:....................stwierdzili że mi nie potzrezbna więc niezainstalowali:mad:...........ba:mad:..............nawet nie zakupili sknerusy jedne.............:mad: Witanko Beata :multi: To sępy przebrzydłe :shake: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:wstawać śpiochy .......;)[/FONT] :multi: Wstanięte, wyspacerowane ;) dealer napisał(a):dzien dobry ludzie i piesy..i scury:p Bry ludziu z piesem :p clockwork napisał(a):[FONT=Arial]no ma dziewucha gust ;) masz jeszcze jakieś filmiki?? posłuchałabym se muzy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]no co ty..:crazyeye: aż tak brutalne?? nie lubisz walk psów :diabloti:[/FONT] Dzięki w jej imieniu :cool3: Ni mam na razie :cool1: :D Dziwna jakaś :stupid: ;) evaxon napisał(a):mamooo pamietaj nam zostawic kase na jakies"jedzenie":diabloti: :evil_lol: siemanko:multi: Maksiu ma co jeść, cały wór karmy :eviltong: Simnka :multi: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a): Maksiu ma co jeść, cały wór karmy :eviltong: Simnka :multi: :roll: ale... ale Maksinek chcial zjesc pizze:p Quote
Alicja Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Arial]:multi:Melduję ,że dotarłam ...yno ty zniknęłaś:razz:[/FONT] Quote
Paula Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a)::roll: ale... ale Maksinek chcial zjesc pizze:p :shake: Wcale nie chciał, on wie, że po pizzy byłoby sranko co godzinkę :D ;) Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:multi:Melduję ,że dotarłam ...yno ty zniknęłaś:razz:[/FONT] :multi: Jestem na kwilkę :cool1: Mijamy się dzisiaj :roll: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a)::shake: Wcale nie chciał, on wie, że po pizzy byłoby sranko co godzinkę :D ;) :icon_roc: :madgo: :grab: ale Maksiu chcial loda:laugh2_2: Quote
bonita Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 [FONT=Book Antiqua]Byłam tu już dziś, ale się wstydziłam i nic nie napisałam:oops::evil_lol: Heloł Paulinki:multi: ( zmieniłam czcionkę:cool3:)[/FONT] Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Witaj Paula :multi: Zaczynam zmartwychwstawać ;) Co dwa Trole to nie pięć .... Quote
Paula Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a)::icon_roc: :madgo: :grab: ale Maksiu chcial loda:laugh2_2: :stupid: :shake: :diabloti: bonita napisał(a):[FONT=Book Antiqua]Byłam tu już dziś, ale się wstydziłam i nic nie napisałam:oops::evil_lol: Heloł Paulinki:multi: ( zmieniłam czcionkę:cool3:)[/FONT] :grin: Nie wstydaj ;) Heloł Bonitki :multi: (nie zauważyłam :evil_lol:) Patka napisał(a):co za miłosć ... Wielogatunkowa ;) Witaj Patko :multi: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 czemu Axsie z poopy wychodzą szczury :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :multi: Zaczynam zmartwychwstawać ;) Co dwa Trole to nie pięć .... Witaj zmartwychwstana Pysiu :multi: :multi: :multi: To już dwa zostały tylko :( Lecę poczytać. dbsst napisał(a):czemu Axsie z poopy wychodzą szczury :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak jakoś wyszło :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a): Tak jakoś wyszło :evil_lol: no wyszlo wyszlo :diabloti: hej mamuska:loveu: a o qtorej jedziesz?:siara: Quote
dbsst Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 sie wykradło normalnie :diabloti: :eviltong: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:nooo co tak cicho[/FONT] :scream_3:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scream7:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :comp26: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :BIG: :BIG: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :2gunfire: :ghost_2: :ghost_2: :smilecol: :smilecol: :seeyeah: Quote
agbar Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a)::scream_3:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scream7:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :comp26: :BIG: :laola: :laola: :cunao: :cunao: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drink1: :drinka: :drinka: :BIG: :BIG: :ylsuper: :sweetCyb: :sweetCyb: :2gunfire: :ghost_2: :ghost_2: :smilecol: :smilecol: :seeyeah: Ewcia...ty juz nie chodz do tego teatru wiecej...szkodzi ci to....:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 dealer napisał(a):Ewcia...ty juz nie chodz do tego teatru wiecej...szkodzi ci to....:diabloti: :evil_lol: bo ja sie zabardzo odchamilam w tym teatrze:evil_lol: Quote
Paula Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):hej mamuska:loveu: a o qtorej jedziesz?:siara: W czwartek dopiero jadę :mad: Rano :p dbsst napisał(a):sie wykradło normalnie :diabloti: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):[FONT=Arial]:razz:nooo co tak cicho[/FONT] Jak zwykle ;) evaxon napisał(a)::scream_3:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scream7:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :comp26: :BIG: :laola: Boshhhh :mdleje: dealer napisał(a):Ewcia...ty juz nie chodz do tego teatru wiecej...szkodzi ci to....:diabloti: Racja :evil_lol: evaxon napisał(a)::evil_lol: bo ja sie zabardzo odchamilam w tym teatrze:evil_lol: To teraz trzeba odrobić szkody ;) Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 paula_z napisał(a):W czwartek dopiero jadę :mad: Rano :p Boshhhh :mdleje: To teraz trzeba odrobić szkody ;) dooopieeeroooo.... :grins: bez przesadyzmu mamuska ... bez przesadyzmuu:cool1: :diabloti: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a):dooopieeeroooo.... :grins: bez przesadyzmu mamuska ... bez przesadyzmuu:cool1: :diabloti: Jezuuuuuuuuuuu:lying: A na czym Ty byłaś ? :crazyeye::megagrin: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Jezuuuuuuuuuuu:lying: A na czym Ty byłaś ? :crazyeye::megagrin: :hmmmm: jak to na czym:diabloti: na sztuce teatralnej:cool: Quote
Pysia Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 evaxon napisał(a)::hmmmm: jak to na czym:diabloti: na sztuce teatralnej:cool: Powiedz tytuł żeby i mi się tak nie zrobiło :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Pysia napisał(a):Powiedz tytuł żeby i mi się tak nie zrobiło :evil_lol: :evil_lol: "testosteron":diabloti: Quote
Recommended Posts