malawaszka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 hahahahah wariatki latexowe nietoperzowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Cholera, byłam tu przed chwilą i zapomniałam powiedzieć CZEŚĆ:hand::hand: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:witam z samego ranka... cholera nie ma do kogo ust otworzyć a ja mam włączoną opcję gadania:razz: [/FONT] Witanko :multi: Cholerka, ja rano miałam mego doła :shake: [quote name='bonita']Witajcie moje drogie :loveu: Witaj Bonitko :loveu: [quote name='evaxon']:multi: siemanko :multi: Siemka córcia :multi: [quote name='Pysia']Mój TZ twierdzi że mnie to taka spokojna rogata dusza ;) Cześć janiołku z różkami :p [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Paula, Dominika... ja też dziękuję za odwiedzinki.. było miło i zajebiście, i .... ciężko dnia następnego :roll: ale dziękuję... mam nadzieję że jeszcze się spotkamy ;) [/FONT] [FONT=Arial] tylko uważaj na te czarne myszki... w latexie :eviltong: [/FONT] [FONT=Arial]o kurde... co wy tam robiły że masz teraz braki z otwieraniem ust :p dzięki dzięki dzięki dzięki :loveu: [/FONT] :loveu: Nie ma innej możliwości, na pewno się spotkamy :razz: :grin: KCM :loveu: [quote name='dealer']oznajmiam ze bylam tu:p Cześć Aga :p [quote name='malawaszka']hahahahah wariatki latexowe nietoperzowe :evil_lol: :evil_lol: Hej Monika :p [quote name='madzia i medor']Cholera, byłam tu przed chwilą i zapomniałam powiedzieć CZEŚĆ:hand: Cześć Madzia :multi: [quote name='clockwork'] :loveu: Mój niedźwiadek malutki :calus: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial];)Jestem ......:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [FONT=Arial]no fajnie... a ja musze spadać :placz: KWM [/FONT] Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 :placz: Ja Ciebie też trzykropku :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no fajnie... a ja musze spadać :placz: KWM [/FONT]:razz:[FONT=Arial]to zostań z Nami ...:loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='paula_z']:placz: Ja Ciebie też trzykropku :evil_lol: [FONT=Arial]buuhahahah... trzykropek niebieskoczcionkowy :evil_lol: :evil_lol: ...[/FONT] Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahhahah... no tak... taka droga potrafi zmęczyć :roll:[/FONT] [FONT=Arial]Paula, Dominika... ja też dziękuję za odwiedzinki.. było miło i zajebiście, i .... ciężko dnia następnego :roll: :roll: ale dziękuję... mam nadzieję że jeszcze się spotkamy ;) [/FONT] :evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]tylko uważaj na te czarne myszki... w latexie :eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]o kurde... co wy tam robiły że masz teraz braki z otwieraniem ust :p [/FONT] [FONT=Arial]dzięki dzięki dzięki dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/FONT] o pani wazlelina czesc Karola :multi: Czesc lodziara :evil_lol: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[FONT=Arial]to zostań z Nami ...:loveu:[/FONT] Klockowa, wracaj :placz: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]buuhahahah... trzykropek niebieskoczcionkowy :evil_lol: :evil_lol: ...[/FONT] :grin: [quote name='dbsst']o pani wazlelina czesc Karola :multi: Czesc lodziara :evil_lol: :roflt: Karola już poszła :cool1: Cześć współlokatorko łóżkowa :loveu: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 paula_z napisał(a): Cześć współlokatorko łóżkowa :loveu: :evil_lol: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 własnie musze ci naliczyc za wchodzenie na MOJA połowe :mad: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 :o to on taki wielgachny łooo matko :):):):) ile ciałka do przytulania:cool3: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 evaxon napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czego gały wytrzeszcza :p dbsst napisał(a):własnie musze ci naliczyc za wchodzenie na MOJA połowe :mad: :evil_lol: :grin: Nie płacę naliczek :eviltong: To Ty się pchałaś z ręcami i nogami tam gdzie nie trzeba :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] :o to on taki wielgachny łooo matko :):):):) ile ciałka do przytulania:cool3::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]bo Nasz Ci on jest...:loveu:a ciałka sporo ...;)[/FONT] Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='basiulka22tychy'] :o to on taki wielgachny łooo matko :):):):) ile ciałka do przytulania:cool3: Wielki kochany niedźwiadek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]bo Nasz Ci on jest...:loveu:a ciałka sporo ...;)[/FONT] Sporo do kochania :loveu: Przytulas taki :loveu: :multi: Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ale ja mówiłam ze sie pchac bede :multi: :multi: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 dbsst napisał(a):ale ja mówiłam ze sie pchac bede :multi: :multi: Miałaś się przytulać, a nie pchać :eviltong: I jeszcze coś obiecałaś :evil_lol: Quote
dbsst Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 jak poznałam twoje prawdziwe oblicze to sie skrepowałam :cool1: Quote
Paula Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 dbsst napisał(a):jak poznałam twoje prawdziwe oblicze to sie skrepowałam :cool1: Nie kłam :eviltong: zrzuta zaliczyłaś i tyle :evil_lol: Quote
Recommended Posts