dreamer Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Axa najedzona psim żarełkiem więc szczurki bezpieczne :evil_lol: ~*~ Albertka, Pagusia, ZimZumka, Antonka i Axa ~*~ nasze nowe malutkie szczurze dziewczynki: Twiggy (biała z czarnymi łatkami przy uszkach) i Trenty (beżowo-biała z czerwonymi oczkami) Quote
Medorowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ile fotek z samego rana:multi: :multi: I ile szczurków:mdleje::loveu: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial];)nooo Karola ....nadrobiłas za wczorajsze braki ;) super spacerkowicze:loveu:i scurki też Witanko dziewczyny:multi: [/FONT] Quote
bonita Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Book Antiqua]Wow ale dzieci Axy już urosły:crazyeye::diabloti:, a niedawno przecież je urodziła:loveu::diabloti: Witajcie dziewczyny i Maksiu:multi: [/FONT] Quote
agbar Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 dzien dobry......jak milo na fotecki z ranka popatrzec.....nawet na te scury....:razz: Quote
clockwork Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dreamer']Axa najedzona psim żarełkiem więc szczurki bezpieczne :evil_lol: ~*~ Albertka, Pagusia, ZimZumka, Antonka i Axa ~*~ nasze nowe malutkie szczurze dziewczynki: Twiggy (biała z czarnymi łatkami przy uszkach) i Trenty (beżowo-biała z czerwonymi oczkami) [FONT=Arial]ja sie tak nie bawie :obrazic::obrazic::obrazic: też chciałamby szczurka :cool1: nie bede świń... tera sie nawet przywitam :evil_lol: SIE WITAM :eviltong:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 takkk szczurki.. w kupie bedzie wam razniej ....:diabloti: muuahahahhahahaha cesc:multi: Quote
Paula Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Pysia']No tak...Ja przylazłam to ta polazła :mad: Na pamięć Bolobil dobry Za późno przylazłaś :eviltong: Lecytynka dobra też na koncentrację i senność w pracy :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Ile fotek z samego rana I ile szczurków:mdleje: :multi: Witaj poranna ptaszyno :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nooo Karola ....nadrobiłas za wczorajsze braki super spacerkowicze:loveu:i scurki też Witanko dziewczyny:multi:[/FONT] :razz: Witaj Alu :multi: [quote name='bonita'][FONT=Book Antiqua]Wow ale dzieci Axy już urosły:crazyeye:, a niedawno przecież je urodziła Witajcie dziewczyny i Maksiu:multi:[/FONT] :evil_lol: Cześć Kasiu :multi: [quote name='dealer']dzien dobry......jak milo na fotecki z ranka popatrzec.....nawet na te scury... :grin: Może polubisz scurki :razz: [quote name='anastacia']Witam, dawno mnie tu niebyło Wdepłam zobaczyc, jak się czuje Maksio i jego przyjaciółka Aksia Fajne stadko szczurków - też kiedyś miałam czarno - białego "Malucha" Gorąco pozdrawiam :multi: Dzięki, wszyscy zdrowi :p Cześć i wzajemnie :razz: [quote name='BeaC']witaj paulo i siostro też:loveu: Witaj Beato :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]ja sie tak nie bawie :obrazic: też chciałamby szczurka nie bede świń... tera sie nawet przywitam :evil_lol: SIE WITAM :eviltong:[/FONT] Nie fochaj, tylko sobie spraw scurka, a najlepiej dwa :razz: :evil_lol: Cię witam :p [quote name='evaxon']takkk szczurki.. w kupie bedzie wam razniej .... muuahahahhahahaha cesc:multi: :evil_lol: Cześć cór :multi: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='dreamer']Axa najedzona psim żarełkiem więc szczurki bezpieczne :evil_lol: ~*~ Albertka, Pagusia, ZimZumka, Antonka i Axa ~*~ nasze nowe malutkie szczurze dziewczynki: Twiggy (biała z czarnymi łatkami przy uszkach) i Trenty (beżowo-biała z czerwonymi oczkami) :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Brak mi słów .....Rozumiem że Zmorka jest aniołem ale że Axa też? :crazyeye: Quote
Paula Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Pysia napisał(a)::crazyeye:Brak mi słów .....Rozumiem że Zmorka jest aniołem ale że Axa też? :crazyeye: :D Cuda się zdarzają ;) Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [FONT=Arial]:razz:to ile macie szczurasków....my z kuba chcieliśmy szczuraski ale pan TZ sie nie zgodził:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Quote
Paula Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:to ile macie szczurasków....my z kuba chcieliśmy szczuraski ale pan TZ sie nie zgodził:diabloti::diabloti::diabloti:[/FONT] Szczurek (same samiczki) jest sześć :p Super są, ale do szczęścia potrzebują towarzystwa, więc lepiej od razu dwa, a jak jest jeden, to powinien przebywać z człowiekiem prawie cały czas :razz: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='paula_z']Szczurek (same samiczki) jest sześć :p Super są, ale do szczęścia potrzebują towarzystwa, więc lepiej od razu dwa, a jak jest jeden, to powinien przebywać z człowiekiem prawie cały czas :razz:[FONT=Arial]:razz:my juz kombinowalismy jak KaRa z dogo miała maluchy ...ale narazie nici z tego:razz:[/FONT] Quote
Paula Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:my juz kombinowalismy jak KaRa z dogo miała maluchy ...ale narazie nici z tego:razz:[/FONT] Teraz jest sporo szczurków do adopcji z interwencji :razz: Quote
Alicja Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 [quote name='paula_z']Teraz jest sporo szczurków do adopcji z interwencji :razz:[FONT=Arial]:razz:nie narazie jednak nie ....[/FONT] Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 paula_z napisał(a)::D Cuda się zdarzają ;) Jestem tego świadkiem...Mam niufki z ADHD :mdleje: Quote
Pysia Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 :obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Paula Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:nie narazie jednak nie ....[/FONT] Ja też bym chciała, ale się nie zdecyduję, bo szczurki nie lubią dymu :diabloti: [quote name='Pysia']Jestem tego świadkiem...Mam niufki z ADHD :mdleje: :hmmmm: To cud czy przekleństwo szatańskie :evil_lol: ;) [quote name='Pysia']:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic: Czego fochasz? :-o Z psem musiałam iść :cool1: Już wiem, nie tylko u mnie się obraziłaś ;) Quote
Alicja Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć dziewczyny:multi::multi::multi: [/FONT] Quote
agbar Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 co za synchronizacja:):loveu: dzien dobry siostry:multi: Quote
Recommended Posts