e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer'] Axa urodzila scura:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :grin:a ja myslalam ze on jej z tylka wychodzi:grin: :grin: haha chyba Maxiu maczał w tym palce:evil_lol: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dreamer'] [FONT=Arial]hmmm... nie wiem kto pokrył Axe, ale nie wmówisz mi że MAX :shake: to nie jego potomstwo :shake::shake: [/FONT] [FONT=Arial]Paula... dotarła do mnie niejaka nowinka, że ... wymiziasz mi Clockworka :cool3:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']:grin:a ja myslalam ze on jej z tylka wychodzi:grin: :grin: haha chyba Maxiu maczał w tym palce:evil_lol: [FONT=Arial]że niby jak ... palce :roll::roll::roll:[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]że niby jak ... palce :roll::roll::roll:[/FONT] oo nastepba czepialska:shake: przestan gadac z Dilerową , Vectrową i magdową:diabloti: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 evaxon napisał(a):oo nastepba czepialska:shake: przestan gadac z Dilerową , Vectrową i magdową:diabloti: :evil_lol: :mad: :mad: :mad: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']oo nastepba czepialska:shake: przestan gadac z Dilerową , Vectrową i magdową:diabloti: :evil_lol: [FONT=Arial]przeca nie zamieniłam dziś z nimi ani słówka... nie działa mi gie :placz:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]przeca nie zamieniłam dziś z nimi ani słówka... nie działa mi gie :placz:[/FONT] potwierdzam....ja z Klockowa dzis na gie nie rozmawiam....:diabloti: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']potwierdzam....ja z Klockowa dzis na gie nie rozmawiam....:diabloti: [FONT=Arial]no właśnie sie zastanawiam czamu ty sie maupo do mie nie odzywasz :placz::placz:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]no właśnie sie zastanawiam czamu ty sie maupo do mie nie odzywasz :placz::placz:[/FONT] bo sie lekam ze znowu na szatana trafie:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 dealer napisał(a)::mad: :mad: :mad: dealer napisał(a):potwierdzam....ja z Klockowa dzis na gie nie rozmawiam....:diabloti: no masz... i wywolalam wilka z lasu:mdleje: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']bo sie lekam ze znowu na szatana trafie:diabloti:[FONT=Arial]:razz:a dlaczego dziecię ty Nasze...się Szatanka obawiasz:diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a dlaczego dziecię ty Nasze...się Szatanka obawiasz:diabloti:[/FONT] bo on, ten Szatan, mnie rano powiedzial ze on mnie...naprawi:crazyeye: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']bo on, ten Szatan, mnie rano powiedzial ze on mnie...naprawi:crazyeye: :diabloti:[FONT=Arial]:razz:no a co chciałas usłyszeć ...że cię zepsuje:crazyeye:[/FONT] Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']bo sie lekam ze znowu na szatana trafie:diabloti: [FONT=Arial]a co?? był niemiły?? zresztą co ja gupia pytam... on jest zawsze niemiły [/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no a co chciałas usłyszeć ...że cię zepsuje:crazyeye:[/FONT] czasami zepsucie jest bardziej przyjemne:diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co?? był niemiły??[/FONT] [FONT=Arial]zresztą co ja gupia pytam... on jest zawsze niemiły [/FONT] alez!!! pan Szatan byl przemily:loveu: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='evaxon']no masz... i wywolalam wilka z lasu:mdleje: [FONT=Arial]wywołałaś wilka z dzemu :evil_lol:[/FONT] [quote name='dealer']bo on, ten Szatan, mnie rano powiedzial ze on mnie...naprawi:crazyeye: :diabloti: [FONT=Arial]buuhahhaha... to sie ciesz dziołcha... są szanse że bedziesz w końcu wyglądała jak człowiek [/FONT]:diabloti: Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]wywołałaś wilka z dzemu :evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]buuhahhaha... to sie ciesz dziołcha... są szanse że bedziesz w końcu wyglądała jak człowiek [/FONT]:diabloti: ja sie absolutnie ciesze...paszcza mi sie cieszy i reszta nadobnego cielska tyz:diabloti: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']ja sie absolutnie ciesze...paszcza mi sie cieszy i reszta nadobnego cielska tyz:diabloti: [FONT=Arial]a czy on cie bedzie naprawiał pod koniec czerwca?? czy w innym terminie??? [/FONT] Quote
agbar Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]a czy on cie bedzie naprawiał pod koniec czerwca?? czy w innym terminie??? [/FONT] o datach nie rozmawialismy....:cool1: Quote
clockwork Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer']o datach nie rozmawialismy....:cool1: [FONT=Arial]dlatego pytam aaaa... cześć Paula.. jakbyś mnie nie zauważyła to jestem TU :evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]dlatego pytam aaaa... cześć Paula.. jakbyś mnie nie zauważyła to jestem TU :evil_lol:[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie sposób nie zauważyć:evil_lol:[/FONT] Quote
Paula Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 :grin: Witajcie gadułki ;) [quote name='BeaC'].................i znowu piekne foty.......... to Axa lubi szczurki??? bo moja Luś ostatnio niestety............zamordowała nornicę na naszej łace.....fuj i chciała ją jeszcze pożreć Axa jest do nich przyzwyczajona, nie robi im krzywdy :razz: A jak fajnie do nich śpiewa, jak są w klatkach :D Maksiu kilka razy wąchał szczurki, ale pod kontrolą ;) [quote name='dealer'] Axa urodzila scura:crazyeye: :D Wygląda, jakby ją wysr.... :evil_lol: [quote name='madzia i medor']Księżyc świetny:mdleje: Reszta fotek też Dzięki Madzia :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:dotarłam na dogo .... cudne fotaski .....znów się powtórze ....ja nie mam fotasków w blożku ...bo nie mam siostry wstawiającej[/FONT] :multi: Gdyby nie siostra, to foty byłyby tu od święta ;) [quote name='evaxon'] haha chyba Maxiu maczał w tym palce:evil_lol: Maksiu nic w niczym nie maczał :cool1: Axa się zaczęła tarzać w trawce, a Maksiu zwędził patyczka i uciekł :grins: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]hmmm... nie wiem kto pokrył Axe, ale nie wmówisz mi że MAX :shake: to nie jego potomstwo [/FONT] [FONT=Arial]Paula... dotarła do mnie niejaka nowinka, że ... wymiziasz mi Clockworka :cool3:[/FONT] :grin: Axa się nie da pokryć :eviltong: ;) Wymiziam go i wycałuje :loveu: :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial] aaaa... cześć Paula.. jakbyś mnie nie zauważyła to jestem TU :evil_lol:[/FONT] :candle: Była tu może Klockowa? ;) [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nie sposób nie zauważyć:evil_lol:[/FONT] :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='dealer'] Axa urodzila scura:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: hahaha to samo chciałam napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Urodziła DWA scury:crazyeye::evil_lol: Witaj Paulinko i cała rodzinko:multi: Quote
Paula Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha to samo chciałam napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: [quote name='bonita']Urodziła DWA scury:crazyeye::evil_lol: Witaj Paulinko i cała rodzinko:multi: W sumie to już jest sześć szczurzyczek :p Witaj Kasiu :multi: Quote
Recommended Posts