Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']

Axa urodzila scura:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
:grin:a ja myslalam ze on jej z tylka wychodzi:grin:

:grin: haha chyba Maxiu maczał w tym palce:evil_lol:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dreamer']

[FONT=Arial]hmmm... nie wiem kto pokrył Axe, ale nie wmówisz mi że MAX :shake: to nie jego potomstwo :shake::shake: [/FONT]

[FONT=Arial]Paula... dotarła do mnie niejaka nowinka, że ... wymiziasz mi Clockworka :cool3:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']:grin:a ja myslalam ze on jej z tylka wychodzi:grin:

:grin: haha chyba Maxiu maczał w tym palce:evil_lol:

[FONT=Arial]że niby jak ... palce :roll::roll::roll:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]że niby jak ... palce :roll::roll::roll:[/FONT]
oo nastepba czepialska:shake: przestan gadac z Dilerową , Vectrową i magdową:diabloti: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
oo nastepba czepialska:shake: przestan gadac z Dilerową , Vectrową i magdową:diabloti: :evil_lol:

:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='evaxon']oo nastepba czepialska:shake: przestan gadac z Dilerową , Vectrową i magdową:diabloti: :evil_lol:

[FONT=Arial]przeca nie zamieniłam dziś z nimi ani słówka... nie działa mi gie :placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]przeca nie zamieniłam dziś z nimi ani słówka... nie działa mi gie :placz:[/FONT]

potwierdzam....ja z Klockowa dzis na gie nie rozmawiam....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']potwierdzam....ja z Klockowa dzis na gie nie rozmawiam....:diabloti:

[FONT=Arial]no właśnie sie zastanawiam czamu ty sie maupo do mie nie odzywasz :placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no właśnie sie zastanawiam czamu ty sie maupo do mie nie odzywasz :placz::placz:[/FONT]

bo sie lekam ze znowu na szatana trafie:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
:mad: :mad: :mad:

dealer napisał(a):
potwierdzam....ja z Klockowa dzis na gie nie rozmawiam....:diabloti:

no masz... i wywolalam wilka z lasu:mdleje:

Posted

[quote name='dealer']bo sie lekam ze znowu na szatana trafie:diabloti:[FONT=Arial]:razz:a dlaczego dziecię ty Nasze...się Szatanka obawiasz:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:a dlaczego dziecię ty Nasze...się Szatanka obawiasz:diabloti:[/FONT]

bo on, ten Szatan, mnie rano powiedzial ze on mnie...naprawi:crazyeye: :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']bo on, ten Szatan, mnie rano powiedzial ze on mnie...naprawi:crazyeye: :diabloti:[FONT=Arial]:razz:no a co chciałas usłyszeć ...że cię zepsuje:crazyeye:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no a co chciałas usłyszeć ...że cię zepsuje:crazyeye:[/FONT]

czasami zepsucie jest bardziej przyjemne:diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a co?? był niemiły??[/FONT]
[FONT=Arial]zresztą co ja gupia pytam... on jest zawsze niemiły [/FONT]

alez!!! pan Szatan byl przemily:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']no masz... i wywolalam wilka z lasu:mdleje:

[FONT=Arial]wywołałaś wilka z dzemu :evil_lol:[/FONT]

[quote name='dealer']bo on, ten Szatan, mnie rano powiedzial ze on mnie...naprawi:crazyeye: :diabloti:
[FONT=Arial]buuhahhaha... to sie ciesz dziołcha... są szanse że bedziesz w końcu wyglądała jak człowiek [/FONT]:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]wywołałaś wilka z dzemu :evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]buuhahhaha... to sie ciesz dziołcha... są szanse że bedziesz w końcu wyglądała jak człowiek [/FONT]:diabloti:

ja sie absolutnie ciesze...paszcza mi sie cieszy i reszta nadobnego cielska tyz:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ja sie absolutnie ciesze...paszcza mi sie cieszy i reszta nadobnego cielska tyz:diabloti:

[FONT=Arial]a czy on cie bedzie naprawiał pod koniec czerwca?? czy w innym terminie??? [/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]a czy on cie bedzie naprawiał pod koniec czerwca?? czy w innym terminie??? [/FONT]

o datach nie rozmawialismy....:cool1:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]dlatego pytam

aaaa... cześć Paula.. jakbyś mnie nie zauważyła to jestem TU :evil_lol:
[/FONT]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nie sposób nie zauważyć:evil_lol:[/FONT]

Posted

:grin: Witajcie gadułki ;)

[quote name='BeaC'].................i znowu piekne foty..........
to Axa lubi szczurki???
bo moja Luś ostatnio niestety............zamordowała nornicę na naszej łace.....fuj
i chciała ją jeszcze pożreć

Axa jest do nich przyzwyczajona, nie robi im krzywdy :razz: A jak fajnie do nich śpiewa, jak są w klatkach :D Maksiu kilka razy wąchał szczurki, ale pod kontrolą ;)

[quote name='dealer']
Axa urodzila scura:crazyeye:
:D Wygląda, jakby ją wysr.... :evil_lol:

[quote name='madzia i medor']Księżyc świetny:mdleje: Reszta fotek też
Dzięki Madzia :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:dotarłam na dogo ....
cudne fotaski .....znów się powtórze ....ja nie mam fotasków w blożku ...bo nie mam siostry wstawiającej
[/FONT]

:multi: Gdyby nie siostra, to foty byłyby tu od święta ;)

[quote name='evaxon']

haha chyba Maxiu maczał w tym palce:evil_lol:
Maksiu nic w niczym nie maczał :cool1: Axa się zaczęła tarzać w trawce, a Maksiu zwędził patyczka i uciekł :grins:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]hmmm... nie wiem kto pokrył Axe, ale nie wmówisz mi że MAX :shake: to nie jego potomstwo [/FONT]

[FONT=Arial]Paula... dotarła do mnie niejaka nowinka, że ... wymiziasz mi Clockworka :cool3:[/FONT]
:grin: Axa się nie da pokryć :eviltong: ;)

Wymiziam go i wycałuje :loveu: :multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial] aaaa... cześć Paula.. jakbyś mnie nie zauważyła to jestem TU :evil_lol:[/FONT]
:candle: Była tu może Klockowa? ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]nie sposób nie zauważyć:evil_lol:[/FONT]
:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha to samo chciałam napisać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:

[quote name='bonita']Urodziła DWA scury:crazyeye::evil_lol:

Witaj Paulinko i cała rodzinko:multi:

W sumie to już jest sześć szczurzyczek :p

Witaj Kasiu :multi: