e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='paula_z']Tofam, tofam, nie mam wyjścia ;) KCC :loveu: :evil_lol: Tylko nic nie wymyślaj, ten skrót jest oczywisty ;p :lol: :hmmmm: cnotko?:niewiem::evil_lol: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 evaxon napisał(a)::lol: :hmmmm: cnotko?:niewiem::evil_lol: :shake: :mdleje::evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 paula_z napisał(a)::shake: :mdleje::evil_lol: mama wstawaj bo buzie ubrudzisz:evil_lol: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='evaxon']mama wstawaj bo buzie ubrudzisz:evil_lol: Dobranoc cnotko złośnico ;) :evil_lol: KCCórko :eviltong: :loveu: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='paula_z']Dobranoc cnotko złośnico ;) :evil_lol: KCCórko :eviltong: :loveu: KopnąćCieCórko??:shake: nie mamusiu nie kop:shake: :evil_lol: dobranoc:loveu: :loveu: Quote
dreamer Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 foteczki z rannego spacerku z suczką (z poprzedniego tygodnia) ~*~ baaardzoo nudny filmik z niedożywiona suczą :roll: Axelina jak zwykle, kiedy nie ma z nami Maxia, znalazła drzewko do rozpracowania widoczki w drodze powrotnej do domu Quote
dreamer Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 foteczki również z zeszłego tygodnia ~*~ Max - kameleon... ...i prawdziwe oblicze Maxia :evil_lol: ~*~ roślinka zieleninka ptasi domek ~*~ Axa mówi dobranoc :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowsko cześć dziewczyny :multi::multi::multi: Quote
BeaC Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 No nie................ Ala.ubiegłaś mnie.................... ................a cóz to ona tam zobaczyła...................foty jak zwykle zawodowe..............:multi::multi::multi: siostra też...............nadal prace nocne podziwiam, podziwiam:shake::shake: Cze Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :grin: smieszne to 2 oblicze mojego brata:evil_lol: :loveu: jaka panterka:loveu: witanko:multi: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 :multi::multi::multi:witam ....upalnie:diabloti: Quote
Paula Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bowsko cześć dziewczyny :multi::multi::multi: :evil_lol: Cześć Alu :multi: [quote name='BeaC']No nie................ Ala.ubiegłaś mnie.................... ................a cóz to ona tam zobaczyła...................foty jak zwykle zawodowe..............:multi::multi::multi: siostra też...............nadal prace nocne podziwiam, podziwiam:shake::shake: Cze Cień albo zajączek się odbił od aparatu :razz: Dzięki :p Cześć Bea :multi: [quote name='dealer']dzien dober:multi: Bry Aga :multi: [quote name='evaxon']witanko:multi: Siemka córka :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witam ....upalnie:diabloti: Witam ponownie :multi: Maksiu ma biegunkę i wymioty, struł się czymś :shake: Byliśmy u weta, dostał atropinę i mam mu dawać przez 3 dni nifuroksazyd, a potem lakcid przez tydzień. Zachowuje się normalnie, temperaturki nie ma, ale się męczy, bidulek :-( i go dupsko boli ;) Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 paula_z napisał(a): Maksiu ma biegunkę i wymioty, struł się czymś :shake: Byliśmy u weta, dostał atropinę i mam mu dawać przez 3 dni nifuroksazyd, a potem lakcid przez tydzień. Zachowuje się normalnie, temperaturki nie ma, ale się męczy, bidulek :-( i go dupsko boli ;) bidna Maxinka:shake: pewnie co na spacerku zjadł :shake: a pupolek go boli bo dostał lanie??:evil_lol: Quote
Paula Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 evaxon napisał(a):bidna Maxinka:shake: pewnie co na spacerku zjadł :shake: a pupolek go boli bo dostał lanie??:evil_lol: Pewnie coś wylizał albo jakaś syfiastą trawę zjadł :shake: :stupid: gupia :eviltong: :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='paula_z']Pewnie coś wylizał albo jakaś syfiastą trawę zjadł :shake: :stupid: gupia :eviltong: :evil_lol::shake:oj Maxiu .......nie wolno lizac paskudstw:diabloti: własnie wujcio Cezary był zobaczyć Maxia ,,,jest zachwycony:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 paula_z napisał(a):Pewnie coś wylizał albo jakaś syfiastą trawę zjadł :shake: :stupid: gupia :eviltong: :evil_lol: to ja wam przysle work trawy skoro u was syfiasta :razz: bo u mnie raczej oki jet :):evil_lol: Quote
Paula Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:oj Maxiu .......nie wolno lizac paskudstw:diabloti: własnie wujcio Cezary był zobaczyć Maxia ,,,jest zachwycony:loveu::loveu::loveu: Mówiłam mu, ale nie słuchał ;) :multi: Cieszkam, że wujciowi Maksiu się podoba :loveu: [quote name='evaxon']to ja wam przysle worktrawy skoro u was syfiasta :razz: bo u mnie raczej oki jet :):evil_lol: :hmmmm: Dorabiasz jako asystentka Dilerki? ;) :evil_lol: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 paula_z napisał(a):Mówiłam mu, ale nie słuchał ;) :multi: Cieszkam, że wujciowi Maksiu się podoba :loveu: :hmmmm: Dorabiasz jako asystentka Dilerki? ;) :evil_lol: a w zyciu ze nie:evil_lol: ja sama sieje , podlewam, kosze susze i sprzedaje:diabloti: Quote
Paula Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='dealer']a w zyciu ze nie:evil_lol: ja sama sieje , podlewam, kosze susze i sprzedaje:diabloti: :D Zosia samosia :razz: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='paula_z']:D Zosia samosia :razz: :evil_lol: ano siakos tak....:diabloti: Quote
e.v.a Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 paula_z napisał(a): :hmmmm: Dorabiasz jako asystentka Dilerki? ;) :evil_lol: jeszcze nie:shake: narazie zabiegam o jej wzgledy:evil_lol: Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 oooooooooooooo:-( bidny doopalonek Maksika. Wymiziaj go łodemnie:loveu: (znaczy się Maksia nie doopalonek):eviltong::eviltong::eviltong: Quote
dreamer Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 troche foteczek na miły początek dnia! (chociaż zdjęcia z zeszłego tygodnia) ~*~ takie ładne rośnie przed Pauli blokiem widoczek z Pauli okien chmurki odbite w "kanałku" kacza rodzinka Quote
Recommended Posts