dreamer Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dzisaj z rana upiekłam ciasto, dwa właściwie; nie wyglądają pięknie, ale są pyyyszneee!!! :grins: jedno z jabłkami, drugie czekoladowo-waniliowo Quote
agbar Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dreamer']dzisaj z rana upiekłam ciasto, dwa właściwie; nie wyglądają pięknie, ale są pyyyszneee!!! :grins: jedno z jabłkami, drugie czekoladowo-waniliowo kkkurde..jakos tak ..zglodnialam...:razz: Quote
BeaC Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 OOO a dzisiaj siostra późno cos zdjęcia wkleja:diabloti: ale za to jakie sliczne:loveu::-o Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='dreamer']dzisaj z rana upiekłam ciasto, dwa właściwie; nie wyglądają pięknie, ale są pyyyszneee!!! :grins: jedno z jabłkami, drugie czekoladowo-waniliowo Mniam, akurat pasują do mojej kaffy:loveu: A fotosy pieska , suczki i kffiatków śliczniaste :D nawet wybaczę to że nie są wstawione o 4 rano:evil_lol: tylko o 10-tej:evil_lol: Pozdrowionka dla całej rodzinki :multi: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :grin: jaka mina:grin: ło boze jakie ciacho :sabber: witanko :D Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :razz:karola ...miej litość ślinka mi pociekła....;) Cześć dziewczyny:multi::multi::multi: i jak Maxio....? Quote
Paula Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='dealer']kkkurde..jakos tak ..zglodnialam...:razz: A ja się właśnie zajadam tym ciastem [quote name='BeaC']OOO a dzisiaj siostra późno cos zdjęcia wkleja:diabloti: ale za to jakie sliczne:loveu::-o :evil_lol: Dzięki Bea :loveu: [quote name='bonita']Mniam, akurat pasują do mojej kaffy A fotosy pieska , suczki i kffiatków śliczniaste :D nawet wybaczę to że nie są wstawione o 4 rano:evil_lol: tylko o 10-tej Pozdrowionka dla całej rodzinki :multi: O, właśnie, kawkę se zaraz zrobię do ciasta :razz: Tnx Kasiu :multi: Wzajemnie :loveu: [quote name='evaxon'] :grin: jaka mina ło boze jakie ciacho :sabber: witanko Hehe :D Otrzepywała się w tym momencie :lol: Pyszne jest :multi: Witka córcia :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:karola ...miej litość ślinka mi pociekła....;) Cześć dziewczyny:multi: i jak Maxio....? [/FONT] :evil_lol: Cześć Alu :multi: Maksiu już dobrze, dzięki :loveu: Dziś już nie ma śladu po biegunce :multi: Dostał niedawno jeść i przysypia. Bosh, dziś było tragicznie parno :mdleje: A teraz jest burza i deszcz :multi: Jest super, chłodno i przyjemnie :p Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 :multi: fajnie ze z moim braciszkiem juz oki :multi: a u nas ani buzi ani deszczy nie ma:shake: i moze i dobrze:evil_lol: w sumie nie lubie jak pada:razz: Quote
Paula Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ja też nie przepadam za deszczem, ale dziś była taka patelnia, że się o niego modliłam :cool1: Filmiki: Axa ze szczurkami :razz: Rechot żabek nad kanałkiem :p Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 a widziałyscie hiszpanie??:crazyeye: jakie powodzie??:crazyeye: i wlansie mowili ze u nas ma byc kolejne najcieplejsze lato :crazyeye: gorace i suche do wrzesnia!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye: :cool1: ja mam nadzieje ze tym razem nas deszczyk nie ominie:shake: bo nie ma czym oddychac:shake: (jestem za tym zeby popadalo w nocy:evil_lol: ) qrcze nie obejrze filmikow bo moj net dzis płata figle:-( Quote
Paula Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Nie widziałam, nie byłam w Hiszpanii ;) Nie oglądam ostatnio żadnych wiadomości :cool1: Ja nie chcę takiego lata znowu :placz: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 paula_z napisał(a):Nie widziałam, nie byłam w Hiszpanii ;) Nie oglądam ostatnio żadnych wiadomości :cool1: Ja nie chcę takiego lata znowu :placz: a widzisz a ja widzialam i ci mowie :cool1: bo jestem dobra cora:cool1: a ja chce lato bo lubie jak jest cieplo:loveu: a jako ze bede pracowac w warunkach iglowych:grin: to mi to ni ebedzie przeszkadzac:evil_lol: Quote
Paula Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 evaxon napisał(a):a widzisz a ja widzialam i ci mowie :cool1: bo jestem dobra cora:cool1: a ja chce lato bo lubie jak jest cieplo:loveu: a jako ze bede pracowac w warunkach iglowych:grin: to mi to ni ebedzie przeszkadzac:evil_lol: :D Dla mnie najgorszą męczarnią jest droga do i z pracy :placz: W biurze da się wytrzymać przy wiatraczku :p Podobno ma być klima, ale chyba nie w tym roku :roll: Quote
e.v.a Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 paula_z napisał(a)::D Dla mnie najgorszą męczarnią jest droga do i z pracy :placz: W biurze da się wytrzymać przy wiatraczku :p Podobno ma być klima, ale chyba nie w tym roku :roll: :evil_lol: ciesz sie ze ma byc podobno :evil_lol: nie wazne kiedy wazne ze kiedys tam moze bedzie:evil_lol: a u mnie co?? zero deszczu :roll: i zero burzy:roll: a tak sie juz kolowalo :roll: Quote
BeaC Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 alesz marudzicie:shake:.......a jak będzie zimno to będziecie tęsknić za latem i upałami:cool1::cool1:....................babom jeszcze nikt nie dogodził:p:eviltong: witam:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:cześć ...Paula wstawaj ...sobota ;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 czesc mamuska:multi: a u nas nadal deszcz nie padał:shake: i burzy tez nie bylo:shake: i na dodatek chyba pabianice bija rekord temp. w polsce:mdleje: Quote
Paula Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='BeaC']alesz marudzicie:shake:.......a jak będzie zimno to będziecie tęsknić za latem i upałami:cool1::cool1:....................babom jeszcze nikt nie dogodził:p:eviltong: witam:multi::multi::multi: Ja tam w zimę nie narzekałam :eviltong: Lubię wiosnę i jesień, a takie upalne lato jak mam urlop ;) Witanko Bea :multi: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:cześć ...Paula wstawaj ...sobota ;)[/FONT] Cześć Ala :multi: Wstałam, byłam z psem, gorąco nam :mdleje: [quote name='evaxon']czesc mamuska:multi: a u nas nadal deszcz nie padał:shake: i burzy tez nie bylo:shake: i na dodatek chyba pabianice bija rekord temp. w polsce:mdleje: Cześć córuśka :multi: U mnie na termometrze są 32 stopnie :-o Gdzie obiecana laurka :mad: Quote
e.v.a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 mamo woda!!!woda!!!woda sie z nieba leje!!!!!!!!!!!!:multi: ale i tak jest upał:razz: laurka bedzie :] niech mama sie nie stresuje:loveu: Quote
Paula Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Przyślij trochę tej wody z nieba do mnie :cool1: Czekam niecierpliwie :razz: Quote
e.v.a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 paula_z napisał(a):Przyślij trochę tej wody z nieba do mnie :cool1: Czekam niecierpliwie :razz: hahaha popadalo i upałznowu:mdleje: Quote
e.v.a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [SIZE=4]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziś dla Ciebie Mamo świeci słońce złote, Dla Ciebie na oknie usiadł barwny motyl. Dziś dla Ciebie Mamo płyną barwne chmurki A wiatr je układa w świąteczne laurki. Dziś dla Ciebie Mamo śpiewa ptak na klonie I dla Ciebie kwiaty pachną też w wazonie. Dzisiaj droga Mamo masz twarz uśmiechniętą, Niech przez rok cały trwa to wielkie święto. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='evaxon'][SIZE=4]:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dziś dla Ciebie Mamo świeci słońce złote, Dla Ciebie na oknie usiadł barwny motyl. Dziś dla Ciebie Mamo płyną barwne chmurki A wiatr je układa w świąteczne laurki. Dziś dla Ciebie Mamo śpiewa ptak na klonie I dla Ciebie kwiaty pachną też w wazonie. Dzisiaj droga Mamo masz twarz uśmiechniętą, Niech przez rok cały trwa to wielkie święto. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Och córciu, piękne :buzi: Wzruszyłam się, dziękuje :B-fly::iloveyou: Quote
e.v.a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 paula_z napisał(a):Och córciu, piękne :buzi: Wzruszyłam się, dziękuje :B-fly::iloveyou: :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to psyjdź dzisiaj do pseckola na psectawienie:D:multi: Quote
Recommended Posts