e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj niedobla siostra z tej ewci ...z Maxa sie naśmiewa:eviltong:[/FONT] bo cioteczka Ala podpuszcza Ewcie:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj niedobla siostra z tej ewci ...z Maxa sie naśmiewa:eviltong:[/FONT] :placz:Jak ona tak mogła :obrazic: ;) [quote name='evaxon']bo cioteczka Ala podpuszcza Ewcie:evil_lol: :evil_lol: Taaa, jasne :mad: na ciotkę najlepiej winę zwalić :eviltong: ;) Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 paula_z napisał(a): Taaa, jasne :mad: na ciotkę najlepiej winę zwalić :eviltong: ;) na kogos trzeba:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon']bo cioteczka Ala podpuszcza Ewcie:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:mad:a po doopalonie sces.... Paula dzięki:calus:.....;) Karola...czekam na foty wypieków;) [/FONT] Quote
dreamer Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 dzień dobry! ~*~ [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Karola...czekam na foty wypieków;)[/FONT] hihihi zrobiłam "rogaliki" , nie wyglądają jednak tak jak Twoje :grin: ale są dobre, mojemu dziecku smakują! a ona wybredna jest jesli chodzi o ciasta i ciasteczka :roll: ~*~ z nutellą - te wyglądają i smakują najlepiej :multi: ~*~ z budyniem waniliowym - miały być w kształcie mini kopert, ale nie wyszły :D ~*~ z konfiturą truskawkową, trochę wypłynęły :lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:pmniam ...rogaliki wyglądają tak apetycznie ze jestem GŁODNA;)[/FONT] Quote
Paula Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Paula dzięki:calus:.....;)[/FONT] Do usług :razz: KCM :loveu: :sabber: Wpadam po pracy, zostawcie coś dla mnie ;) Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dreamer']dzień dobry! ~*~ hihihi zrobiłam "rogaliki" , nie wyglądają jednak tak jak Twoje :grin: ale są dobre, mojemu dziecku smakują! a ona wybredna jest jesli chodzi o ciasta i ciasteczka :roll: ~*~ z nutellą - te wyglądają i smakują najlepiej :multi: ~*~ z budyniem waniliowym - miały być w kształcie mini kopert, ale nie wyszły :D ~*~ z konfiturą truskawkową, trochę wypłynęły :lol: kkkurde zaslinilam sie......dzien dobry siostry:loveu: Quote
clockwork Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dreamer'] [FONT=Arial] cóż sie stało tej sarence?? i kto zepsuł Maxia???? :mad: [/FONT] [quote name='dealer']a w zyciu ze nie:evil_lol: ja sama sieje , podlewam, kosze susze i sprzedaje:diabloti: [FONT=Arial]u nas to nazywają dilowaniem :diabloti: [/FONT] [quote name='BeaC']alesz marudzicie:shake:.......a jak będzie zimno to będziecie tęsknić za latem i upałami:cool1::cool1:....................babom jeszcze nikt nie dogodził:p:eviltong: [FONT=Arial]mi dogodził...:diabloti: a ja uwielbiam lato i temperature +35 stopni, poniżej 30 musze zakładać sweterek bo zima....:roll: Cześć Paula... chwilowo jestem on-line..... :multi::multi::multi: widziałam foty, nadrobiłam chyba wszystko, ale nie oglądałam filmików bo ten rzęch tak mi muli że dostałabym do głowy :shake:[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 :mdleje: ciotka ty kacie!:placz: tak z rana rogaliczkami szczuc Ewe?:placz: ojj nie ładnie:placz: cesc mamusia:loveu: mamusia a ciotka ALa chce mi lanie dac:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='evaxon']:mdleje: ciotka ty kacie!:placz: tak z rana rogaliczkami szczuc Ewe?:placz: ojj nie ładnie:placz: cesc mamusia:loveu: mamusia a ciotka ALa chce mi lanie dac:placz: :placz: :placz: :placz::eviltong:[FONT=Arial]skarżypyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[FONT=Arial]skarżypyta:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] jaka znowu pyta?:obrazic: Quote
Paula Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']kkkurde zaslinilam sie......dzien dobry siostry:loveu: Ja rano tyż :razz: Bry Aga :loveu: [quote name='clockwork'][FONT=Arial]1. cóż sie stało tej sarence?? i kto zepsuł Maxia???? [/FONT][FONT=Arial]2. u nas to nazywają dilowaniem [/FONT] [FONT=Arial]3. mi dogodził... 4. a ja uwielbiam lato i temperature +35 stopni, poniżej 30 musze zakładać sweterek bo zima.... Cześć Paula... chwilowo jestem on-line..... widziałam foty, nadrobiłam chyba wszystko, ale nie oglądałam filmików bo ten rzęch tak mi muli że dostałabym do głowy[/FONT] 1. Sarenka się potkła ;) A Maksiu sam się zepsuł, ale już się naprawił :razz: 2. U nas tyż :evil_lol: 3. Mi też :cool1: 4. Zazdraszczam :roll: Klockowa zawitała :multi: Cześć :p [quote name='evaxon']:mdleje: ciotka ty kacie! tak z rana rogaliczkami szczuc Ewe?:placz: ojj nie ładnie:placz: cesc mamusia:loveu: mamusia a ciotka ALa chce mi lanie dac:placz: :grin: :evil_lol: Cześć córciu :loveu: Beksa :eviltong: ;) [quote name='malawaszka']ooo mniam mniam ależ tu apetycznie :loveu: :lol: A jakie pyszne były :razz: Witaj miłośniczko :loveu: [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:[FONT=Arial]skarżypyta[/FONT] :evil_lol: [quote name='evaxon']jaka znowu pyta?:obrazic: Kto pyta, nie błądzi :diabloti: Zbłądziłam :evil_lol: ;) Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial];)a ja tak sobie tu zbłądziłam ...bez pytania:lol:[/FONT] Quote
Paula Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='bonita']Heloł Maksie i Paule :) :multi: Heloł Merolki, Bonitki, Dikusie i Kasie :p Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 przylazlam se...tak bez powodu.....:razz: sa jeszcze rogalicki?:loveu: Quote
Paula Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a ja tak sobie tu zbłądziłam ...bez pytania:lol:[/FONT] :evil_lol: Hahahaha :D Quote
Paula Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 dealer napisał(a):sa jeszcze rogalicki?:loveu: Ostał się jeszcze jeden, z nutellą :razz: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [FONT=Arial]:razz:narobiłyście smaka rogaliczkami ......chyba upiekę:evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 paula_z napisał(a):Ostał się jeszcze jeden, z nutellą :razz: prosze mnie go tu przeslac...poczta ekspresowa:diabloti: Quote
Alicja Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='dealer']prosze mnie go tu przeslac...poczta ekspresowa:diabloti:[FONT=Arial];)pod koniec czerwca będę piekła:evil_lol:[/FONT] Quote
agbar Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)pod koniec czerwca będę piekła:evil_lol:[/FONT] podam ci date dokladna kiedy bedziesz piekla:diabloti: Quote
Recommended Posts