Paula Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:melduję że jestem ...nie zginęłam w jastrzębiu;) Cieszkam, że miałaś udany dzionek :multi: Quote
Alicja Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='paula_z']Cieszkam, że miałaś udany dzionek :multi:;)oby więcej takich .....tobie też zyczę;) Quote
dreamer Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 witam nocną porą jak zawsze - troche foteczek ;-] ~*~ Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 halo siostrunie zapsione:multi: swietne foty:loveu: Quote
BeaC Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 ...........a przysza...........fotki oczywiście zobaczyłam.Axa poniewiera Maksiem...............znowu:diabloti::diabloti::diabloti: Podziwiam siostrę................w środku nocy wstawiać foty no no no:shake::shake::shake: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Cieszkam, że fotki się podobają :lol: Dziękować :loveu: [quote name='dealer']halo siostrunie zapsione:multi: swietne foty:loveu: Przeczytałam zapasione :grin: ;) Hej Aga :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:Karola no super fotaski:loveu: [quote name='madzia i medor']Sliczne zdjęcia:p:p [quote name='bonita']Nowe foty som :loveu: Cześć Alu, Madziu i Kasiu :multi: [quote name='BeaC']...........a przysza...........fotki oczywiście zobaczyłam.Axa poniewiera Maksiem...............znowu:diabloti::diabloti::diabloti: Podziwiam siostrę................w środku nocy wstawiać foty no no no:shake::shake::shake: :evil_lol: Witaj Beata :multi: [quote name='evaxon']czesc mamusia:multi: Siemanko córcia :multi: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :multi:melduję się po gorącym i pracowitym dniu:p Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:melduję się po gorącym i pracowitym dniu:p witaj Alu:multi: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:melduję się po gorącym i pracowitym dniu:p Meldunek przyjęty :p [quote name='evaxon']witaj Alu:multi: :evil_lol: Haha :D Kochane dziecko :loveu: pilnuje mamci blogaska :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='paula_z']Meldunek przyjęty :p Haha :D Kochane dziecko :loveu: pilnuje mamci blogaska :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:odbiłam kartę;) Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:odbiłam kartę;) :grin: [quote name='dealer']dobry na wieczor...przylazla ta burza?:razz: Bry wieczorek :cool3: Jeszcze nie, na razie niech nie przyłazi, bo muszę iść z psem :cool1: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 paula_z napisał(a): Haha :D Kochane dziecko :loveu: pilnuje mamci blogaska :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a co do burzy to miala przyjsc z wczoraj na dzisiaj i jej nie bylo:cool1: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Teraz jest fajnie na dworku, wiaterek wieje i nie jest duszno :lol: Mogłoby być tak w dzień :cool1: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 paula_z napisał(a):Teraz jest fajnie na dworku, wiaterek wieje i nie jest duszno :lol: Mogłoby być tak w dzień :cool1: ooo tak :] ja przez godzine siedzialam na ławce z Tigra ... bardzo milusio teraz jest :loveu: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 evaxon napisał(a):ooo tak :] ja przez godzine siedzialam na ławce z Tigra ... bardzo milusio teraz jest :loveu: My spacerowaliśmy godzinę, Maksiu się wyszalał wreszcie. Najpierw z Axą, a potem spotkaliśmy suczkę z sąsiadem :multi: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 paula_z napisał(a):My spacerowaliśmy godzinę, Maksiu się wyszalał wreszcie. Najpierw z Axą, a potem spotkaliśmy suczkę z sąsiadem :multi: cieszysz sie n amysl o sasiedzie??:evil_lol: czy na mysl o jego suczce??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 evaxon napisał(a):cieszysz sie n amysl o sasiedzie??:evil_lol: czy na mysl o jego suczce??:evil_lol: :evil_lol: :stupid: Wybaczam :evil_lol: Młoda ta moja córcia i goopia jeszcze :eviltong: :diabloti: Quote
e.v.a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 paula_z napisał(a)::stupid: Wybaczam :evil_lol: Młoda ta moja córcia i goopia jeszcze :eviltong: :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale i tak ja tofasz???:evil_lol: Quote
Paula Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 [quote name='evaxon']:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ale i tak ja tofasz???:evil_lol: Tofam, tofam, nie mam wyjścia ;) KCC :loveu: :evil_lol: Tylko nic nie wymyślaj, ten skrót jest oczywisty ;p Quote
Recommended Posts