anetta Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hello, cos z tymi filmami jest nie tak :( Strraaaasznieee dllluugooo sie laduuujaaa;( Quote
Paula Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 evaxon napisał(a)::cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to psyjdź dzisiaj do pseckola na psectawienie:D:multi: :grin: anetta napisał(a):Hello, cos z tymi filmami jest nie tak :( Strraaaasznieee dllluugooo sie laduuujaaa;( :niewiem: U mnie się normalnie ładują :cool1: Cześć :p A u nas była fajna burza i deszcz :multi: Zaraz idziemy na spacerek, bo w końcu jest czym oddychać, a potem do teściówki :lol: Quote
e.v.a Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a u mnie wlasni eteraz pada i pare razy bylo buu buu i pewnie i tak nie bedzie czym oddychac:roll: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial];)cześć Paula ....najlepsze na poprawę humoru:razz: są fotaski u Pysi z wizyty Magdy i mojej u Trollików:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 witanko mamuska:multi: twoja corka chyba do piekła trafiła......albo pieklo trafiło do mnie :grin: Quote
Paula Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)cześć Paula ....najlepsze na poprawę humoru:razz: są fotaski u Pysi z wizyty Magdy i mojej u Trollików:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Cześć Alu :multi: Poprawa humorku bardzo wskazana ;) lecę zobaczyć :razz: [quote name='evaxon']witanko mamuska:multi: twoja corka chyba do piekła trafiła......albo pieklo trafiło do mnie :grin: :D Cześć córcia :multi: [quote name='madzia i medor']Witam:multi::multi: Witaj Madzia :multi: Quote
anetta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Udalo sie, wczoraj musialo byc cos nie tak. Szczurzaste sa fajnie, a jak uciekaly z poczatku od Axy :evil_lol: Rechotu nie slyszalam bo nie mam dzwieku :evil_lol: Quote
Paula Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Witaj Aneta i Aga :multi: Kilka fotek z dzisiejszego spacerku na piaskarni nad Wisłą :razz: Filmik :razz: Quote
bonita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 ka pJa!!! ale miały fajowo :loveu: moje im zazdraszczają baaaaaaaaardzo :loveu: Minka pełna zachwytu :grin: Quote
Paula Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='bonita']Witajcie Paulinki i pcinki :) :D Witaj Bonitko :multi: Piesy były przeszczęśliwe, że mogły się potaplać w wodzie i błotku :razz: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cudowne.......:loveu: [/FONT] Quote
Paula Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cudowne.......:loveu:[/FONT] :D Pewnie było im cudownie ;) [quote name='dealer']ooooo pieseczki byly w salonie SPA:evil_lol: Hehe, to samo mówiłyśmy, jak się taplały :p Quote
anetta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Buhahha, jakie oszolomy :evil_lol: Kurcze, ale tam fajowsko!! :o Pisz jak tam dojsc :multi: To jest po naszej stronie? Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='evaxon'] :evil_lol: mała ta wisła jakas:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maxio wchłonął jak gąbka;)[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maxio wchłonął jak gąbka;)[/FONT] :evil_lol: dlatego ma taka wielka glowe:grin: Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='evaxon']:evil_lol: dlatego ma taka wielka glowe:grin:[FONT=Arial]:eviltong:jak truskawka:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:jak truskawka:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :grin: dokładnie tak:grin: Quote
Paula Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 [quote name='anetta']Buhahha, jakie oszolomy :evil_lol: Kurcze, ale tam fajowsko!! :o Pisz jak tam dojsc :multi: To jest po naszej stronie? Oj, dostały głupawki :evil_lol: Tak, po naszej; za pętlą nad kanałkiem trzeba iść w stronę Wisły, przejść pod trasą, i jeszcze kawałek wzdłuż lasku, tego nad Wisłą i będzie widać piaskarnię. [quote name='evaxon'] :evil_lol: mała ta wisła jakas:evil_lol: :grin: To jest duża kałuża na piaskarni :eviltong: do rzeki jeszcze kawałeczek. [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Maxio wchłonął jak gąbka;)[/FONT] Hahahaha :roflt: [quote name='evaxon']:evil_lol: dlatego ma taka wielka glowe:grin: Nie, dlatego że ma taki duży musk :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:eviltong:jak truskawka:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] :mad: Nie widziałam takiej dużej :eviltong: :evil_lol: [quote name='evaxon']:grin: dokładnie tak:grin: :mad: Ładnie to tak z brata się śmiać :shake: ;) Quote
Alicja Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [FONT=Arial]oj niedobla siostra z tej ewci ...z Maxa sie naśmiewa:eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts