e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 PIKA napisał(a):leki w tyłek na bol ucha? :crazyeye: a na bol tyłka beda w ucho:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='paula_z']Dzieki :loveu: Bylam dzis u laryngologa, ucho jest zdrowe, a boli mnie prawdopodobnie od nerwow od kregoslupa szyjnego :crazyeye: (czy jakos tak). Ale szyja mnie nie boli :cool1: Mam przyjmowac czopki :placz: Doopa blada :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może czopki do ucha;) cześć Paulo-poetko:p Quote
Paula Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='arystokratka']Czopki ... ? ... współczuje ... naprawdę :buzi:. Dzieki :lol: [quote name='PIKA']leki w tyłek na bol ucha? :crazyeye: Tez jestem w szoku :-o [quote name='evaxon']a na bol tyłka beda w ucho:evil_lol: Hahaha :grin: To mi nie grozi :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może czopki do ucha;) cześć Paulo-poetko:p :D W doopie mam te czopki :evil_lol: Wykupie sobie doustne :eviltong: Czesc Alu :p Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 paula_z napisał(a): :D W doopie mam te czopki :evil_lol: Wykupie sobie doustne :eviltong: Czesc Alu :p łeeee ale to nie to samo :shake: Quote
dzasta Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 No właśńie to nie to samo :evil_lol: Ale jak tam samopoczucie z wieczorka Paula??? Mam nadzieje że już troszke lepiej ale o ile pamiętam z własnych doznań kręgosłupowo-szyjno-usznych najbardziej bolało wieczorem :placz: Trzymaj się nam jakoś i nie daj się i może jednak te czopeczki :lol: do dooooopeczki pomogą :razz: Quote
Paula Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Hihihi :D Czesc Dzasta :multi: Czuje sie dobrze, ucho narazie nie boli, kregoslup troszku, ale nie szyja tylko krzyz :roll: Zobacze, co z tymi czopkami, musze sie psychicznie nastawic :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 do wkładania czpoków nadaje sie swietnei moj TZ i nasz kolega (poznałaś) jak wepchną czopek do wystrzelisz nim na jakies 20m Szpilki rekord :evil_lol: a co do lekarza w końcu jakis przyzwoity lekarz a jak się zowie może pamiętasz kurde zapytam sie Ciebie na gg przecież z Tobą gadam shit ale ja jestem nierozgar :shake: Quote
Paula Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='dbsst']do wkładania czpoków nadaje sie swietnei moj TZ i nasz kolega (poznałaś) jak wepchną czopek do wystrzelisz nim na jakies 20m Szpilki rekord :evil_lol: :shake: Dziekuje, poradze sobie :diabloti: kurde zapytam sie Ciebie na gg przecież z Tobą gadam shit ale ja jestem nierozgar :shake: Hahahhaha :grin: Quote
dbsst Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 zeby nie było ze pomocy nie oferowałam ale pomyśl taka szansa mozez bez karnie wybic czopkiem oko szefa wiesz kiedys zrobimy na czopkobiciu fortune zobaczysz :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='dbsst']do wkładania czpoków nadaje sie swietnei moj TZ i nasz kolega (poznałaś) jak wepchną czopek do wystrzelisz nim na jakies 20m Szpilki rekord :evil_lol: a co do lekarza w końcu jakis przyzwoity lekarz a jak się zowie może pamiętasz kurde zapytam sie Ciebie na gg przecież z Tobą gadam shit ale ja jestem nierozgar :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystrzałowe podanie:cool3: Quote
Paula Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 dbsst napisał(a):ale pomyśl taka szansa mozez bez karnie wybic czopkiem oko szefa wiesz kiedys zrobimy na czopkobiciu fortune zobaczysz :evil_lol: Buhahaha :stupid: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
dbsst Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 tak nie ma jak wystrzałowy strzał z szybko lecacego czopka ;) unik musi być szybko orientacyjny :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 paula_z napisał(a): :D W doopie mam te czopki :evil_lol: cale opakowanie na raz se zaaplikowalas? :crazyeye: Quote
dbsst Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 całe szczescie ze w doopie a nie w uchu (bo i tacy magicy są) znaczy sie ze czytasz ze zrozumieniem :evil_lol: Quote
Paula Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 PIKA napisał(a):cale opakowanie na raz se zaaplikowalas? :crazyeye: Tak, od razu dwa :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dbsst napisał(a):całe szczescie ze w doopie a nie w uchu (bo i tacy magicy są) znaczy sie ze czytasz ze zrozumieniem :evil_lol: Są tacy co i połykają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj Paulo - inwalidko czyli moja najlepsza dogociółko :loveu: Quote
malawaszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 buuuahahahahahaha no nie mogę nie mogę aahahahhahaa :roflt: ryczę hahahhaha jaka dysputa :roflt: Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 haha jak bylam w szpitalu poszlam do lazienki wracam a na moim stoliku lezy wielki(:crazyeye: naprawde wielki )czopek patrze sie na niego i patrze i mysle a noz widelec to tabletka:evil_lol: po czym przychodzi pielegniarka i mowi no masz 15 min zeby zaaplikowac czopka i zeby zaczol dzialac jak nie to lewatywa(niczego tak sie nie boje jak lewatywy i cewnika:evil_lol: ) po 5 min gapenia sie na czopek zadzwonilam do mamy zeby sie podzielic ta informacja i zapytac jak najlepiej go zaaplikowac:lol: oczywiscie jedyne co uslyszalam to buhahahahahha i w oddali Ewka nie wie co zrobic z czopkiem(:angryy: :evil_lol: ) ale poradzilam sobie:evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 evaxon napisał(a):haha jak bylam w szpitalu poszlam do lazienki wracam a na moim stoliku lezy wielki(:crazyeye: naprawde wielki )czopek patrze sie na niego i patrze i mysle a noz widelec to tabletka:evil_lol: po czym przychodzi pielegniarka i mowi no masz 15 min zeby zaaplikowac czopka i zeby zaczol dzialac jak nie to lewatywa(niczego tak sie nie boje jak lewatywy i cewnika:evil_lol: ) po 5 min gapenia sie na czopek zadzwonilam do mamy zeby sie podzielic ta informacja i zapytac jak najlepiej go zaaplikowac:lol: oczywiscie jedyne co uslyszalam to buhahahahahha i w oddali Ewka nie wie co zrobic z czopkiem(:angryy: :evil_lol: ) ale poradzilam sobie:evil_lol: buuuahahahahha no ja nie mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='evaxon']haha jak bylam w szpitalu poszlam do lazienki wracam a na moim stoliku lezy wielki(:crazyeye: naprawde wielki )czopek patrze sie na niego i patrze i mysle a noz widelec to tabletka:evil_lol: po czym przychodzi pielegniarka i mowi no masz 15 min zeby zaaplikowac czopka i zeby zaczol dzialac jak nie to lewatywa(niczego tak sie nie boje jak lewatywy i cewnika:evil_lol: ) po 5 min gapenia sie na czopek zadzwonilam do mamy zeby sie podzielic ta informacja i zapytac jak najlepiej go zaaplikowac:lol: oczywiscie jedyne co uslyszalam to buhahahahahha i w oddali Ewka nie wie co zrobic z czopkiem(:angryy: :evil_lol: ) ale poradzilam sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżisys mało nie spadłam z krzesła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Paula jak .....uszko;) Quote
Pysia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ja aplikowałam Szelmie czopek .....Po pierwszym razie było ok ale przy drugim pilnowała doopki baaaaaardzo :mad: Chyba stwierdziła że pańcia ma złe zamiary no bo jakże można królewnie grzebać w doopce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pysia napisał(a):Ja aplikowałam Szelmie czopek .....Po pierwszym razie było ok ale przy drugim pilnowała doopki baaaaaardzo :mad: Chyba stwierdziła że pańcia ma złe zamiary no bo jakże można królewnie grzebać w doopce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: ja to sobie nie wyobrazamzlapac Tigre i jej cos pchac do tyleczka hahaha czesc mama:multi: jak tam czopki zakupione?:evil_lol: Quote
bonita Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czopki to nic fajnego:shake:. Zdrówka Paula życzę Quote
PIKA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 evaxon napisał(a):haha jak bylam w szpitalu poszlam do lazienki wracam a na moim stoliku lezy wielki(:crazyeye: naprawde wielki )czopek patrze sie na niego i patrze i mysle a noz widelec to tabletka:evil_lol: po czym przychodzi pielegniarka i mowi no masz 15 min zeby zaaplikowac czopka i zeby zaczol dzialac jak nie to lewatywa(niczego tak sie nie boje jak lewatywy i cewnika:evil_lol: ) po 5 min gapenia sie na czopek zadzwonilam do mamy zeby sie podzielic ta informacja i zapytac jak najlepiej go zaaplikowac:lol: oczywiscie jedyne co uslyszalam to buhahahahahha i w oddali Ewka nie wie co zrobic z czopkiem(:angryy: :evil_lol: ) ale poradzilam sobie:evil_lol: buhahaha Ewka nie wie co zrobic z czopkiem :evil_lol::evil_lol: cześc Paula jak tam doopa? ...... o przepraszam ........ uszko ?:evil_lol: Quote
Recommended Posts