Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Dzieki :loveu: Bylam dzis u laryngologa, ucho jest zdrowe, a boli mnie prawdopodobnie od nerwow od kregoslupa szyjnego :crazyeye: (czy jakos tak). Ale szyja mnie nie boli :cool1: Mam przyjmowac czopki :placz: Doopa blada :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może czopki do ucha;)
cześć Paulo-poetko:p

Posted

[quote name='arystokratka']Czopki ... ? ... współczuje ... naprawdę :buzi:.
Dzieki :lol:

[quote name='PIKA']leki w tyłek na bol ucha? :crazyeye:
Tez jestem w szoku :-o

[quote name='evaxon']a na bol tyłka beda w ucho:evil_lol:
Hahaha :grin: To mi nie grozi :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a może czopki do ucha;)
cześć Paulo-poetko:p

:D W doopie mam te czopki :evil_lol: Wykupie sobie doustne :eviltong:
Czesc Alu :p

Posted

No właśńie to nie to samo :evil_lol:
Ale jak tam samopoczucie z wieczorka Paula??? Mam nadzieje że już troszke lepiej ale o ile pamiętam z własnych doznań kręgosłupowo-szyjno-usznych najbardziej bolało wieczorem :placz:
Trzymaj się nam jakoś i nie daj się i może jednak te czopeczki :lol: do dooooopeczki pomogą :razz:

Posted

Hihihi :D Czesc Dzasta :multi: Czuje sie dobrze, ucho narazie nie boli, kregoslup troszku, ale nie szyja tylko krzyz :roll: Zobacze, co z tymi czopkami, musze sie psychicznie nastawic :evil_lol:

Posted

do wkładania czpoków nadaje sie swietnei moj TZ i nasz kolega (poznałaś) jak wepchną czopek do wystrzelisz nim na jakies 20m

Szpilki rekord :evil_lol:

a co do lekarza w końcu jakis przyzwoity lekarz a jak się zowie może pamiętasz

kurde zapytam sie Ciebie na gg przecież z Tobą gadam

shit ale ja jestem nierozgar :shake:

Posted

[quote name='dbsst']do wkładania czpoków nadaje sie swietnei moj TZ i nasz kolega (poznałaś) jak wepchną czopek do wystrzelisz nim na jakies 20m

:shake: Dziekuje, poradze sobie :diabloti:

shit ale ja jestem nierozgar :shake:

Hahahhaha :grin:

Posted

zeby nie było ze pomocy nie oferowałam

ale pomyśl taka szansa mozez bez karnie wybic czopkiem oko szefa

wiesz kiedys zrobimy na czopkobiciu fortune zobaczysz :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']do wkładania czpoków nadaje sie swietnei moj TZ i nasz kolega (poznałaś) jak wepchną czopek do wystrzelisz nim na jakies 20m

a co do lekarza w końcu jakis przyzwoity lekarz a jak się zowie może pamiętasz

shit ale ja jestem nierozgar :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wystrzałowe podanie:cool3:

Posted

dbsst napisał(a):
ale pomyśl taka szansa mozez bez karnie wybic czopkiem oko szefa

wiesz kiedys zrobimy na czopkobiciu fortune zobaczysz :evil_lol:

Buhahaha :stupid: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

dbsst napisał(a):
całe szczescie ze w doopie a nie w uchu (bo i tacy magicy są)

znaczy sie ze czytasz ze zrozumieniem :evil_lol:

Są tacy co i połykają :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj Paulo - inwalidko czyli moja najlepsza dogociółko :loveu:

Posted

haha jak bylam w szpitalu poszlam do lazienki wracam a na moim stoliku lezy wielki(:crazyeye: naprawde wielki )czopek patrze sie na niego i patrze i mysle a noz widelec to tabletka:evil_lol: po czym przychodzi pielegniarka i mowi no masz 15 min zeby zaaplikowac czopka i zeby zaczol dzialac jak nie to lewatywa(niczego tak sie nie boje jak lewatywy i cewnika:evil_lol: )
po 5 min gapenia sie na czopek zadzwonilam do mamy zeby sie podzielic ta informacja i zapytac jak najlepiej go zaaplikowac:lol: oczywiscie jedyne co uslyszalam to buhahahahahha i w oddali Ewka nie wie co zrobic z czopkiem(:angryy: :evil_lol: )
ale poradzilam sobie:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
haha jak bylam w szpitalu poszlam do lazienki wracam a na moim stoliku lezy wielki(:crazyeye: naprawde wielki )czopek patrze sie na niego i patrze i mysle a noz widelec to tabletka:evil_lol: po czym przychodzi pielegniarka i mowi no masz 15 min zeby zaaplikowac czopka i zeby zaczol dzialac jak nie to lewatywa(niczego tak sie nie boje jak lewatywy i cewnika:evil_lol: )
po 5 min gapenia sie na czopek zadzwonilam do mamy zeby sie podzielic ta informacja i zapytac jak najlepiej go zaaplikowac:lol: oczywiscie jedyne co uslyszalam to buhahahahahha i w oddali Ewka nie wie co zrobic z czopkiem(:angryy: :evil_lol: )

buuuahahahahha no ja nie mogę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']haha jak bylam w szpitalu poszlam do lazienki wracam a na moim stoliku lezy wielki(:crazyeye: naprawde wielki )czopek patrze sie na niego i patrze i mysle a noz widelec to tabletka:evil_lol: po czym przychodzi pielegniarka i mowi no masz 15 min zeby zaaplikowac czopka i zeby zaczol dzialac jak nie to lewatywa(niczego tak sie nie boje jak lewatywy i cewnika:evil_lol: )
ale poradzilam sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o dżisys mało nie spadłam z krzesła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Paula jak .....uszko;)

Posted

Ja aplikowałam Szelmie czopek .....Po pierwszym razie było ok ale przy drugim pilnowała doopki baaaaaardzo :mad: Chyba stwierdziła że pańcia ma złe zamiary no bo jakże można królewnie grzebać w doopce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja aplikowałam Szelmie czopek .....Po pierwszym razie było ok ale przy drugim pilnowała doopki baaaaaardzo :mad: Chyba stwierdziła że pańcia ma złe zamiary no bo jakże można królewnie grzebać w doopce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:lol: :lol: :lol:
ja to sobie nie wyobrazamzlapac Tigre i jej cos pchac do tyleczka hahaha
czesc mama:multi: jak tam czopki zakupione?:evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):

buhahaha Ewka nie wie co zrobic z czopkiem :evil_lol::evil_lol:

cześc Paula jak tam doopa? ...... o przepraszam ........ uszko ?:evil_lol: