malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:chorera ktosz szkaluje dobre i nieskazitelne imię naszej RODZINY:loveu: pierwszym oszustem na pewno jest Pysia bo nie da się zjeść tego co ona tam nawypisywała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 :grin: Czesc moja bardzo normalna rodzinko :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :hmmmm: a bylam przekonana ze tu dzis bylam :hmmmm: czesc mamuska:cool3: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='paula_z']:grin: Czesc moja bardzo normalna rodzinko :diabloti::multi::multi::multi:cześć i czołem ......jeszcze tylko 4 dni i mam 3 dni wolnego:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 malawaszka napisał(a):pierwszym oszustem na pewno jest Pysia bo nie da się zjeść tego co ona tam nawypisywała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No masz.....I to się nazywa przyjaciel :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='evaxon']:hmmmm: a bylam przekonana ze tu dzis bylam :hmmmm: czesc mamuska:cool3: Corcia, w tym wieku skleroza :-o ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć i czołem ......jeszcze tylko 4 dni i mam 3 dni wolnego:multi::multi::multi: :multi: Zazdraszczam :oops: Weekend moglby trwac 3 dni, a doba przynajmniej ze 30 h :razz: [quote name='Pysia']No masz.....I to się nazywa przyjaciel :placz::placz::placz::placz::placz: :glaszcze: Niewierny Tomasz :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='paula_z']Slepa troche jestem, ale taka stara jeszcze nie :eviltong: ;) A już myślałam ... :evil_lol:. Wpadnijcie do ns do galeri ... Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 paula_z napisał(a):Corcia, w tym wieku skleroza :-o ;) ale to chyba jakies genetycznie przekazane coo??:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:chorera ktosz szkaluje dobre i nieskazitelne imię naszej RODZINY:loveu: dawaj go sabe na niego naslę :evil_lol: Musze gdzieś dziewczyne wyzyć :roll::evil_lol: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):ale to chyba jakies genetycznie przekazane coo??:evil_lol: :hmmmm: pewnie po ojcu :eviltong: :diabloti: PIKA napisał(a):dawaj go sabe na niego naslę :evil_lol: Musze gdzieś dziewczyne wyzyć :roll::evil_lol: A ja Maksia :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: pewnie po ojcu :eviltong: :diabloti: ochooo... a mama pamieta kto nim jest ???:evil_lol: bo ja go chyba nie znam:niewiem: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):bo ja go chyba nie znam:niewiem: Ja tez nie :D :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 paula_z napisał(a):Ja tez nie :D :evil_lol: :mdleje: mamo musimu zrobic testy genetyczne na dogo:evil_lol: a co... niech placi na dziecko:evil_lol: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: mamo musimu zrobic testy genetyczne na dogo:evil_lol: a co... niech placi na dziecko:evil_lol: Haha :grin: na dogo same baby :D to byla sztuczna partenogeneza :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 paula_z napisał(a):Haha :grin: na dogo same baby :D to byla sztuczna partenogeneza :evil_lol: coooo??parter...qr..... jakie trudne slowo:evil_lol: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a):konstantynopolitaneczka:razz: :evil_lol: Ja znam: konstantynopolitanczykowianeczka :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='paula_z']Ja znam: konstantynopolitanczykowianeczka :evil_lol: :mdleje: 10znakow Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 a po co chłop jak dzieci przynosz bociany lub zjaduje sie je w kapuscie dzi wszystko trzeba Wam tłumaczyc zajmijcie sie czyms pożytecznym sklejajcie zapałki lub dmuchajcie w kije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):a po co chłop jak dzieci przynosz bociany lub zjaduje sie je w kapuscie dzi wszystko trzeba Wam tłumaczyc zajmijcie sie czyms pożytecznym sklejajcie zapałki lub dmuchajcie w kije :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ide se w kija dmuchnac:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: ide se w kija dmuchnac:evil_lol: hahahhahahahaha Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):a po co chłop jak dzieci przynosz bociany lub zjaduje sie je w kapuscie A mnie gdzie znalazlas, mamo :cool3: evaxon napisał(a)::evil_lol: ide se w kija dmuchnac:evil_lol: Buhahaha :grin: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ty się z choinki urwałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):Ty się z choinki urwałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buahahahha ja az boje sie zaytac o swoje pochodzenie:evil_lol: Quote
Recommended Posts