Paula Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Czoko napisał(a):Jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie. Owszem słuchałam głównie ciekawe opowiadania Ewuni i Wasze wspólne rozmowy o innych rasach ale teraz całkiem inaczej będzie nam się odwiedzało Wasze Galerie. Pozdrawiam Ewa Witaj Ewa :multi: Ja tez dziekuje, fajnie ze wpadlas, zapraszamy na kolejne kawkowanie :cool3: A Ewcie ciezko przegadac, chyba tylko Waszce sie udalo :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Ewa :multi: Ja tez dziekuje, fajnie ze wpadlas, zapraszamy na kolejne kawkowanie :cool3: A Ewcie ciezko przegadac, chyba tylko Waszce sie udalo :evil_lol: Buahahahahahahahahahahaha Niemożliwe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 hallo hallo czy beda jakies zdjecia mamusi :D?? Quote
Paula Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 evaxon napisał(a):hallo hallo czy beda jakies zdjecia mamusi :D?? Nie bedzie :eviltong: Beda zdjecia Maksia :p Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 paula_z napisał(a):Nie bedzie :eviltong: Beda zdjecia Maksia :p :multi: kiedy ? kiedy ?:multi: Quote
Paula Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 evaxon napisał(a)::multi: kiedy ? kiedy ?:multi: :niewiem: Tego nie wiedza najstarsi gorale :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 paula_z napisał(a)::niewiem: Tego nie wiedza najstarsi gorale :evil_lol: :mdleje::mdleje::mdleje: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 paula_z napisał(a)::niewiem: Tego nie wiedza najstarsi gorale :evil_lol: Znowu się poplułam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Pysia napisał(a):Znowu się poplułam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chcesz sliniaczek? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 paula_z napisał(a):Chcesz sliniaczek? :evil_lol: Oj to była przenosnia bo każdy pisze ze pluje monitor a chciałam się wyróżnić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 paula_z napisał(a): A Ewcie ciezko przegadac, chyba tylko Waszce sie udalo :evil_lol: podłośc ludzka nie zna granic :obrazic: Quote
Pysia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a):podłośc ludzka nie zna granic :obrazic: Buahahahahahahahahahahahahhaaa umieram z samego rana :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 malawaszka napisał(a):podłośc ludzka nie zna granic :obrazic: a co ? prawda w oczy kole ? :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Hehe :D Czesc babeczki :lol: Dzis pracowalam do 20, potem obiado-kolacja, spacer z psem i jestem :p I tak az do zaj.....a:placz: przez caly tydzien :roll: Quote
Alicja Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='paula_z']Hehe :D Czesc babeczki :lol: Dzis pracowalam do 20, potem obiado-kolacja, spacer z psem i jestem :p I tak az do zaj.....a:placz: przez caly tydzien :roll::razz:nie ślimtaj .....nie warto ....głowa do gory ...jeszcze trochę i wiosna a co za tym idzie jasno:multi:...i nocne spacery z psem juz nie są nocne;) Quote
bonita Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='paula_z']Hehe :D Czesc babeczki :lol: Dzis pracowalam do 20, potem obiado-kolacja, spacer z psem i jestem :p I tak az do zaj.....a:placz: przez caly tydzien :roll: Cześć :) No niewesoło masz:p , ale jak smakuje obiadokolacja po takim dniu:cool3: Oczywiście jak ją ktoś zrobi:p :evil_lol: . Quote
Paula Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:nie ślimtaj .....nie warto ....głowa do gory ...jeszcze trochę i wiosna a co za tym idzie jasno:multi:...i nocne spacery z psem juz nie są nocne;) :loveu: Czekam na te wiosne z utesknieniem :lol: Tylko, cholercia, im cieplej, tym wiecej ludu na dworku i musze zaiwaniac kawalek, zeby psa wybiegac :roll: Teraz siedza w domach, zmarzluchy :evil_lol: [quote name='bonita']Cześć :) No niewesoło masz:p , ale jak smakuje obiadokolacja po takim dniu:cool3: Oczywiście jak ją ktoś zrobi:p :evil_lol: . Ktos zrobil, ale nie wiem kto :D Pizze se zamowilam :p Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 paula_z napisał(a):Pizze se zamowilam :p i prawidłowo :klacz: zdrowo sie trzeba odżywiać a nie jakieś tam gotowane w domu :cool1: Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 czesc mamuska:D no kiedy te zdjecia beda :(? Quote
Vectra Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 evaxon napisał(a):czesc mamuska:D no kiedy te zdjecia beda :(? Dziś będą już mam zajebisty net HA tylko potem jak się obrobie ;) Quote
e.v.a Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:będą foty;) [quote name='evaxon']:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb::razz:tośmy se poskakały Quote
Recommended Posts