Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :multi:rany to tera z musisz na kawe iść piechotką żeby spalić te pączki;) Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100']skro zasnęła, tzn. że było jej ciepło i dobrze :p Dobrze, ze nie chciała się rozmnażać :shock: :evil_lol: buuuahahahahha M.A.G.A. :evil_lol: Quote
Paula Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Pysia']Może jej wilgoci brakowało do prokreacji ? :diabloti: :hmmmm: A to nie wiedzialam, ze od wilgoci sie zachodzi ;) :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi:rany to teraz musisz na kawe iść piechotką żeby spalić te pączki;) Na kawe i tak pojde piechotka :p A zeby spalic te paczki musialabym tanczyc 12 h albo jezdzic na rowerku 3,5 h :grin: Quote
malawaszka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: A to nie wiedzialam, ze od wilgoci sie zachodzi ;) :evil_lol: aaahahahah no ja tu dzisiaj nie wytrzymam hahahahahaha :roflt: Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 paula_z napisał(a): Witajcie cioteczki :multi: Zjadlam dzis az 4 pączki :eek2: a ja 8 :evil_lol: cześc :multi: Quote
Paula Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='PIKA']a ja 8 :evil_lol: :crazyeye: Ja po tych 4 nie moge juz patrzec na pączki Quote
PIKA Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='paula_z']:crazyeye: Ja po tych 4 nie moge juz patrzec na pączki a ja bym jeszcze zjadła :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 paula_z napisał(a)::hmmmm: A to nie wiedzialam, ze od wilgoci sie zachodzi ;) :evil_lol: No przecież w krajach o wysokiej wilgotnści powietrza nie ma niżu demograficznego :diabloti: Quote
Paula Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 PIKA napisał(a):a ja bym jeszcze zjadła :evil_lol: :stupid: To wpadnij, jeszcze mam :p Pysia napisał(a):No przecież w krajach o wysokiej wilgotnści powietrza nie ma niżu demograficznego :diabloti: :hmmmm: Myslisz, ze oni od tej wilgotnosci sie tak rozmnazaja? ;) :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Napisał Pysia No przecież w krajach o wysokiej wilgotnści powietrza nie ma niżu demograficznego:diabloti: buhahahaha jakie tu teorie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Pysia']No przecież w krajach o wysokiej wilgotnści powietrza nie ma niżu demograficznego :diabloti: hahahha, dobrze, ze nie mam nawilżacza powietrza :diabloti: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 czesc mamusiu:multi: czemu mi nie zrobilas kanapki do szkoly?:roll: głodna bede:roll: Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 evaxon napisał(a):czesc mamusiu:multi: czemu mi nie zrobilas kanapki do szkoly?:roll: głodna bede:roll: mamusia wyjechala w tropiki :evil_lol: będziesz miec rodzeństwo :evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 evaxon napisał(a):czesc mamusiu:multi: czemu mi nie zrobilas kanapki do szkoly?:roll: głodna bede:roll: Czesc corko :lol: A Ty nie masz rączek? :cool3: :diabloti: PIKA napisał(a):mamusia wyjechala w tropiki :evil_lol: będziesz miec rodzeństwo :evil_lol: :stupid: :shake: Jedyne jej rodzenstwo to Maksiu :eviltong: Dzis sie dowiedzialam, ze jutro musze isc do pracy :placz: :angryy: Quote
e.v.a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z']Czesc corko :lol: A Ty nie masz rączek? :cool3: :diabloti: :stupid: :shake: Jedyne jej rodzenstwo to Maksiu :eviltong: Dzis sie dowiedzialam, ze jutro musze isc do pracy :placz: :angryy: przecie ja malutka jeszcze jestem:placz: pochowalas wszystkie noze wiec jak ja mam maselkiem bułeczke posmarowac??łyzka??:razz: biedna mama:shake: :evil_lol: no to jutro robie imprezke:evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='evaxon']no to jutro robie imprezke:evil_lol: A rob, ja wieczorem ide na kawe :eviltong: Quote
e.v.a Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 impreza od rana do rana zapraszam wsztskich chetnych :cool3: Quote
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 paula_z napisał(a): Dzis sie dowiedzialam, ze jutro musze isc do pracy :placz: :angryy: Oj Ty moja biedna :shake: ale tak to jest jak sie pracowac zachcialo :evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć Paulinko! Obejrzałam sobie Twojego psiaczka- jest sliczniasty, na pewno będę do Was często wpadać;) Pozdrowiam Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='PIKA']ale tak to jest jak sie pracowac zachcialo :evil_lol: No ma sie te zachciewajki :evil_lol: Gosia>>>;3411567 napisał(a):Cześć Paulinko! Obejrzałam sobie Twojego psiaczka- jest sliczniasty, na pewno będę do Was często wpadać;) Pozdrowiam Witaj Gosiu :multi: Dzieki w imieniu Maksia :lol: Pozdrówka :loveu: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z'] Dzis sie dowiedzialam, ze jutro musze isc do pracy :placz: :angryy: Ja też jutro idę:razz: , więc nie będziesz samotną sobotnią pracowaczką:evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='bonita']Ja też jutro idę:razz: , więc nie będziesz samotną sobotnią pracowaczką:evil_lol: Uff, to ulzylo mi ;) :cool1: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z']Zacznij przegladac od poczatku :evil_lol: Nie mam nowych fotek. PS. Nie wpadam do nowych galerii, bo ledwo sie wyrabiam czasowo, zeby sie w starych odzywac :-( Zaczynam przeglądać galerię od początku , według rozkazu :grins: . Ale tak ... niedokładnie :mdrmed: . Muszę jeszcze częstować gości tortem w galeri :loveu: . Bo imprezkę urodzinową wyprawiłam :grins: . Quote
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Paula nie chodx do pracy :cool3: Co za wyzyskiwacze w tej W-wce ze każą biednej potrzebującej wilgoci dziewczynie pracować :mad: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Paula nie chodx do pracy :cool3: Co za wyzyskiwacze w tej W-wce ze każą biednej potrzebującej wilgoci dziewczynie pracować :mad: :D Nie wilgoci, tylko snu :eviltong: Quote
Recommended Posts