Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Czesc babeczki :lol: Leb mnie dzis boli caly dzien :-( i z kompem cos mi sie niedobrego dzieje :placz:

Nie przejmuj u mnie z kompem też coś nie tak:p
Ciekawe kiedy w końcu dogo będzie u mnie działać jak należy:mad:

Posted

Czesc corciu i ciociu :loveu:

[quote name='niedzwiadek:)']Maksymilian jest boski:mdrmed: . Psiak jest przepiękny:loveu: . Ile on teraz ma :?:
Dzieki. Maksiu za dwa miesiace bedzie mial 3,5 roku.

Dogobranoc :lol:

Posted

Czesc dziewczynki :multi: Zyje :razz: Mam mala awarie i do jutra nie mam netu w domu, pisze po kryjomy z pracy :cool1: Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok i sie pokaze wieczorkiem :bye:

Posted

paula_z napisał(a):
Czesc dziewczynki :multi: Zyje :razz: Mam mala awarie i do jutra nie mam netu w domu, pisze po kryjomy z pracy :cool1: Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok i sie pokaze wieczorkiem :bye:

no nie ONI ci necika zaatakowali:shake:

Posted

PIKA napisał(a):
Paule ONI porwali :placz::placz::placz::placz:

A ja myślę ze ona boi sie tego:
Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Hej hej :multi: 4 dni mnie nie bylo i mam tyyyyle nadrabiania :crazyeye: ze chyba bede caly i dzien i noc siedziec przy kompie ;) Lece czytac Wasze galerie :p

Posted

[quote name='paula_z']Hej hej :multi: 4 dni mnie nie bylo i mam tyyyyle nadrabiania :crazyeye: ze chyba bede caly i dzien i noc siedziec przy kompie ;) Lece czytac Wasze galerie :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miłego czytania

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miłego czytania
Dopiero 3 galerie nadrobilam :roll: Dogo mi jak zwykle muli :placz: Teraz obiadek i spacerek z psem i dalej bede czytac :cool1: