puzzle Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Maksymilian jest boski:mdrmed: . Psiak jest przepiękny:loveu: . Ile on teraz ma :?: Quote
bonita Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='paula_z']Czesc babeczki :lol: Leb mnie dzis boli caly dzien :-( i z kompem cos mi sie niedobrego dzieje :placz: Nie przejmuj u mnie z kompem też coś nie tak:p Ciekawe kiedy w końcu dogo będzie u mnie działać jak należy:mad: Quote
Paula Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Czesc corciu i ciociu :loveu: [quote name='niedzwiadek:)']Maksymilian jest boski:mdrmed: . Psiak jest przepiękny:loveu: . Ile on teraz ma :?: Dzieki. Maksiu za dwa miesiace bedzie mial 3,5 roku. Dogobranoc :lol: Quote
malawaszka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 witaj Paulo i Maxiu mój ukochany pitku :loveu: Quote
Pysia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kobieto lepiej szyj ubranko dla Maxia bo ponoć mrozy idą ;) Quote
e.v.a Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 czesc mamusiu :) czesc moj duzy braciszku :) Quote
Alicja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 cześć Paula :multi::multi::multi: Ewcia nie ma netu wiec sie dziś nie zamartwiaj;) Quote
bonita Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć Paula Ja tu zawsze u Ciebie nocną porą:cool: Quote
Pysia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Paulina czy Dominika popełniła na Tobie mord? Ty nie zyjesz a ona siedzi? Bo Was obu nie ma :crazyeye: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 :hmmmm: Paula gdzie sie podziewasz???:roll: Quote
Paula Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Czesc dziewczynki :multi: Zyje :razz: Mam mala awarie i do jutra nie mam netu w domu, pisze po kryjomy z pracy :cool1: Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok i sie pokaze wieczorkiem :bye: Quote
e.v.a Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 paula_z napisał(a):Czesc dziewczynki :multi: Zyje :razz: Mam mala awarie i do jutra nie mam netu w domu, pisze po kryjomy z pracy :cool1: Mam nadzieje, ze jutro juz bedzie ok i sie pokaze wieczorkiem :bye: no nie ONI ci necika zaatakowali:shake: Quote
Pysia Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:to ONI nawet tu dotarli:shake: Wygląda na to że ONI są wszędzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='Pysia']Wygląda na to że ONI są wszędzie :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Tak, siedzą wysoko i nas podglądają. Quote
malawaszka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 już jest jutro :p czy masz już necik :razz: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Paullllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:cool1: Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Paule ONI porwali :placz::placz::placz::placz: Quote
Pysia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 PIKA napisał(a):Paule ONI porwali :placz::placz::placz::placz: A ja myślę ze ona boi sie tego: Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Paula Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Hej hej :multi: 4 dni mnie nie bylo i mam tyyyyle nadrabiania :crazyeye: ze chyba bede caly i dzien i noc siedziec przy kompie ;) Lece czytac Wasze galerie :p Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='paula_z']Hej hej :multi: 4 dni mnie nie bylo i mam tyyyyle nadrabiania :crazyeye: ze chyba bede caly i dzien i noc siedziec przy kompie ;) Lece czytac Wasze galerie :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miłego czytania Quote
Paula Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:miłego czytania Dopiero 3 galerie nadrobilam :roll: Dogo mi jak zwykle muli :placz: Teraz obiadek i spacerek z psem i dalej bede czytac :cool1: Quote
Recommended Posts