Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 PIKA napisał(a):lody na to najlepsze :evil_lol: a Ty nigdy nie jadłaś? :crazyeye: Jadłam i pamiętam ze jest niesmaczny a w naszym regionie swego czasu miał ołowiany smak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 AśkaK napisał(a):Yyyy...przeczytałam "wysmarowałam posta cyckami".:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hahaha :D Napstepna dowciapna ;) :evil_lol: *luthien* napisał(a):Cześć:lol: Witaj u Maksia :multi: Czesc Babciu Pysiu Edysiu :loveu: :lol: Wpadlam na chwile, ide sie szykowac i jade na kawke :cool3: Do jutra :bye: Quote
e.v.a Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ochooo mamuska dzisiaj do domu zygzakiem wracac bedzie:evil_lol: oby w zaspe nie wpadla:evil_lol: Quote
Paula Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 evaxon napisał(a):ochooo mamuska dzisiaj do domu zygzakiem wracac bedzie:evil_lol: oby w zaspe nie wpadla:evil_lol: :mad: Nie boj, do domu mnie odwioza :eviltong: Quote
PIKA Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 paula_z napisał(a)::mad: Nie boj, do domu mnie odwioza :eviltong: mialo Cię nie byc, patrze jesteś, myślałam, że, żes juz wrócila :evil_lol: Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Gdzie to się wybierasz bez nas? he? Na kawę? Quote
Alicja Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 AśkaK napisał(a):Yyyy...przeczytałam "wysmarowałam posta cyckami".:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o jesu .....to nie tylko ja mam kłopota ze wzrokiem Cześć Paula , jak gardziołko Maxiowe...a gdzie sie to dziś na kawe wybieramy;) Quote
dbsst Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 AśkaK napisał(a):Yyyy...przeczytałam "wysmarowałam posta cyckami".:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha Paula smaruje cyckami po postach czy po moich też smarujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dbsst napisał(a):hahaha Paula smaruje cyckami po postach czy po moich też smarujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy Ty jej karzesz smarować swoje cycki czy ja mam jakąś paranoje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Paula Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 PIKA napisał(a):mialo Cię nie byc, patrze jesteś, myślałam, że, żes juz wrócila :evil_lol: Bo siem wyszykowalam i przed wyjsciem jeszcze wpadlam :p bonita napisał(a):Gdzie to się wybierasz bez nas? he? Na kawę? Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o jesu .....to nie tylko ja mam kłopota ze wzrokiem Cześć Paula , jak gardziołko Maxiowe...a gdzie sie to dziś na kawe wybieramy;) Na Ursynow az mnie dzis wywialo :cool3: Do pubu, z innymi wariatkami ;) Gardziolko w porzasiu :multi: dbsst napisał(a):hahaha Paula smaruje cyckami po postach czy po moich też smarujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Brutusie :mad: A ja za Toba murem staje, przed wyrodna matka bronie :placz: Po Twoich smaruje nawet posladkami :eviltong: :evil_lol: Pysia napisał(a):Czy Ty jej karzesz smarować swoje cycki czy ja mam jakąś paranoje :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Buhahaha :grin: Masz paranoje :eviltong: :evil_lol: Nienormalne jestescie :stupid: Kocham Was :loveu: :evil_lol: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 paula_z napisał(a): Po Twoich smaruje nawet posladkami :eviltong: :evil_lol: Buhahaha :grin: Masz paranoje :eviltong: :evil_lol: Nienormalne jestescie :stupid: Kocham Was :loveu: :evil_lol: Ciągle czytam ze jestesmy nienormalne :crazyeye: Ciekawe co będzie jak w to uwierze :diabloti: Quote
PIKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 paula_z napisał(a): Nienormalne jestescie :stupid: Kocham Was :loveu: :evil_lol: Kochasz się w wariatach? :crazyeye: Quote
e.v.a Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 PIKA napisał(a):Kochasz się w wariatach? :crazyeye: sama nia jest :evil_lol: czesc mamuska:D Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć ....czy jest tu gdzieś psychiatra;) i jak spotkanko.....;) Quote
Paula Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 :grin: Czesc :lol: Spotkanko fajne i wesole, wrocila moja przyjaciolka do kraju, chyba juz na stale :multi: Czuje sie dobrze, kaca brak :p Quote
bonita Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Czesc :lol: Spotkanko fajne i wesole, wrocila moja przyjaciolka do kraju, chyba juz na stale :multi: Czuje sie dobrze, kaca brak :p Kaca nie ma, czyli wszystko OK:evil_lol: Quote
Pysia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć ....czy jest tu gdzieś psychiatra;) i jak spotkanko.....;) Nie wywołuj wilka z lasu ;) Quote
AśkaK Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='bonita']Kaca nie ma, czyli wszystko OK:evil_lol: Nie nie!:lol: Kaca nie ma, czyli Paula jeszcze pijana!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc mamuska :):) qrcze wydawalo mi sie ze juz tu bylam dzisiaj ... hmmmm Quote
Alicja Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Pysia']Ja w locie bo zaraz spadnę z fotela ....:cool3:uważaj jak bedziesz spadać.....oby nie na głowę:razz: Quote
Pysia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:uważaj jak bedziesz spadać.....oby nie na głowę:razz: Mojej głowie już nic nie zaszkodzi :eviltong: Quote
Paula Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Czesc babeczki :lol: Leb mnie dzis boli caly dzien :-( i z kompem cos mi sie niedobrego dzieje :placz: Quote
e.v.a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 paula_z napisał(a):Czesc babeczki :lol: Leb mnie dzis boli caly dzien :-( i z kompem cos mi sie niedobrego dzieje :placz: biedna mamunka:shake: ja przez pol dnia nie mogla si edostac na zadna strone :angryy: cos sie spierdzielilo ale juz jest dobrze :) Quote
Recommended Posts