Maga100 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witaj, Paula, wygodną mam kanapę do spania? :cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Maga100']Witaj, Paula, wygodną mam kanapę do spania? :cool3: :evil_lol: Bardzo :evil_lol: Cieplutko i cichutko bylo, dobrze sie spalo ;) :p Quote
Alicja Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='paula_z']Bardzo :evil_lol: Cieplutko i cichutko bylo, dobrze sie spalo ;) :p;)wyspałaś się Quote
Paula Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)wyspałaś się Spalam godzinke :p Ale w domciu sie wyspalam do 15 :oops: :lol: Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='paula_z']Hej hej :multi: 4 dni mnie nie bylo i mam tyyyyle nadrabiania :crazyeye: ze chyba bede caly i dzien i noc siedziec przy kompie ;) Lece czytac Wasze galerie :p Cześć:multi: Ale Cię długo nie było Paula, no ale juz jesteś, to się liczy:cool3: Quote
Pysia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Paula ...Mimo że masz wodogłowie to... Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Paula Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']Cześć:multi: Ale Cię długo nie było Paula, no ale juz jesteś, to się liczy:cool3: Czesc ciociu :multi: Jestem i bede juz codziennie :p Jak nie zwariuje z tymi dogoswirkami ;) [quote name='Pysia']Paula ...Mimo że masz wodogłowie to... Kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Pysiu, jestes bezszczelna i chamska :evil_lol: Ale wciaz kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cześć Paula - czemu nie wzięłaś MAxia do Magi???? byłyby fotki :evil_lol: cieekawee fotki dodam :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 paula_z napisał(a):Czesc ciociu :multi: Jestem i bede juz codziennie :p Jak nie zwariuje z tymi dogoswirkami ;) Pysiu, jestes bezszczelna i chamska :evil_lol: Ale wciaz kocham cie misiu :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: W życiu mnie nie cieszyły tak epitety :loveu::loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 malawaszka napisał(a):cześć Paula - czemu nie wzięłaś MAxia do Magi???? byłyby fotki :evil_lol: cieekawee fotki dodam :evil_lol: Buhahaha :grin: Tak, i Vectra powinna byla wziac Kano :evil_lol: Byloby ciche, pelne milosci spotkanko ;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 paula_z napisał(a):Buhahaha :grin: Tak, i Vectra powinna byla wziac Kano :evil_lol: Byloby ciche, pelne milosci spotkanko ;) a jakie piękne zdjęcia :loveu: każdy konkurs wasz :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kano nie mógł jechać , on musiła pilnować ONYCH :evil_lol: Quote
Paula Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 malawaszka napisał(a):a jakie piękne zdjęcia :loveu: każdy konkurs wasz :evil_lol: Chyba w prokuraturze :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Vectra napisał(a):Kano nie mógł jechać , on musiła pilnować ONYCH :evil_lol: przecież u Magdy ONI też są :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak tu miło ..... Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='paula_z']Buhahaha :grin: Tak, i Vectra powinna byla wziac Kano :evil_lol: Byloby ciche, pelne milosci spotkanko ;) o tak, taak :evil_lol: Leżałyby sobie razem na wąskim posłanku i obgryzały wspólnie jedną, malutka kosteczkę :evil_lol: Quote
Paula Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 :D Czesc pokręcona rodzinko :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='paula_z']:D Czesc pokręcona rodzinko :evil_lol: Może jestem twoją cioteczną pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra .... wnuczką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Wpadnijcie do nas do galeri ... Quote
Paula Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='Kamcia_14']Może jestem twoją cioteczną pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra pra .... wnuczką :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. Slepa troche jestem, ale taka stara jeszcze nie :eviltong: ;) Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='paula_z']:D Czesc pokręcona rodzinko :evil_lol: Się wyrażaj Paula, ciocia WCALE nie jest pokręcona :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='paula_z']:D Czesc pokręcona rodzinko :evil_lol::cool3:a fto ci takich rzeczy o naszej wspaniałej rodzince naopowiadał:cool1: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool3:a fto ci takich rzeczy o naszej wspaniałej rodzince naopowiadał:cool1: jakiś oszust się tu panoszy na dogo :mad: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='malawaszka']jakiś oszust się tu panoszy na dogo :mad::mad::mad::mad:chorera ktosz szkaluje dobre i nieskazitelne imię naszej RODZINY:loveu: Quote
Recommended Posts