Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):Ty się z choinki urwałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :mad: To dlatego chodze jak potluczona :evil_lol: evaxon napisał(a):ja az boje sie zaytac o swoje pochodzenie:evil_lol: Lepiej nie pytaj :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 paula_z napisał(a): Lepiej nie pytaj :evil_lol: :roll: i wcale mnie to nie interesuje:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 paula_z napisał(a)::mad: To dlatego chodze jak potluczona :evil_lol: Lepiej nie pytaj :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: właśnie coorciu jak to możliwe ze mam wnuczke............a ja myślałam, że TY taka cnotka byłaś jakie jest pochodzenie naszej dziewczyneczki Ewuni :cool1: Quote
Paula Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):właśnie coorciu jak to możliwe ze mam wnuczke............a ja myślałam, że TY taka cnotka byłaś jakie jest pochodzenie naszej dziewczyneczki Ewuni :cool1: Buhahaha :grin: Pisalam wczesniej, sztuczna partenogeneza :evil_lol: i tego sie bede trzymac ;) Ide spac, niz juz ze mnie nie wyciagniecie :eviltong: zadnych wiecej dzieci :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 no mam nadzieje ze wiecej dzieci niet bo testament bede musiała zmieniac :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):no mam nadzieje ze wiecej dzieci niet bo testament bede musiała zmieniac :evil_lol: :evil_lol: :siara: a mozesz zdradzic co dostane...???:siara: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 evaxon napisał(a)::siara: a mozesz zdradzic co dostane...???:siara: buzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 dbsst napisał(a):buzi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dobranoc babcia noooo...za taka ladna laurke tylko buuzii???:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 evaxon napisał(a):babcia noooo...za taka ladna laurke tylko buuzii???:evil_lol: no tak ta bezinteresowna i szczera miłosć dzieci :diabloti: Quote
Pysia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dbsst napisał(a):no tak ta bezinteresowna i szczera miłosć dzieci :diabloti: A Ty to co? Wkręciłaś się w moja rodzine bo liczysz na kilka aparatów powojennych :mad::mad::mad::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 dbsst napisał(a):no tak ta bezinteresowna i szczera miłosć dzieci :diabloti: achhh jak milo miec tak bezinteresownie kochajaca babcie:loveu: :evil_lol: witaj mamusiu :) Quote
Paula Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Czesc babeczki :loveu: Nie najlepiej sie dzis czuje, wiec wybaczcie, jesli gdzies sie nie odezwe :oops: nie mam za bardzo nastroju na pisanie, ale poczytam sobie :cool1: Moze mi sie humor poprawi, jak Was poczytam :p Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='paula_z']Czesc babeczki :loveu: Nie najlepiej sie dzis czuje, wiec wybaczcie, jesli gdzies sie nie odezwe :oops: nie mam za bardzo nastroju na pisanie, ale poczytam sobie :cool1: Moze mi sie humor poprawi, jak Was poczytam :p :loveu:Paula ...poprawił ci sie już humor:p Quote
Paula Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Paula ...poprawił ci sie już humor:p Troszku :cool3: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='paula_z']Troszku :cool3: A czemu taka niehumoralna dziś jesteś:razz: Zaraza jaka Cię dopadła? Quote
Paula Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='bonita']A czemu taka niehumoralna dziś jesteś:razz: Zaraza jaka Cię dopadła? Ucho mnie boli :-( Komp mi sie pier.....:shake: Ale humorek sie poprawil :p ide spac, do jutra :bye: Quote
AśkaK Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hm...mi też na myśl o spaniu humorek się poprawia.;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 paula_z napisał(a):Ucho mnie boli :-( Komp mi sie pier.....:shake: ooo jaki piękny rym :lol: zdrowiej Paula :calus: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 czesc mamuska :) jak sie dzisiaj czujesz?? Quote
Paula Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Dzieki :loveu: Bylam dzis u laryngologa, ucho jest zdrowe, a boli mnie prawdopodobnie od nerwow od kregoslupa szyjnego :crazyeye: (czy jakos tak). Ale szyja mnie nie boli :cool1: Mam przyjmowac czopki :placz: Doopa blada :angryy: Quote
e.v.a Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 :evil_lol: haha czopki sa straszne:lol: :evil_lol: Quote
arystokratka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czopki ... ? ... współczuje ... naprawdę :buzi:. Quote
PIKA Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 paula_z napisał(a):Dzieki :loveu: Bylam dzis u laryngologa, ucho jest zdrowe, a boli mnie prawdopodobnie od nerwow od kregoslupa szyjnego :crazyeye: (czy jakos tak). Ale szyja mnie nie boli :cool1: Mam przyjmowac czopki :placz: Doopa blada :angryy: leki w tyłek na bol ucha? :crazyeye: Quote
Recommended Posts