Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='paula_z']Juz nie :eviltong: To wpadnij za tydzien na kawe :cool3: Nie, wypilam tylko 3 kawy :p Jestem, ale spalam dlugo, poszlam na spacerek z Maksiem, potem mialam jeszcze robote na poniedzialek i chcialam dzis skonczyc :roll: co by niedzielke miec wolna :cool3: Potem znowu godzinny spacerek :p:multi::multi::multi:znalazłaś się ...no to oki;) Quote
dbsst Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 z tydzień robie zdjęcia na jakimś egzaminie z kungfu funku ale jak się okarze ze nie mam robic to why not ;) a w niedziele ide do pracy :cool1: Quote
Paula Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Kamcia_14']Przejrzałam ostatnie 10 stron w poszukiwaniu fotek i nic nie znalazłam :evil_lol: Ale może Paula wstawiłabyś choc takie jedno małe niepozorne zdjęcie psinek . PS . Nie żeby to była reklama ale wpadnij do nas do galeri :razz:. Zacznij przegladac od poczatku :evil_lol: Nie mam nowych fotek. PS. Nie wpadam do nowych galerii, bo ledwo sie wyrabiam czasowo, zeby sie w starych odzywac :-( [quote name='bonita']Cześć Paula :) :) :) Czesc Bonitko :multi: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:znalazłaś się ...no to oki;) Czesc Alu :multi: No jestem, jestem :lol: [quote name='evaxon']heloł mamcia:cool3: Hej corcia :multi: [quote name='dbsst']z tydzień robie zdjęcia na jakimś egzaminie z kungfu funku ale jak się okarze ze nie mam robic to why not ;) a w niedziele ide do pracy :cool1: Kawa bedzie wieczorem, to nawet jak bedzie ten egzamin, to mozesz wpasc :eviltong: Quote
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 no tak a wy mi sie tu znowu na kawe umawiajcie :mad: Quote
Paula Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no tak a wy mi sie tu znowu na kawe umawiajcie :mad: No bo chcialas zobaczyc nowy kolorek :eviltong: Quote
Alicja Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='paula_z']No bo chcialas zobaczyc nowy kolorek :eviltong::multi::multi::multi:o tak tak koniecznie ...dużo fot poproszę:p Quote
e.v.a Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 czesc mamuska:multi: nadal walczysz z czopkami?:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witaj Paula :multi: Przyjedź do mnie na kawe ;) Quote
Paula Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Hej hej :lol: Padl mi komp i pozyczylam na pare dni od znajomego :cool3: i 2 godziny meczylam sie z konfiguracja :roll: ale sie w koncu udalo :multi: Quote
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :multi: Przyjedź do mnie na kawe ;) nie polecam :p po trzech kawach u Pysi spać nie można :angryy: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 malawaszka napisał(a):nie polecam :p po trzech kawach u Pysi spać nie można :angryy: :evil_lol: Przynajmniej by mi na kanapie nie zasnęła jak u Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Paula a ty gdzie dzisiaj sie ukrywasz :razz: Quote
Paula Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Heloł babeczki :lol: Jestem, ale mnie dzis dogo wq.... :angryy: Slimaczy sie niemilosiernie i nie moge sie dostac do panelu i subskrybcji :placz: Quote
Paula Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Czesc ciociu :multi: Dzieki, sliczny obrazek :loveu: Ja z tych co nie obchodza. Quote
Maga100 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Pysia']Przynajmniej by mi na kanapie nie zasnęła jak u Magdy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: skro zasnęła, tzn. że było jej ciepło i dobrze :p Dobrze, ze nie chciała się rozmnażać :shock: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :multi::multi::multi:witaj Pączusiowo;) Quote
Paula Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100']Dobrze, ze nie chciała się rozmnażać :shock: :evil_lol: :roflt: :mdleje: Nigdy w zyciu :eviltong: ;) [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj Pączusiowo;) [quote name='bonita']tłuściutko Witamy:multi: Witajcie cioteczki :multi: Zjadlam dzis az 4 pączki :eek2: Quote
Pysia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Maga100']skro zasnęła, tzn. że było jej ciepło i dobrze :p Dobrze, ze nie chciała się rozmnażać :shock: :evil_lol: Buahahahahahahahahahahahahahahahahahaha:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Może jej wilgoci brakowało do prokreacji ? :diabloti: Quote
Recommended Posts