Basia&Safi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ja tez mialam jutro isc do pracy naszczecie mi sie udalo i wyrobilam sie dzis z zaladnukami :):):):) nie daj sie apula !!!! a cio tam u mojego przystojniaka :):):):) Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='basiulka22tychy']ja tez mialam jutro isc do pracy naszczecie mi sie udalo i wyrobilam sie dzis z zaladnukami :):):):) nie daj sie paula !!!! a cio tam u mojego przystojniaka :):):):) Czesc Basiu :multi: No to masz wolny weekendzik :p Ja normalnie nie pracuje w soboty, a w tygodniu 6-7 h dziennie, ale w poniedzialek mam audyt, o ktorym dowiedzialam sie dzisiaj :roll: i musze przygotowac dokumenty. Maksiu - wariatuncio ma sie dobrze :p Mam fotke z imprezki u znajomych z zeszlego piatku: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 O rany ale się do cioci uśmiecha :) Koffany Maksiu Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='bonita'] O rany ale się do cioci uśmiecha :) Koffany Maksiu Czesc sliczna ciociu :multi: [quote name='dbsst']czesc Laseczka :loveu: Witaj panienko z okienka :loveu: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :pwpadłam do Ciebie bo w pewnej Galerii pisałaś ze nikt nie wpada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pwpadłam do Ciebie bo w pewnej Galerii pisałaś ze nikt nie wpada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj łaskawa Alu ;) :loveu: Chociaz Ty sie zlitowalas :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='paula_z']Witaj łaskawa Alu ;) :loveu: Chociaz Ty sie zlitowalas :evil_lol::pbo inne pojechały w tropiki się rozmnażać;) Quote
Paula Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pbo inne pojechały w tropiki się rozmnażać;) Hahaha :grin: Dogobranoc :bye: Quote
Basia&Safi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 dzien dobryyy :):):) widze po minie maxia ze impreza udana :):):) Quote
e.v.a Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 czesc mamuska:D jestes jeszcze ? czy juz moge zaczac pic?:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Co prawda wpadanie mi nie odpowiada bo jestem za przemyślanym maciezyństwem ale tez jestem :diabloti: Witaj Paula :loveu: Quote
Paula Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Hej hej slicznotki :p Dopiero niedawno wrocilam z pracy :roll: Ide sie szykowac, potem z psem i na kawke :multi: [quote name='basiulka22tychy']dzien dobryyy :):):) widze po minie maxia ze impreza udana :):):) Czesc Basiu :lol: Maksiu sie zawsze dobrze bawi, jak jest duzo ludzi :p [quote name='evaxon']czesc mamuska:D jestes jeszcze ? czy juz moge zaczac pic?:evil_lol: Czesc corciu :lol: Niedlugo wychodze, a Ty nie pij za duzo :mad: [quote name='Pysia']Co prawda wpadanie mi nie odpowiada bo jestem za przemyślanym maciezyństwem ale tez jestem :diabloti: Witaj Paula :loveu: Witaj Pysiu :loveu: To nie wpadaj tylko zaglądaj :razz: Quote
Pysia Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A Ty zasypiasz tym razem gdzieś w pubie? :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Pysia napisał(a):A Ty zasypiasz tym razem gdzieś w pubie? :evil_lol: Nie usnęła :shake: Quote
Gosia>>> Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='paula_z'] O rany jaka piękna mina!!!!!! Chyba, że maksiu cos sączył na tej imprezie???:cool3: :evil_lol: Quote
Paula Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='PIKA']Nie usnęła :shake: Prawie :evil_lol: Ale wypilam 3 espresso :p Gosia>>>;3449366 napisał(a):O rany jaka piękna mina!!!!!! Chyba, że maksiu cos sączył na tej imprezie???:cool3: :evil_lol: Saczyl wode niegazowana :lol: I dostal kanapke z ogorkiem, dlatego taki zadowolony ;) [quote name='evaxon']helol mamuska:multi: Czesc corcia :multi: [quote name='Pysia']Paula nadal masz kaca? Nie mam kaca :eviltong: Wyspalam sie, bylam z psem na spacerku :lol: Quote
bonita Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Cześć Paula, masz fotki uśmiechniętego Maksia dla cioci? Quote
Paula Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='bonita']Cześć Paula, masz fotki uśmiechniętego Maksia dla cioci? Czesc Bonitko, nie mam :-( Ewa jakies robila, pewnie wrzuci, jak pozmniejsza i jej mulący net pozwoli :cool1: Quote
Vectra Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ahahaha dobrze powiedziane :evil_lol: jak mi net odmuli ;) narazie nie ma szans :placz: MULI !!!!! Quote
Czoko Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie. Owszem słuchałam głównie ciekawe opowiadania Ewuni i Wasze wspólne rozmowy o innych rasach ale teraz całkiem inaczej będzie nam się odwiedzało Wasze Galerie. Pozdrawiam Ewa Quote
Pysia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ewcia nie bądź taka ;) Wrzuć choć jedno :modla: Quote
Recommended Posts