Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basiulka22tychy']ja tez mialam jutro isc do pracy naszczecie mi sie udalo i wyrobilam sie dzis z zaladnukami :):):):) nie daj sie paula !!!! a cio tam u mojego przystojniaka :):):):)

Czesc Basiu :multi: No to masz wolny weekendzik :p Ja normalnie nie pracuje w soboty, a w tygodniu 6-7 h dziennie, ale w poniedzialek mam audyt, o ktorym dowiedzialam sie dzisiaj :roll: i musze przygotowac dokumenty.

Maksiu - wariatuncio ma sie dobrze :p Mam fotke z imprezki u znajomych z zeszlego piatku:

Posted

[quote name='bonita']
O rany ale się do cioci uśmiecha :) Koffany Maksiu
Czesc sliczna ciociu :multi:

[quote name='dbsst']czesc Laseczka :loveu:
Witaj panienko z okienka :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pwpadłam do Ciebie bo w pewnej Galerii pisałaś ze nikt nie wpada:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witaj łaskawa Alu ;) :loveu: Chociaz Ty sie zlitowalas :evil_lol:

Posted

Hej hej slicznotki :p
Dopiero niedawno wrocilam z pracy :roll: Ide sie szykowac, potem z psem i na kawke :multi:

[quote name='basiulka22tychy']dzien dobryyy :):):) widze po minie maxia ze impreza udana :):):)
Czesc Basiu :lol: Maksiu sie zawsze dobrze bawi, jak jest duzo ludzi :p

[quote name='evaxon']czesc mamuska:D jestes jeszcze ? czy juz moge zaczac pic?:evil_lol:
Czesc corciu :lol: Niedlugo wychodze, a Ty nie pij za duzo :mad:

[quote name='Pysia']Co prawda wpadanie mi nie odpowiada bo jestem za przemyślanym maciezyństwem ale tez jestem :diabloti:
Witaj Paula :loveu:
Witaj Pysiu :loveu: To nie wpadaj tylko zaglądaj :razz:

Posted

[quote name='PIKA']Nie usnęła :shake:
Prawie :evil_lol: Ale wypilam 3 espresso :p

Gosia>>>;3449366 napisał(a):
O rany jaka piękna mina!!!!!! Chyba, że maksiu cos sączył na tej imprezie???:cool3: :evil_lol:

Saczyl wode niegazowana :lol: I dostal kanapke z ogorkiem, dlatego taki zadowolony ;)

[quote name='evaxon']helol mamuska:multi:
Czesc corcia :multi:

[quote name='Pysia']Paula nadal masz kaca?
Nie mam kaca :eviltong: Wyspalam sie, bylam z psem na spacerku :lol:

Posted

[quote name='bonita']Cześć Paula, masz fotki uśmiechniętego Maksia dla cioci?
Czesc Bonitko, nie mam :-( Ewa jakies robila, pewnie wrzuci, jak pozmniejsza i jej mulący net pozwoli :cool1:

Posted

Jeszcze raz dziękuję za miłe spotkanie. Owszem słuchałam głównie ciekawe opowiadania Ewuni i Wasze wspólne rozmowy o innych rasach ale teraz całkiem inaczej będzie nam się odwiedzało Wasze Galerie.
Pozdrawiam Ewa