luka1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 ROBUSIE NIE UCZULAJĄ!!!! Adoptuj robusia :evil_lol: Quote
luka1 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/188248-8-m-czna-sunia-potrzebne-fundusze-na-sterylkę-POMÓZCIE a offik może ktoś pomoże Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='majku33krakow']posłałem dzis fiufiufkowi 50zł[/QUOTE] Majku, bardzo Ci dziękujemy:) Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='luka1']http://www.dogomania.pl/threads/188248-8-m-czna-sunia-potrzebne-fundusze-na-sterylkę-POMÓZCIE a offik może ktoś pomoże Zajrzyjcie na wątek od ciotki Luki. Bardzo fajna sunia:) Quote
łolkiee Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='izzie1983']A co to są te robusie? :oops:[/QUOTE] Moniki Tz ;) Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Olcia, Matylda mówi tak na dżdżownice. Robal=robuś. W jakiejś bajce tak było. Zbieg okoliczności, że tak zwracam się do TZ-ta, bo ma on tak na imię:) Quote
łolkiee Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='elmira']Olcia, Matylda mówi tak na dżdżownice. Robal=robuś. W jakiejś bajce tak było. Zbieg okoliczności, że tak zwracam się do TZ-ta, bo ma on tak na imię:)[/QUOTE] o matko zapomniałam o robalkach:evil_lol: Mamcia mi mówiła a mi wyleciało:oops: coś tam mówiła że ja całuje i nosi ze sobą. :evil_lol: Ale to trzeba przyznać Matylda to jest Morderca! jak nie kamyczki to robaczki. :evil_lol: a kiedy po kamyczki przyjedziecie:diabloti: Quote
Syla Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Nigdy do tej pory nie rozsyłałam wątków i zaproszeń na PW.Teraz proszę, chociaż zajrzyjcie...Pozdrawiam też Fifiaczka, bo i tak zaglądam. http://www.dogomania.pl/threads/183925-Kremcia-spokojna-suczka-szuka-DS!-Ma-chorobę-skóry-przez-którą-chudnie-( Quote
majku33krakow Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 uwazam ze renata5 powinna trafic na czarne kwiatki,z troska o innego dziadziusia psiego,mozna prosic o link na czarne kwiatki Quote
irenaka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='majku33krakow']uwazam ze renata5 powinna trafic na czarne kwiatki,z troska o innego dziadziusia psiego,mozna prosic o link na czarne kwiatki Jasne, że można Majku. Chętnie przeczytam uzasadnienie: http://www.dogomania.pl/threads/183865-CZK-jeszcze-W-trakcie-tworzenia-ale-mozna-juz-dodawac Quote
majku33krakow Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='irenaka']Jasne, że można Majku. Chętnie przeczytam uzasadnienie: http://www.dogomania.pl/threads/183865-CZK-jeszcze-W-trakcie-tworzenia-ale-mozna-juz-dodawac uzasadnienie zgodne z prawda.renata5Dała nam ultimatum zeby zabrac psa do konca czerwca bo ona juz nie ma siły przynim robic i emira go musiała wziasc Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Majku, prosiłam Cię, żebyś nie zaogniał sprawy. Renata nie zrobiła nic złego, oprócz wzięcia więcej niż może udźwignąć. Proszę, abyś zostawił Renatę w spokoju. Na Czarne Kwiatki trafiają potwory. Renata nie jest taką osobą. Nie róbmy linczu. Ja tez nie byłam sympatyczna, ale pewne sprawy zostały zamknięte. I nie ma po co do nich wracać. Bardzo Cię proszę Majku o rozwagę. Zniszczysz Człowieka, a nie o to tu chodzi. Quote
irenaka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='elmira']Majku, prosiłam Cię, żebyś nie zaogniał sprawy. Renata nie zrobiła nic złego, oprócz wzięcia więcej niż może udźwignąć. Proszę, abyś zostawił Renatę w spokoju. Na Czarne Kwiatki trafiają potwory. Renata nie jest taką osobą. Nie róbmy linczu. Ja tez nie byłam sympatyczna, ale pewne sprawy zostały zamknięte. I nie ma po co do nich wracać. Bardzo Cię proszę Majku o rozwagę. Zniszczysz Człowieka, a nie o to tu chodzi.[/QUOTE] Nic dodać, nic ująć. Lepiej bym tego nie podsumowała. Quote
Soema Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Majku, daj spokój. Po co psujesz dobrą już atmosferę? Ciotka, gdzie masz filmiki?! Gdzie Twe nowe powołanie?:mad::evil_lol: Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='majku33krakow']tzn w tym wypatku niszcze czowieka,a jak ja odmowiłem suczke bo miała do mnie jechac,w wawie zmieniła tylko dt nie pojechała do mnie,to ja mogłem trafic na czkwiatki,a renata5 staruszka wyzuciła z domu i nic sie nie stało,ja omało co w mojej tamtej sprawie zawału nie dostałem tak sie przejmowałem,a tu chory staruszek i ma sie obejsc bez niczego.nie no nierozumie tego.[/QUOTE] Majku, Renata nie wyrzuciła Fifka. Nie dopisujmy historii. Majku,Fifi jest u mnie i koniec. Nie ma co wspominać i jątrzyć. Dzięki Twojej i innych darczyńców pomocy mały wcina wołowinę, karmę Royala. A do weterynarza możemy jeździć, choćby z nudów;):) Majku jest dobrze:) Quote
majku33krakow Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='elmira']Majku, Renata nie wyrzuciła Fifka. Nie dopisujmy historii. Majku,Fifi jest u mnie i koniec. Nie ma co wspominać i jątrzyć. Dzięki Twojej i innych darczyńców pomocy mały wcina wołowinę, karmę Royala. A do weterynarza możemy jeździć, choćby z nudów;):) Majku jest dobrze:)[/QUOTE] a nie uwazasz ze moze tak postapic z innym psem i nie bedzie miał kto go odebrac bo zadaleko bedzie miał np albo kasy zabraknie? Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Soema']Majku, daj spokój. Po co psujesz dobrą już atmosferę? Ciotka, gdzie masz filmiki?! Gdzie Twe nowe powołanie?:mad::evil_lol:[/QUOTE] Rozmawiałam z taką jedną i nie miałam czasu na spełnianie się w moim powołaniu;) :* Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='majku33krakow']a nie uwazasz ze moze tak postapic z innym psem i nie bedzie miał kto go odebrac bo zadaleko bedzie miał np albo kasy zabraknie?[/QUOTE] Majku, niech o to martwią się inni, zaangażowani. My dbamy o Fifka, tak? A z nim sprawa jest wyjaśniona. Majku, proszę Cię na wszystko. Nie wracajmy do przeszłości. Pomagajmy tu i teraz:) Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz:) Quote
Soema Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='elmira']Rozmawiałam z taką jedną i nie miałam czasu na spełnianie się w moim powołaniu;) :*[/QUOTE] Wstyd!..... mi:diabloti: Quote
elmira Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Soema']Wstyd!..... mi:diabloti:[/QUOTE] :) Czy moje tłumaczenie jest wystarczające?;) A o innych powodach nie chcę pisać publicznie;) Quote
majku33krakow Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='elmira']:) Czy moje tłumaczenie jest wystarczające?;) A o innych powodach nie chcę pisać publicznie;)[/QUOTE] nie chce niszczyc ludzi chce im pomagac,psom tez. Quote
wasabi81 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Elmirko, jak tam dzisiaj wyglada Fifkowa pupa?? Byliscie moze u weta? Nie ukrywam, ze jestem wielka fanka filmikow z Fifkiem w glownej roli, wiec czekam cierpliwie;-) Quote
Recommended Posts