Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia, Matylda mówi tak na dżdżownice. Robal=robuś. W jakiejś bajce tak było. Zbieg okoliczności, że tak zwracam się do TZ-ta, bo ma on tak na imię:)

Posted

[quote name='elmira']Olcia, Matylda mówi tak na dżdżownice. Robal=robuś. W jakiejś bajce tak było. Zbieg okoliczności, że tak zwracam się do TZ-ta, bo ma on tak na imię:)[/QUOTE]
o matko zapomniałam o robalkach:evil_lol: Mamcia mi mówiła a mi wyleciało:oops: coś tam mówiła że ja całuje i nosi ze sobą. :evil_lol:

Ale to trzeba przyznać Matylda to jest Morderca! jak nie kamyczki to robaczki. :evil_lol: a kiedy po kamyczki przyjedziecie:diabloti:

Posted

Majku, prosiłam Cię, żebyś nie zaogniał sprawy. Renata nie zrobiła nic złego, oprócz wzięcia więcej niż może udźwignąć. Proszę, abyś zostawił Renatę w spokoju. Na Czarne Kwiatki trafiają potwory. Renata nie jest taką osobą.

Nie róbmy linczu. Ja tez nie byłam sympatyczna, ale pewne sprawy zostały zamknięte. I nie ma po co do nich wracać.

Bardzo Cię proszę Majku o rozwagę. Zniszczysz Człowieka, a nie o to tu chodzi.

Posted

[quote name='elmira']Majku, prosiłam Cię, żebyś nie zaogniał sprawy. Renata nie zrobiła nic złego, oprócz wzięcia więcej niż może udźwignąć. Proszę, abyś zostawił Renatę w spokoju. Na Czarne Kwiatki trafiają potwory. Renata nie jest taką osobą.

Nie róbmy linczu. Ja tez nie byłam sympatyczna, ale pewne sprawy zostały zamknięte. I nie ma po co do nich wracać.

Bardzo Cię proszę Majku o rozwagę. Zniszczysz Człowieka, a nie o to tu chodzi.[/QUOTE]

Nic dodać, nic ująć. Lepiej bym tego nie podsumowała.

Posted

[quote name='majku33krakow']tzn w tym wypatku niszcze czowieka,a jak ja odmowiłem suczke bo miała do mnie jechac,w wawie zmieniła tylko dt nie pojechała do mnie,to ja mogłem trafic na czkwiatki,a renata5 staruszka wyzuciła z domu i nic sie nie stało,ja omało co w mojej tamtej sprawie zawału nie dostałem tak sie przejmowałem,a tu chory staruszek i ma sie obejsc bez niczego.nie no nierozumie tego.[/QUOTE]

Majku, Renata nie wyrzuciła Fifka. Nie dopisujmy historii. Majku,Fifi jest u mnie i koniec. Nie ma co wspominać i jątrzyć. Dzięki Twojej i innych darczyńców pomocy mały wcina wołowinę, karmę Royala. A do weterynarza możemy jeździć, choćby z nudów;):)

Majku jest dobrze:)

Posted

[quote name='elmira']Majku, Renata nie wyrzuciła Fifka. Nie dopisujmy historii. Majku,Fifi jest u mnie i koniec. Nie ma co wspominać i jątrzyć. Dzięki Twojej i innych darczyńców pomocy mały wcina wołowinę, karmę Royala. A do weterynarza możemy jeździć, choćby z nudów;):)

Majku jest dobrze:)[/QUOTE]

a nie uwazasz ze moze tak postapic z innym psem i nie bedzie miał kto go odebrac bo zadaleko bedzie miał np albo kasy zabraknie?

Posted

[quote name='Soema']Majku, daj spokój. Po co psujesz dobrą już atmosferę?

Ciotka, gdzie masz filmiki?! Gdzie Twe nowe powołanie?:mad::evil_lol:[/QUOTE]

Rozmawiałam z taką jedną i nie miałam czasu na spełnianie się w moim powołaniu;) :*

Posted

[quote name='majku33krakow']a nie uwazasz ze moze tak postapic z innym psem i nie bedzie miał kto go odebrac bo zadaleko bedzie miał np albo kasy zabraknie?[/QUOTE]

Majku, niech o to martwią się inni, zaangażowani. My dbamy o Fifka, tak? A z nim sprawa jest wyjaśniona. Majku, proszę Cię na wszystko. Nie wracajmy do przeszłości. Pomagajmy tu i teraz:) Mam nadzieję, że mnie zrozumiesz:)