Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie mam kory dębu, ale kupię:) Co by nie było zmykam jutro z Fifkiem do weta. Na razie nie ma tragedii. Pomoczę mu dupkę w czymś odkażającym i będzie ok:) Z reszta mały nie traci rezonu. Dzielny pieseczek. Bardzo go lubimy. Bo jak inaczej można? :)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko rozcieńcz tą korę. Jest dobra ale łyżka na szklankę wody, tak jak w przepisie to tylko do nasiadówek. Do przemywania musi być słabsza.

Posted

Nikt nie zaśmieca wątku, a na pewno nie Ty:) Znam już newsy, bardzo się cieszę i trzymam kciuki.

Dzisiejszy dzień ok. Fifku ze mną sadził kwiaty i pielił;) Taki dzielny chłopak z niego:)

Posted

Fifkowe "pielenie" mogę sobie wyobrazić,"sadzenia"-za nic!;) Myślę,że Fifulec nie puszcza Cię samej nigdzie.Masz teraz osobistego ochroniarza ..:)

Posted

:) Izzie, napisz wieści:) Ja podkabluję tylko, że Izzie przygarnia dwa stworzonka. A niech ona się dalej tłumaczy;)

Fifi ogrodnik jest niesamowity. On nie wchodzi i nie łamie kwiatów, jest bardzo grzeczny. A moje rude potwory włażą i niszczą:)

Posted

[quote name='elmira']Może dziewczyny wrzucą link do programu:)

A u nas niefajnie. Fifi ma bardzo zaczerwieniony i opuchnięty odbyt. Prawdopodobnie podrażniony. Zaraz kombinuję kurację na własną rękę. Jeśli do jutra nie będzie poprawy, lecimy do lekarza.[/QUOTE]

smaruj mu linomagiem moze?

Posted

Majku, na razie pupa została obmyta wodą utlenioną. Jutro pojadę z Fifim do weterynarza. Dzięki deklaracjom, jakie ma Fifi mogę go karmić najlepszą karmą i wozić z każdym "pryszczykiem" do weterynarza:) Ale z tym linomagiem, to masz rację, mam w domu. Zapytam jutro lekarza, co on o tym sądzi.Dziękuję Majku za sugestie i za pomoc:)

Posted

Olcia i za to Cię kocham:) Nie będzie już qpy:) No, co w tym strasznego, że mi staruszek dwa razy na dwa tygodnie zrobił kupę w domu? Mop w dłoń, ściereczka:) i nie ma śladu:)

Posted

[quote name='łolkiee']wiecie co? my to chyba jakieś inne jesteśmy. Inni ludzie to patrzą na wygląd psa lub kota, a my na kupy![/QUOTE]

Oleńka, ja Ciebie prosiłam, żebyś mi nie zapodawała takich tekstów!:lol: Leżę koło fotela i brzuch mnie boli ze śmiechu:):lol:h

Posted

[quote name='elmira']:) Izzie, napisz wieści:) Ja podkabluję tylko, że Izzie przygarnia dwa stworzonka. A niech ona się dalej tłumaczy;)
[/QUOTE]

Tak, dokładnie tak jak Elmira napisała - po pół roku mieszkania bez zwierzęcia (właściciele nie zgadzali się na psa ani kota) otrzymałam zgodę na świnkę morską, prawdopodobnie będą dwie :loveu: Tylko czeka mnie jeszcze jeden test - test na alergię. Na psa i kota nie mam, więc mam nadzieję, że i tu będzie ok :)