Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie wiem dlaczego się śmiejecie. Mnie wcale nie do śmichu jak moja dwunastka wyskoczy na podwórko i posadzi dwanaście min. Zwłaszcza gdy wraca mój Tz i wpadnie w poślizg na takiej rozmokniętej bombie. Drze się czegoś, że cała okolica staje i słucha czy przypadkiem mu głowy nie udziabałam ( głupie - udziabane głowy nie drą się).
Moja banda nauczyła się nie załatwiac w boksach. Zwykle czekaja na mnie i pędzą w największą trawę. W boksach jest żwirek. Qpkę obtacza się w żwirku i hop na łopatkę i do wiaderka, a ztrawki trzeba spodniami zetrzeć.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie, że lepiej:) Ale luka ma kawał ziemi i psów 12(?), czy więcej ta dobra dusza przygarnęła. Zanim ona je wybiega, posprząta w boksach, wypieści, to dzień mija. Jakaś tam qpka zostaje. I TZ ma jazdę;)

Posted

O czym wy mówicie? 600 m2 działki i 4 psy począwszy od labradora a skończywszy na ratlerku. Plus 3 koty. To jest dopiero nawożenie!

Posted

[quote name='auraa']O czym wy mówicie? 600 m2 działki i 4 psy począwszy od labradora a skończywszy na ratlerku. Plus 3 koty. To jest dopiero nawożenie![/QUOTE]

Rela:loveu: to ja jadę do Ciebie, a nie na Bronisze:)

Posted

Haha, tak sobie wyobraziłam, jak ktoś się błąka po takiej działce i qpy sprząta:) Ale to musiał by chyba baniak na kołach mieć, bo wiaderko to za mało;)

Posted

;) ja dzisiaj wypieliłam skalniak ok. 6m2. Strasznie się narobiłam;)

A u fifka wszystko ok. Bardzo mu smakuje wołowina. Wcina, aż miło popatrzeć. Wczoraj mój mąż popełnił grzech straszliwy i nakarmił Fifka smaczkiem:roll: Jak mogłam się spodziewać Fifek nasrulił w nocy. Na moje wyrzuty usłyszałam od TZ-ta, że Fifiemu smakowało i że tak się miłosiernie patrzył, że nie było mowy, żeby nie dostał. A w ogóle jak to, się daje wszystkim psom, a Fifi ma nie dostać?;) Ale dzisiaj już ok. Czyściutko:)

Edit:

Jutro o godz. 17.01 oraz
w niedzielę o godz. 8.45
w TV 3 Warszawa będzie
pokazany materiał
o bezdomnych psach w Broku...

W imieniu Poli i innych brokowiaków:
Zapraszam do oglądania...

Posted

Może dziewczyny wrzucą link do programu:)

A u nas niefajnie. Fifi ma bardzo zaczerwieniony i opuchnięty odbyt. Prawdopodobnie podrażniony. Zaraz kombinuję kurację na własną rękę. Jeśli do jutra nie będzie poprawy, lecimy do lekarza.

Posted

Elmirko jeśli masz korę dębu to zaparz i przetrzyj nią dupala. Działa rewelacyjnie. Lotka też tak miała Diego też. Wszelkie zaczerwienienia zniknęły i opuchnięcia też. Można kupić w aptece.