Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a moja sunia nie lubi warzyw,lubi arion light karme,poniej nie była głodna,ale musi miec cos na stawy,jeszcze zemby nie wyczyszczone z kamienia,boje sie ze ja strace,a wet mi mowiła ze nerki moga jej sie zepsuc,czy to znaczy ze moczu nie utrzyma?

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira'].

Luka, ja już nic nie posolę. Chyba, że pomidora;):)[/QUOTE]

Ta, tylko jaką masz pewność że pomidory nie myślą i sól im nie szkodzi - pytałaś się go?

Posted

[quote name='luka1']Ta, tylko jaką masz pewność że pomidory nie myślą i sól im nie szkodzi - pytałaś się go?[/QUOTE]

Ahaha, nie załamuj mnie, bo w paranoję wpadnę;):)

Posted

[quote name='luka1']Ta, tylko jaką masz pewność że pomidory nie myślą i sól im nie szkodzi - pytałaś się go?[/QUOTE]

luka ,ja sie go pytałem i mowił mi ze lubi byc solony i zjadany,mowił ze przywykł do tego ze ludzie go jedzą

Posted

[quote name='majku33krakow']luka ,ja sie go pytałem i mowił mi ze lubi byc solony i zjadany,mowił ze przywykł do tego ze ludzie go jedzą[/QUOTE]

:):):) Dzięki, to jestem spokojniejsza;) Myślę, że jak by ten pomidor cierpiał, to by tak dobrze nie smakował z solą:)

Posted

[quote name='elmira']:):):) Dzięki, to jestem spokojniejsza;) Myślę, że jak by ten pomidor cierpiał, to by tak dobrze nie smakował z solą:)[/QUOTE]
a może to rozpacz, strach, arenalina?

Posted

[quote name='luka1']a może to rozpacz, strach, arenalina?[/QUOTE]

Ale Ty okrutna jesteś:D Ja już się będę bała pomidorów jeść. Idę wyłowić ogórki małosolne, bo może im oczy łzawią od soli:);)

Posted

[quote name='łolkiee']obsyp obrzeża działki solą. a resztę wyrzuć do sąsiada;)

może pomoże jak na mrówki cynamon[/QUOTE]

Spróbuję, dzięki. Ale na swoje usprawiedliwienie ( za eksterminację obrzydluchów) napiszę, że mamy rezerwat robusiów, żab i ślimków ze skorupami. Pająki mogą u mnie spokojnie bytować, choć trochę się ich boję. U mnie są takie czarne, obrzydliwe. Ale nie niszczymy pajęczyn.

Posted

[quote name='gameta']ale na posolonej ziemi nic nie rośnie :shake: a deszcz rozprowadzi tą sól po terenie...[/QUOTE]
dla tego mówię o obrzeżach działki. jest tam trudno wykosić trawę i trzeba wyrywać;)

Posted

No dokładnie. po ostatniej zimie, kiedy musieliśmy sypać workami sól, żeby w ogóle wyjechać z posesji na ulicę, to jestem ostrożna. Poza tym widzę ile szkody na roślinach zrobiło zasolenie dróg i poboczy. Masakra.

Na pewno już ślima nie posolę. Okrutne, choć nieświadome z mojej strony to było :/

[video=youtube;xtrEN-YKLBM]http://www.youtube.com/watch?v=xtrEN-YKLBM&feature=related[/video]

No to czuje człowiek, który ma dużo do powiedzenia, a na razie musi trzymać buzię na kłódkę;) Aż sama się dziwię mojemu spokojowi i powściągliwości:roll:

Posted

Majku, Kinga, dziękujemy z Fifkiem:) Wstyd mi przyznać, ale przez cały dzień nie robiliśmy nic:) No, może kawę:) Obijaliśmy się:)

A! Była kupa! Świetna. Już nie robię fotek. Wolę robić Fifkowi. KAŻDY może zobaczyć, jak dziadek się u mnie czuje;) Dzisiaj się pokłócił z moja jamniorką Morelką;)

Posted

[quote name='elmira']Majku, Kinga, dziękujemy z Fifkiem:) Wstyd mi przyznać, ale przez cały dzień nie robiliśmy nic:) No, może kawę:) Obijaliśmy się:)

A! Była kupa! Świetna. Już nie robię fotek. Wolę robić Fifkowi. KAŻDY może zobaczyć, jak dziadek się u mnie czuje;) Dzisiaj się pokłócił z moja jamniorką Morelką;)

jak to? :placz::placz:

Posted

Podpis mam wybitnie polityczny i agitujący.

Może moderator się ruszy i wyczyści posty Syli. W przeciwnym razie piszę do Administratora ze skargą na opieszałość w działaniu. Mojaskarga na skandaliczne posty została poparta w sposób dostateczny.

Jeśli nie zostanie powzięta interwencja w sprawie dyskryminujących i krzywdzących postów, pociągnę sprawę dalej i narobię smrodu Portalowi.

Posted

Przyszłam sobie do Fifka w wolnej chwili,a tu proszę-najpierw dyskusja o obrzydliwych ślimakach,pomidorach,które TEŻ czują i soleniu...;)
Aha,no i nowy podpis Elmirki-intrygujący...:)
A że z Elmirką już dzisiaj rozmawiałam-nie będę pytać o samopoczucie i kupencje Fifulca,bo wiem,że jest baaaaaaaardzo dobrze!
Z Fifka zrobił się terrorysta ;)!

Posted

Proszę Moderatora, to ja też zacznę pisać, żeby leczyli się,chorzy, m.in. niepełnosprawne dzieci, ludzie chorzy na raka, ludzie kalecy, po amputacji kończyn, ludzie chorzy psychicznie. Przecież można, prawda? A ta druga osoba spoza ekranu komputera jest tylko nickiem, nie ma uczuć i można pisać, co się chce.

Po raz kolejny proszę o moderację zgłoszonych przeze mnie postów!!!!