Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta zawsze pomaga psiakom w potrzebie.Dziękujemy obraczus87...tu i wszędzie.Cokolwiek wybierzesz jostel5 to będzie ok.Zaglądnę wieczorkiem, o ile dam radę jeszcze zajrzeć.Trzymaj się Fifiaczku....będzie już tylko lepiej.Pa.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira']O mamo, Jostel, nie poznałam Cię!;) Ale masz piękny bannerek i avatar. Miodzio:)
No! Taka jestem zdolna! ;)
Na avatarku jest moja Szora-agresorka.Mam jeszcze- taką samą -Tajgę (łagodny z niej baranek) i ON-kę,Nikitę,która kocha wszystkie małe pieski i prawie wszystkich ludzi.

Posted

Wyżły szorstkowłose.Fouska też miałam-zdjęłam go z wnyka w lesie-odwodnionego wychudzonego...Myśliwi go zostawili :( Mały (bo tak miał na imię) przez prawie dwa tygodnie walczył z babeszjozą i przegrał :( Odszedł przed sześcioma laty ...Te,które są teraz ze mną -też mają nieciekawą przeszłość...

Posted

majku33krakow napisał(a):
co mam zrobic zeby mi banerek chodził.

Kapsel napisał(a):
Mnie też nie chodzi, to mam taki sam problem :cool3:

Musicie chyba jeszcze raz wkleić. Jostel ma dobrze podlinkowany i przenosi on na wątek Fifiego.

Posted

[quote name='obraczus87']FIFIACZKU do góry!!!!!!!!! :)

Kojec u Renatki to tez jest super wyjście :) i odległośc fajna :)

jednak każda decyzja bedzie super :)

Prosze o numer konta....
Obraczus-numer konta wieczorem albo jutro! Kinga nie ma dostępu do Internetu..

Posted

[quote name='jostel5'] Obraczus-numer konta wieczorem albo jutro! Kinga nie ma dostępu do Internetu..

DObrze dobrze :) zawsze wole przypomniec się kilka razy bo u mnie..... dzisiaj kasa jest, jutro nie ma :D

Posted

Napisałam jeszcze raz do Renata5 i z bijącym sercem czekam na odpowiedź...
Może nie rozsierdzę Renatki swoją upierdliwością...?To wszystko dla Fifusia...:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Może nie rozsierdzę Renatki swoją upierdliwością...?To wszystko dla Fifusia...:)

Jostel5, bardzo dobra z Ciebie duszyczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

jostel5 napisał(a):

Nie rozsierdzisz. Renata nie z takich:)

Posted

Jestem:)

Nie wiem, co się stało. Jest, ale niewidoczny. Czasami na dogo tak jest, że bannerków nie widać. Ty, Jostel masz w podpisie bannery do watku o Białej i do Fifiego. Nie widac ich, ale są. Sa podlinkowane, bo jak się skopiuje adres bannerka, to przenosi do odpowiednich watków.
Niestety nie wiem, czym jest to spowodowane, bo to już przerasta moją percepcję;)

Posted

elmira napisał(a):
Hej, mimisiu mój kochany:) Dziękuję, że zajrzałaś:)

A nasz Fifiś trochę wyskubany, podobno skubany dobrze się trzyma.

Trzyma się,bo co ma ,biedny,robić?Tak bym chciała ,by Fifiś już pojechał,nawet jutro! Kiedy sobie to skurczone nieszczęście pod tą budą przypomnę, to...:(

Posted

jostel5 napisał(a):
Trzyma się,bo co ma ,biedny,robić?Tak bym chciała ,by Fifiś już pojechał,nawet jutro! Jak sobie to skurczone nieszczęście pod tą budą przypomnę to...:(

a co jest przeszkoda ze nie pojedzie jutro?

Posted

majku33krakow napisał(a):
a co jest przeszkoda ze nie pojedzie jutro?

Życie,majku33,po prostu życie...! Nie ma jeszcze transportu,a miejsce czeka -dopiero od końca kwietnia/początku maja.

Posted

Jeśli chodzi o transport Fifulka, to mały ma u mnie transport za free ok. 30.04. w okolice Warszawy. Jeżeli uda nam się zgrać przewóż dziadziusia dalej, to będzie bosko. Oczywiście biorę na siebie pobyt tranzytowy u mnie Fifiego. Za zwrot kosztów paliwa przewieziemy go dalej. Przykro mi, ale nie pokryję jego transportu w głąb Polski.