Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elmira']Fifi jest na psiegranemarzenia, a co to z tym albumem, to nie wiem. Ale dziewczyny od staruszków są bardzo fajne i kochane. No i skuteczne:)

Ty też jesteś przecież taka fajna,kochana i skuteczna "dziewczyna od staruszków",więc wiem,jaki to typ ludzi :)
Na psiegranych Fifka ,oczywiście,widziałam!

Posted

wasabi81 napisał(a):
Dzisiaj rano calutki watek przeczytalam:-)
Trzeba uwolnic Fifiego z tego lancucha!!! Prosze zapisac ode mnie od maja 11€ deklaracje miesieczna (wiec ca. 40zl)- narazie do konca 2010.
Poprosze o nr konta i dodatkowo SWIFT banku (na zagraniczne przelewy).

Kto jeszcze chciał nr konta? Wasabi81 już wysłałam na pw

Posted

Dziewczyny, mam wielki problem: Wlasnie chcialam zrobic przelew (przez internet) ale moj bank nie zna SWIFT, ktory mi kinga_kinga7 podala:shake:
Nie wiem czemu, google mowi ze jest prawidlowy (Bank PKO S.A.?). Nie wiem co teraz zrobic. Albo bede musiala pieniazki poczta wysylac, albo byscie musialy mi podac inne konto...i robic przelew na konto kinga_kinga7 w zlotowkach:-(
Bardzo mi przykro, ja naprawde chce pomoc, ale bez SWIFT moj bank bierze za kazdy przelew oplate 7,50€:crazyeye:.
Do tej pory nigdy nie mialam takiego problemu.. n.p. z przelewem na Bank Slaski S.A.
Pomocy!!!

Posted

wasabi81 napisał(a):
Dziewczyny, mam wielki problem: Wlasnie chcialam zrobic przelew (przez internet) ale moj bank nie zna SWIFT, ktory mi kinga_kinga7 podala:shake:
Nie wiem czemu, google mowi ze jest prawidlowy (Bank PKO S.A.?). Nie wiem co teraz zrobic. Albo bede musiala pieniazki poczta wysylac, albo byscie musialy mi podac inne konto...i robic przelew na konto kinga_kinga7 w zlotowkach:-(
Bardzo mi przykro, ja naprawde chce pomoc, ale bez SWIFT moj bank bierze za kazdy przelew oplate 7,50€:crazyeye:.
Do tej pory nigdy nie mialam takiego problemu.. n.p. z przelewem na Bank Slaski S.A.
Pomocy!!!

Czy możesz poczekać do jutra? Spróbuję w moim banku (chociaż też PKO S.A.)...Nie mam,niestety konta internetowego.:(

Posted

elmira napisał(a):
Pobędę tu trochę, po czym popadnę w narcyzm, haha.

Jostel, no proszę Cię!

Oj,bo Cię lubię...! Zresztą,wszystkich tu lubię...:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Czy możesz poczekać do jutra? Spróbuję w moim banku (chociaż też PKO S.A.)...Nie mam,niestety konta internetowego.:(

Pewnie ze moge poczekac... chociaz mysle ze to bedzie ten sam SWIFT: PKOPPLPW
Poczta to zabardzo nie lubie wysylac... no coz, zobaczymy i moze cos wykombinujemy ;-)

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Kto jeszcze chciał nr konta? Wasabi81 już wysłałam na pw

Obraczus87

Stan finansów Fifiego na dzisiaj,czyli 26 kwietnia 2010.

deklaracja Ketuni-pełna opłata za pierwszy miesiąc pobytu dziadzia w hoteliku,
Deklaracje stałe:
Syla - 20 zł,
Jostel5- 20 zł.
Elmira- od maja-10 zł
Mama Elmiry -od maja-10 zł
Wasabi81- 11 euro,czyli 40 zł + 20 zł,czyli 60 zł do końca 2010 r.Wasabi,buziaki od Fifka !!!;)
Wpłaty jednorazowe:
Ketunia-100 zł,
Syla-20 zł
Jostel5-30 zł
Obraczus87-20 zł
Majku33krakow-50 zł

Wydatki-wizyta u weterynarza-28 złotych

Kundelkowa Skarbonka (Obraczus87)-na transport Fifiego-100 zł

Pozostało:230 złotych,czyli już dużo a drugi miesiąc dt+100 zł-transport.Razem:330 zł

O ile czegoś nie pochrzaniłam...

Jak widzicie,na razie mamy jeszcze mało deklaracji stałych,bo z wyliczenia wynika,że pewne pieniądze to 120 zł
Potrzebujemy jeszcze sporo...

Deklarujcie,proszę! Fifi nie może po dwóch miesiącach pięknego życia u Renaty5 wrócić na łańcuch!!!

Posted

jostel5 napisał(a):
Oj,bo Cię lubię...! Zresztą,wszystkich tu lubię...:)

Oczywiście mnie szczególnie;)

Jak by co, ja mam konto w PKO BP, jak by co służę kontem.

Posted

wasabi81 napisał(a):
Pewnie ze moge poczekac... chociaz mysle ze to bedzie ten sam SWIFT: PKOPPLPW
Poczta to zabardzo nie lubie wysylac... no coz, zobaczymy i moze cos wykombinujemy ;-)

Podam Ci mój numer konta. Nie powinno być problemów ;)

A ja wtedy przekaże dziewczynom jak wpłata wpłynie. Czy taki układ może być?? :)

Posted

Witajcie,dzisiaj :) Bardzo proszę,byście jednak-Elmira albo Obraczus- wysłały Wasabi swój numer konta,bo z moim jest problem...

We wtorek postaram się zaadoptować Fifka ,a co za tym idzie-psiak pójdzie oficjalnie pod moje skrzydła...:)
Myślę,że jakby co (tfu...tfu...!-wyplułam!) nie pozostawicie nas bez pomocy...? TZ Elmiry zabierze go ze schronu ok.30 kwietnia i wywiezie KU LEPSZEMU ŻYCIU !:) A teraz okropnie martwię się tym,jak "małe" zniesie podróż...Mój TZ mówi,że jestem głupia...;) Coś w tym jest...

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
super Jostel,a ja dostałam wpłaty na FIFKA od OBRACZUŚ87- 120 zł :)

Kinga,kilka postów wyżej masz wstępne rozliczenie...Sprawdź, księgowo miła,czy się gdzieś nie sypnęłam...:)

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
Zgadza się,na koncie Fifcia jest 240 zł,chyba,że coś przeoczyłam,ale raczej nie,bo ze mnie taka księgowa...:)

Kinga,ja jeszcze nie przelałam...Zrobię to jednorazowo zaraz na początku maja-20 zł za kwiecień+20 zł-za maj,dobrze?

Posted

obraczus87 napisał(a):
Podam Ci mój numer konta. Nie powinno być problemów ;)

A ja wtedy przekaże dziewczynom jak wpłata wpłynie. Czy taki układ może być?? :)

Oczywiscie ze sie zgadzam... czekam na numer konta :-)

Posted

obraczuś udostępnisz konto? Ty jesteś wiarygodna, a ja nigdy nie zbierałam na konto, więc...;)

Jostelku, mówiłam Ci, że Fifi będzie wieziony jak królewicz. Nie martw się!!!:)