jostel5 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):Słuchajcie znalazłam taki hotelik w Białej,ceny jakie są,to są,ale na miejscu,oceńcie sami Hotel dla zwierząt oferuje kojce na zewnątrz 5 m2 każdy oraz klatki wewnątrz domu. 3 x dziennie spacery po okolicy oraz zabawy w ogrodzie. Cennik: -kot 20 zł -pies: mały 20 zł średni 30 zł duży 40 zł W cenę pobytu wliczone jest wyżywienie. W czasie pobytu zwierzęcia można skorzystać za dodatkową opłatą ze strzyżenia oraz kąpieli. Termin pobytu do ustalenia telefonicznie: 0 501- 723- 890 Opieka weterynaryjna też podniesie koszty! A Fifi musi mieć "pod łapą" lekarza... Quote
elmira Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jostel5 napisał(a):Sprawdźcie uzupełniony (zgodnie z sugestiami Syli ) pierwszy post...Dobrze to zrobiłam? Bardzo dobrze :) Dopisz jeszcze, proszę moją mikro deklarację 10plnów miesięcznie;) Jak uda mi się, to postaram się jeszcze wspomóc. edit: dzięki:) Quote
jostel5 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 elmira napisał(a):Bardzo dobrze :) Dopisz jeszcze, proszę moją mikro deklarację 10plnów miesięcznie;) Jak uda mi się, to postaram się jeszcze wspomóc. Już dopisałam,ZAKRĘCIE jeden! :) Od razu!!! Quote
elmira Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jostel5 napisał(a):Już dopisałam,ZAKRĘCIE jeden! :) Od razu!!! No w końcu zobaczyłam. Ale latam, bo dziecko hasa (? takie "h") po dworze, więc co i raz jestem wzywana przez okno;) Dzieki. Czyli na drugi miesiąc mamy ok.170 złotych, razem z pozostałymi pieniążkami od weta i deklaracjami, tak? Quote
Syla Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 To prawda, że 600 zł to kupa kasy, 300 byłoby ok, toż on malutki jest.Może czasem dalej gdzieś dziadzia dać.Cioteczek na Dogo mnóstwo, można poprosić wtedy taką "miejscową" o dogląd i zdjęcia.Na początku maja przyjadą do mnie dwie dziadzie, tzn Edzio śleputek i babcinka Majeczka od Renata5.Z moim osobistym śleputkiem to będą już 3 dziadeczki.Renata5 pewnie i tak już ma komplet, a nawet kolejkę do siebie...to wyjątkowa osoba, bo przygarnia same stare, chore i ślepe.Jednak może warto zapytać, nie zawadzi.Kilka fantów na bazarek mogę dać, ale sama nie wystawię...nie umiem.Rozpiskę jostel5 zrobiłaś super.Założenie i prowadzenie wątku....nie potrafiłabym.Całkiem niedawno tylko zdjęcia nauczyłam się dawać.Nie martw się jostel5 na zapas i nie bój się.Jak napisała elmira...poradzimy.Zajrzę wieczorkiem. Quote
elmira Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Mam przyjemność znać Renatke osobiście. Z reszta zagląda ona do Fifiego:) U niej zapchane po sam dach. Ten hotelik, do którego jedzie Fifi jest bardzo ok. Fifi będzie miał tam opiekę weterynaryjną. W tym hotelu jest Staszek, który został zwrócony z adopcji. Z hotelikiem tym mają kontakt osoby z dogomanii, które są godne zaufania. Ketunia, TERESA BORCZ. Quote
Syla Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ok elmira.Mam tych wątków już dużo i mogłam coś pokręcić.Czy to jest Staszek z dworca? Tego znam, bo wpłacałam na Jego wcześniejszy hotelik.Osoby na dogo też kojarzę a panią Teresę darzę ogromnym szacunkiem.Wejdę sobie na wcześniejsze wątki i znajdę po prostu, ale to już wieczorkiem. Quote
jostel5 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 elmira napisał(a):Mam przyjemność znać Renatke osobiście. Z reszta zagląda ona do Fifiego:) U niej zapchane po sam dach. Ten hotelik, do którego jedzie Fifi jest bardzo ok. Fifi będzie miał tam opiekę weterynaryjną. W tym hotelu jest Staszek, który został zwrócony z adopcji. Z hotelikiem tym mają kontakt osoby z dogomanii, które są godne zaufania. Ketunia, TERESA BORCZ. Kurczę-chyba coś przeoczyłam...:( Ketunia kilka postów wcześniej zdziwiła się,że Fifi ma jechać do Obornik... Napisałam przed chwilą do zuziM ,może u niej? Quote
Syla Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Znalazłam szybciej niż myślałam...Jak Oborniki to naprawdę super.Przy schorowanym psiaczku wet jest bardzo ważny.To ja już nie mącę i spadam.Do wieczorka. Quote
Syla Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Na koniec zażartuję.Nawet jak dyskusja nie jest konstruktywna i coś pokręcę .....to przynamniej Fifiaczek jest na pierwszej hihihi Quote
elmira Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Moja Mama deklaruje 10,00 pln miesięcznie na Fifiego. A gdzie Fifi ma hotel, od 5.05.? Quote
kinga_kinga7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 tu już mamy dwie stałe deklaracje na Fifiego? Quote
jostel5 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 kinga_kinga7 napisał(a):tu już mamy dwie stałe deklaracje na Fifiego? Cztery-Elmira,jej Mama,ja i Syla... Na początku wątku umieściłam rozliczenie... Quote
jostel5 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 elmira napisał(a):Moja Mama deklaruje 10,00 pln miesięcznie na Fifiego. A gdzie Fifi ma hotel, od 5.05.? Jak się okazało-u zuziaM-ale to sakramencko daleko! Naprawiłam to,czego nie dopilnowałam i okazało się,że w Obornikach też jest dla Fifiego miejsce-przed chwilą rozmawiałam z wetem stamtąd...Fifi może jechać nawet już... Dziewczyny, jest jednak poważny problem z transportem!!! Oborniki mogą po dziadzia przyjechać,ale to ogromny koszt-60 groszy za kilometr,a kilometrów jest 1000 albo i trochę więcej...:( Ja,niestety,nie mogę służyć samochodem-sama nie prowadzę,a mój TZ-mimo ,że psiolubny-nie dostanie urlopu,a ma taką pracę,że musi być dyspozycyjny i "pod telefonem" 24 godziny na dobę... Co my zrobimy??? Quote
Syla Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Słuchaj jostel5.Ile mamy z tych dodatkowych?Coś tam też poszło pewnie na weta.Można poprosić Kundelkową Skarbonkę o dofinansowanie.Mam w sygnaturce.Już tam linka dam....wejdź i podaj konkrety.Zobaczymy ile będzie i wtedy można myśleć. Quote
zuziaM Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 jostel5 ... jestem. Jak pisalam, psiaczek moze przyjechac jak najbardziej. Jesli ktorys z moich hotelowiczow pojedzie wczesniej, to wczesniej. Potem 5 maja. To maluch, wiec koszt miesieczny 290 zl. Psiak bedzie mial kojczyk 2 x 4 metry, z czego 2x2 m zadaszone i na drewnianym podescie, reszta na trawce. Ciepla bardzo i wygodna budka z kocykami. Kojec dla takiego psiunia otwarty, kiedy juz pozna caly teren wokolo ( jak mojej hotelowej staruszki Gabi ). Quote
Syla Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Tam są zasady na pierwszej stronie i według tego trzeba, ale jeszcze nie znam przypadku, żeby odmówiono pomocy. Quote
elmira Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Jostel, bo wychodzi, że ja gmatwam. Fifulec idzie w końcu do zuziM? Bo jesli tak, to ja namąciłam, za co przepraszam. Wydawało mi sie, że on jedzie do Obornik. Quote
kinga_kinga7 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 elmira napisał(a):Jostel, bo wychodzi, że ja gmatwam. Fifulec idzie w końcu do zuziM? Bo jesli tak, to ja namąciłam, za co przepraszam. Wydawało mi sie, że on jedzie do Obornik. Właśnie gdzie Fifulec w końcu idzie? Do ZuziM czy do Obornik? Quote
jostel5 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Może iść tu albo tu... I Zuzia go weźmie,i Oborniki...Do Zuzi jest dalej...Musimy się zdecydować... Przepraszam za zamieszanie ,ale lepiej ,że jest wybór niż miałoby go nie być wcale...Terminy przyjęcia są PRAWIE identyczne. Myślę,że musimy szybko podjąć decyzję,bo szkoda miejsca dla innego psiaka. Quote
elmira Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Jostel, to puszczaj Fifilka, tam, gdzie Ci serce dyktuje. Bo nie wiem, co mogę doradzić. Pozytywne opinie słyszę o obu hotelikach. Quote
jostel5 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 zuziaM napisał(a):jostel5 ... jestem. Jak pisalam, psiaczek moze przyjechac jak najbardziej. Jesli ktorys z moich hotelowiczow pojedzie wczesniej, to wczesniej. Potem 5 maja. To maluch, wiec koszt miesieczny 290 zl. Psiak bedzie mial kojczyk 2 x 4 metry, z czego 2x2 m zadaszone i na drewnianym podescie, reszta na trawce. Ciepla bardzo i wygodna budka z kocykami. Kojec dla takiego psiunia otwarty, kiedy juz pozna caly teren wokolo ( jak mojej hotelowej staruszki Gabi ). Zuziu,bardzo ,bardzo mi się Twój hotelik podoba,tylko mieszkasz pieruńsko daleko!!! Jak tam do Ciebie malca dowieźć...? szukam pieniędzy na transport ,odezwę się niebawem! Quote
majku33krakow Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 elmira napisał(a):Jostel, to puszczaj Fifilka, tam, gdzie Ci serce dyktuje. Bo nie wiem, co mogę doradzić. Pozytywne opinie słyszę o obu hotelikach. musi miec dobry hotelik,zeby o niego dbano. Quote
Recommended Posts