Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

izzie1983 napisał(a):
To ten tekst z pierwszego postu. Chyba, że nie mówisz o tym z psiegranych :)

Faktycznie, to tekst z pierwszego postu. Ja to jednak jestem zakręt:watpliwy::nonono2:

Ale fajny. Łapie za serce.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izzie1983 napisał(a):
Nie mów, że mnie o taki tekst podejrzewałaś? ;) We mnie nie ma nic z humanisty :)

Izzie-dziękuję,że jesteś...I od razu mała poprawka w metryczce Fifiego...Województwo-lubelskie,stosunek do innych psów-obojętny,dla kogo-dla osoby,która zapewni mu spokój i bezpieczeństwo.
Tyle. :)

Posted

elmira napisał(a):
Jostel, wrzuć, proszę, bannerki Fifiego do pierwszego postu.

Sorki, że tak rządzę, ale ja nie mogę wstawić;)

Tak,Elmirko,w poniedziałek! Gremlinek wstawi-obiecała.I oba banerki do mojego podpisu też.Bo ja mam niebywały talent komputerowy,ale...jeszcze nie teraz...;)

Posted

Dziewczyny, a dlaczego niektóre psy sa na łańcuchach, a niektóre nie? Przeciez ten staruszek chyba nikomu krzywdy nie zrobi.. a ten łańcuch u jego szyi taki gruuuuby przerażające :-(:shake:

Posted

Kapsel napisał(a):
Dziewczyny, a dlaczego niektóre psy sa na łańcuchach, a niektóre nie? Przeciez ten staruszek chyba nikomu krzywdy nie zrobi.. a ten łańcuch u jego szyi taki gruuuuby przerażające :-(:shake:

Te na łańcuchach nie są gryzione przez inne,mają trochę spokoju,budę i miskę tylko dla siebie...Fakt,że żaden nie powinien być na łańcuchu,ale Fifi w kojcu z innymi psami by sobie nie poradził.

Poza tym -on nie widzi i źle chodzi...Niektóre staruszki swobodnie spacerują po schronie ,ale są w znacznie lepszej kondycji.

Posted

Ada_-_ napisał(a):
A jakiś boksik zmajstrować?

Nie ma miejsca -schronisko jest dla góra 200 psów,a jest ich ponad 320 ! Pieniędzy też nie ma,niestety!

Posted

Dziewczyny więc co ustaliłyście?
Miejsce czeka na Fifiego.
Tak jak obiecałam opłacę pierwszy miesiąc.
Myślę, ze przez te 30 dni uda się nazbierać deklaracje.

Posted

ketunia napisał(a):
Dziewczyny więc co ustaliłyście?
Miejsce czeka na Fifiego.
Tak jak obiecałam opłacę pierwszy miesiąc.
Myślę, ze przez te 30 dni uda się nazbierać deklaracje.

Nie ma wyjścia ,trzeba dziadzia ratować,biedny jest bardzo! Ile może kosztować hotelik-300,400?Na razie deklaracji nie ma ,ale dzięki Tobie :) mamy miesiąc na ich zebranie.Może jakoś sobie poradzimy...

Posted

jostel5 napisał(a):
Gremlinku,super! Ale galeria chyba lepiej nie...W ten sposób widać wszystko czarno na białym...Możesz poopisywać króciutko te zdjęcia?

ok, nie ma problemu. Zabieram się już do pracy !

Posted

Jakieś pieniadze zostały po wizycie u weta. Można by je przeznaczyc na leki.
Ode mnie pierwszy miesiąc ma. Decyzja należy do Was.
Szkoda mi tego malucha.:(
Może Alina S. by go wzięła ?

Posted

ketunia napisał(a):
Jakieś pieniadze zostały po wizycie u weta. Można by je przeznaczyc na leki.
Ode mnie pierwszy miesiąc ma. Decyzja należy do Was.
Szkoda mi tego malucha.:(
Może Alina S. by go wzięła ?

Te pieniądze,które były,pozostały nienaruszone,bo niczego jeszcze Kindze nie przelewałam-opłata za weta to na razie taki mój mały wkład w ratowanie malucha...Ketunia,a co ja mam powiedzieć?Mnie serce pokroiło się w plasterki-najpierw siedział mi na kolanach - taki przytulony i ufny,a później-znowu łańcuch :(
Alina S to nick na dogo,jak do niej trafić?