elmira Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 izzie1983 napisał(a):To ten tekst z pierwszego postu. Chyba, że nie mówisz o tym z psiegranych :) Faktycznie, to tekst z pierwszego postu. Ja to jednak jestem zakręt:watpliwy::nonono2: Ale fajny. Łapie za serce. Quote
izzie1983 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Nie mów, że mnie o taki tekst podejrzewałaś? ;) We mnie nie ma nic z humanisty :) Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 izzie1983 napisał(a):Nie mów, że mnie o taki tekst podejrzewałaś? ;) We mnie nie ma nic z humanisty :) Izzie-dziękuję,że jesteś...I od razu mała poprawka w metryczce Fifiego...Województwo-lubelskie,stosunek do innych psów-obojętny,dla kogo-dla osoby,która zapewni mu spokój i bezpieczeństwo. Tyle. :) Quote
elmira Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Powiem szczerze, bo wiem, że to humanista pisał(a). A Ciebie jak najbardziej bym podejrzewała, bo Ty zdolna dziewczyna jesteś :) Quote
Ada_-_ Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Ciężko będzie z domkiem.. Ale ważne żeby go w końcu zabrać ze schroniska, biedactwo ;( Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 elmira napisał(a):Jostel, wrzuć, proszę, bannerki Fifiego do pierwszego postu. Sorki, że tak rządzę, ale ja nie mogę wstawić;) Tak,Elmirko,w poniedziałek! Gremlinek wstawi-obiecała.I oba banerki do mojego podpisu też.Bo ja mam niebywały talent komputerowy,ale...jeszcze nie teraz...;) Quote
Kapsel Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziewczyny, a dlaczego niektóre psy sa na łańcuchach, a niektóre nie? Przeciez ten staruszek chyba nikomu krzywdy nie zrobi.. a ten łańcuch u jego szyi taki gruuuuby przerażające :-(:shake: Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Kapsel napisał(a):Dziewczyny, a dlaczego niektóre psy sa na łańcuchach, a niektóre nie? Przeciez ten staruszek chyba nikomu krzywdy nie zrobi.. a ten łańcuch u jego szyi taki gruuuuby przerażające :-(:shake: Te na łańcuchach nie są gryzione przez inne,mają trochę spokoju,budę i miskę tylko dla siebie...Fakt,że żaden nie powinien być na łańcuchu,ale Fifi w kojcu z innymi psami by sobie nie poradził. Poza tym -on nie widzi i źle chodzi...Niektóre staruszki swobodnie spacerują po schronie ,ale są w znacznie lepszej kondycji. Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Ada_-_ napisał(a):A jakiś boksik zmajstrować? Nie ma miejsca -schronisko jest dla góra 200 psów,a jest ich ponad 320 ! Pieniędzy też nie ma,niestety! Quote
ketunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziewczyny więc co ustaliłyście? Miejsce czeka na Fifiego. Tak jak obiecałam opłacę pierwszy miesiąc. Myślę, ze przez te 30 dni uda się nazbierać deklaracje. Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ketunia napisał(a):Dziewczyny więc co ustaliłyście? Miejsce czeka na Fifiego. Tak jak obiecałam opłacę pierwszy miesiąc. Myślę, ze przez te 30 dni uda się nazbierać deklaracje. Nie ma wyjścia ,trzeba dziadzia ratować,biedny jest bardzo! Ile może kosztować hotelik-300,400?Na razie deklaracji nie ma ,ale dzięki Tobie :) mamy miesiąc na ich zebranie.Może jakoś sobie poradzimy... Quote
Isadora7 Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Banerki są tutaj też. Isadora7 napisał(a):Podlinkowane banerki: Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ketunia napisał(a):Myślę, że 300 zł. To maleńki psiak. No,maleńki,to prawda,ale musi przyjmować do końca życia drogie leki... Quote
gremlinek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Obiecałam to wrzucam, na razie jedno, zaraz wrzucę reszte. ale może lepiej zrobię Fifiemu galerie i wrzucę tutaj link do niej ? Quote
Ada_-_ Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Isadora, super bo mis ie dodac nie chciał ;) Quote
ketunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jostel5 napisał(a):No,maleńki,to prawda,ale musi przyjmować do końca życia drogie leki... Jaki to koszt ? Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ketunia napisał(a):Jaki to koszt ? 80 zł? Jakoś tak...Mam ich nazwy,zorientuję się w szczegółach. Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Gremlinku,super! Ale galeria chyba lepiej nie...W ten sposób widać wszystko czarno na białym...Możesz poopisywać króciutko te zdjęcia? Quote
gremlinek Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 jostel5 napisał(a):Gremlinku,super! Ale galeria chyba lepiej nie...W ten sposób widać wszystko czarno na białym...Możesz poopisywać króciutko te zdjęcia? ok, nie ma problemu. Zabieram się już do pracy ! Quote
Ada_-_ Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Też tak sądzę, na galerię możemy zapomnieć wchodzić a tu wszystko na bieżąco ; ] Quote
ketunia Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Jakieś pieniadze zostały po wizycie u weta. Można by je przeznaczyc na leki. Ode mnie pierwszy miesiąc ma. Decyzja należy do Was. Szkoda mi tego malucha.:( Może Alina S. by go wzięła ? Quote
jostel5 Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ketunia napisał(a):Jakieś pieniadze zostały po wizycie u weta. Można by je przeznaczyc na leki. Ode mnie pierwszy miesiąc ma. Decyzja należy do Was. Szkoda mi tego malucha.:( Może Alina S. by go wzięła ? Te pieniądze,które były,pozostały nienaruszone,bo niczego jeszcze Kindze nie przelewałam-opłata za weta to na razie taki mój mały wkład w ratowanie malucha...Ketunia,a co ja mam powiedzieć?Mnie serce pokroiło się w plasterki-najpierw siedział mi na kolanach - taki przytulony i ufny,a później-znowu łańcuch :( Alina S to nick na dogo,jak do niej trafić? Quote
Recommended Posts