jostel5 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ale wiadomość:loveu: Ty naprawdę potrafisz wyciągnąć mnie z każdej deprechy ,bo właśnie w takową zdążyłam wpaść... A może jeszcze zdarzy się tak,że Fifiś pojedzie do Renaty...?Tak sobie marzę,ale intuicja podpowiada mi,że właśnie u niej byłoby dziadziowi najlepiej..I-cholerka !-nie chce się ta myśl ode mnie odczepić!:crazyeye: Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No to rzeknę, jak nasi bracia słowianie:) pasmatrim, uwidim. Z braków na klawiaturze znaków różnych. Zobaczymy, co będzie. Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 majku33krakow napisał(a):zaczynam nie lubiec. Majku, a czego zaczynasz nie lubić? Quote
majku33krakow Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 elmira napisał(a):Majku, a czego zaczynasz nie lubić? pomyliłem sie zamiast (nie) miało byc (cie)elmirko Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 a dziękuję Majku, dziękuję:) Ja siebie czasami też lubię. Quote
majku33krakow Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 elmira napisał(a):a dziękuję Majku, dziękuję:) Ja siebie czasami też lubię. czy z tymi wpłatami sie trzeba spieszyc,jak to jest? Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No trzeba sie spieszyć, ponieważ Fifi umiera na tym łańcuchu A my chcemy zabrać go ze schroniska. Quote
jostel5 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 elmira napisał(a):No trzeba sie spieszyć, ponieważ Fifi umiera na tym łańcuchu A my chcemy zabrać go ze schroniska. I dodam jeszcze,że przydadzą się każde pieniądze! A stałe deklaracje to już w ogóle MIODZIO! Quote
Lionees Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 No wreszcie jestem:) Jostel5,dziękuję za pw;).Wiecie i zdajecie sobie sprawę,że do domu wziąć Fifka nie mogę:-(,że tylko kojec wchodzi w grę.dzisiaj rozmawiałam nawet z Elmirką,że dopiero otwieram swój hotelik po weekendzie majowym,albo jeszcze tydzień później,także Fifulec musiałby tyle czasu być w schronie,bo nijak nie przyspieszę otwarcia:shake:.Czy Fifi może tyle czekać?Ja jestem na tak,jeżeli chodzi o przyjęcie Fifiego do siebie,ale zdecydujcie,czy to dla niego aby nie za zbyt odległy termin?:-( Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Fifi od 30.04 może być u mnie. Ale dzisiaj rozmawiałam z Renatką i po raz kolejny uświadamiam sobie, że Fifi musi mieć spokój. U mnie może mieć spokoju tylko na przerwę w transporcie. Ja mam trzy psy, bardzo żywe i aktywne, z czego dwa ważą ponad 35 kg, a trzeci to bardzo żywy jamnior. Tak, jak Renata bierze staruszki, to ja ich nie mogę wziąć ze wględu na moje dzikusy. Quote
jostel5 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Renata5 napisał(a):No wreszcie jestem:) Jostel5,dziękuję za pw;).Wiecie i zdajecie sobie sprawę,że do domu wziąć Fifka nie mogę:-(,że tylko kojec wchodzi w grę.dzisiaj rozmawiałam nawet z Elmirką,że dopiero otwieram swój hotelik po weekendzie majowym,albo jeszcze tydzień później,także Fifulec musiałby tyle czasu być w schronie,bo nijak nie przyspieszę otwarcia:shake:.Czy Fifi może tyle czekać?Ja jestem na tak,jeżeli chodzi o przyjęcie Fifiego do siebie,ale zdecydujcie,czy to dla niego aby nie za zbyt odległy termin?:-( Renatko-ja Cię kocham!!! Elmira-wiedziałaś??? Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Tak, wiedziałam. Ale dzisiaj były różne roszady. I ja nie zabieram głosu, jeśli, to nie ja mogę się wypowiedzieć. Moją wypowiedź masz wyżej. I wierz mi, jak jest mi ciężko. Quote
Lionees Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 elmira napisał(a):Tak, wiedziałam. Ale dzisiaj były różne roszady. I ja nie zabieram głosu, jeśli, to nie ja mogę się wypowiedzieć. Moją wypowiedź masz wyżej. I wierz mi, jak jest mi ciężko. Ej,panna,weź no po polskiemu to powiedz,bo nie wiem o co chodzi:???: Quote
jostel5 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 elmira napisał(a):Tak, wiedziałam. Ale dzisiaj były różne roszady. I ja nie zabieram głosu, jeśli, to nie ja mogę się wypowiedzieć. Moją wypowiedź masz wyżej. I wierz mi, jak jest mi ciężko. Dziewczynki,spokojnie,proszę...mamy jeszcze trochę czasu,zastanówmy się...Do Obornik Fifi może jechać na przełomie maja (to jest ok.500 km od Białej),u zuziM-ma miejsce ew.od 5 maja (to jeszcze dalej).W obu tych miejscach mieszkałby w kojcu...U Renatki-oczywiście też w kojcu,ale odległość jest nieporównywalna ,no i byłby właśnie u Renatki...Kurczę,no przecież to logiczne,gdzie Fifi POWINIEN zamieszkać! I zostaje tylko kwestia tego tygodnia...Spróbuję się rozejrzeć! Niech Fifi jedzie do Renata5!!! Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Renata5 napisał(a):Ej,panna,weź no po polskiemu to powiedz,bo nie wiem o co chodzi:???: O jej. Tak, rozmawiałam dziś z Renatą o miejscu dla Fiefiego. Akurat dzisiaj nam się zdarzyło pogadać osobiście przez telefon. Riozmawiałyśmy o boksach i o miejscu dla Fifiego. Renata przedstawiła mi sytuację odnośnie boksów. Dla mnie zrozumiałą całkowicie. Koniec. Czytałam, że Jostel pytała Renatę o miejsce dla Fifiego. I już. A jak ja mogłam cytować prywatne wypowiedzi? Quote
jostel5 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Tak,dobrze,Elmirko kochana! Ale czy możesz jakimś cudem przechować Fifiego przez tych kilka dni? Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 jostel5 napisał(a):Tak,dobrze,Elmirko kochana! Ale czy możesz jakimś cudem przechować Fifiego przez tych kilka dni? Jostel, tak. Napisałam, co mogę i oczywiście Fifiego ugoszczę na czas przestoju w podróży. Zaraz wracam, tylko psiaki wypuszczę na sikanie;) :) Quote
jostel5 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Kamień z serca! Renatko5-ogłaszam oto,że masz nowego,starego ślepaczka w rodzinie-niezdarnego trochę,ale bardzo jeszcze żywotnego psiaka,który natychmiast Cię zawojuje! A ja wreszcie zasnę dzisiaj spokojnie bez kłębiących się po głowie wizji na temat przyszłości Fifiego ,które to wizje wytwarzała moja chora wyobraźnia i nie powiem,co wytwarzała!Brrrr.... Quote
elmira Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Wyedytowałam post, ponieważ niepotrzebnie się uniosłam. Przepraszam Renata, przepraszam Jostel. Obiecuje uważniej czytać posty. Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 WItajcie :) To ja sie już pogubiłam. Fifi jedzie do Kochanej Renatki tak?? A gdzie będzie ten tydzień siedział? U Cioci ELMIRKI czy nie?? Bo ELmirka pisała, że ma psiaki - wulkany energii i już sama nie wiem. Quote
Syla Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Witam.Weszłam na chwilkę... a tu taka wspaniała wiadomość z rana!!!Renatko, jednak jesteś Anielicą.Tak bardzo, bardzo się cieszę.Dzięki pomocy elmiry też wszystko się poukładało.Renata5, ja już w kalendarzu skreślam dni do przyjazdu moich śliczności.Aż mnie nosi...a tremę mam jak nigdy hihihi.To jeszcze aż...albo tylko 17 dni.Pozdrawiam Fifiaczka. Quote
elmira Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tak, Fifi jedzie do Renaty. U mnie będzie kilka dni. Ja myślałam o wzięciu go na dt, ale niestety nie mogę z racji psów. Co innego kilka dni. Ja tez się wczoraj zamotałam. Ale dzięki Bogu, już wszystko wyjaśnione. Po raz kolejny stwierdzam, że warto czytać ze zrozumieniem i nie robić kilku rzeczy na raz, bo wychodzą niemiłe rzeczy (to jest przytyk do mnie). Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 elmira napisał(a):Tak, Fifi jedzie do Renaty. U mnie będzie kilka dni. Ja myślałam o wzięciu go na dt, ale niestety nie mogę z racji psów. Co innego kilka dni. Ja tez się wczoraj zamotałam. Ale dzięki Bogu, już wszystko wyjaśnione. Po raz kolejny stwierdzam, że warto czytać ze zrozumieniem i nie robić kilku rzeczy na raz, bo wychodzą niemiłe rzeczy (to jest przytyk do mnie). a myslałam, że przytyk do mnie :) ;) Quote
Recommended Posts