Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale wiadomość:loveu: Ty naprawdę potrafisz wyciągnąć mnie z każdej deprechy ,bo właśnie w takową zdążyłam wpaść...
A może jeszcze zdarzy się tak,że Fifiś pojedzie do Renaty...?Tak sobie marzę,ale intuicja podpowiada mi,że właśnie u niej byłoby dziadziowi najlepiej..I-cholerka !-nie chce się ta myśl ode mnie odczepić!:crazyeye:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
No trzeba sie spieszyć, ponieważ Fifi umiera na tym łańcuchu A my chcemy zabrać go ze schroniska.

I dodam jeszcze,że przydadzą się każde pieniądze! A stałe deklaracje to już w ogóle MIODZIO!

Posted

No wreszcie jestem:)
Jostel5,dziękuję za pw;).Wiecie i zdajecie sobie sprawę,że do domu wziąć Fifka nie mogę:-(,że tylko kojec wchodzi w grę.dzisiaj rozmawiałam nawet z Elmirką,że dopiero otwieram swój hotelik po weekendzie majowym,albo jeszcze tydzień później,także Fifulec musiałby tyle czasu być w schronie,bo nijak nie przyspieszę otwarcia:shake:.Czy Fifi może tyle czekać?Ja jestem na tak,jeżeli chodzi o przyjęcie Fifiego do siebie,ale zdecydujcie,czy to dla niego aby nie za zbyt odległy termin?:-(

Posted

Fifi od 30.04 może być u mnie. Ale dzisiaj rozmawiałam z Renatką i po raz kolejny uświadamiam sobie, że Fifi musi mieć spokój. U mnie może mieć spokoju tylko na przerwę w transporcie. Ja mam trzy psy, bardzo żywe i aktywne, z czego dwa ważą ponad 35 kg, a trzeci to bardzo żywy jamnior. Tak, jak Renata bierze staruszki, to ja ich nie mogę wziąć ze wględu na moje dzikusy.

Posted

Renata5 napisał(a):
No wreszcie jestem:)
Jostel5,dziękuję za pw;).Wiecie i zdajecie sobie sprawę,że do domu wziąć Fifka nie mogę:-(,że tylko kojec wchodzi w grę.dzisiaj rozmawiałam nawet z Elmirką,że dopiero otwieram swój hotelik po weekendzie majowym,albo jeszcze tydzień później,także Fifulec musiałby tyle czasu być w schronie,bo nijak nie przyspieszę otwarcia:shake:.Czy Fifi może tyle czekać?Ja jestem na tak,jeżeli chodzi o przyjęcie Fifiego do siebie,ale zdecydujcie,czy to dla niego aby nie za zbyt odległy termin?:-(

Renatko-ja Cię kocham!!!
Elmira-wiedziałaś???

Posted

Tak, wiedziałam. Ale dzisiaj były różne roszady. I ja nie zabieram głosu, jeśli, to nie ja mogę się wypowiedzieć.

Moją wypowiedź masz wyżej. I wierz mi, jak jest mi ciężko.

Posted

elmira napisał(a):
Tak, wiedziałam. Ale dzisiaj były różne roszady. I ja nie zabieram głosu, jeśli, to nie ja mogę się wypowiedzieć.

Ej,panna,weź no po polskiemu to powiedz,bo nie wiem o co chodzi:???:

Posted

elmira napisał(a):

Dziewczynki,spokojnie,proszę...mamy jeszcze trochę czasu,zastanówmy się...Do Obornik Fifi może jechać na przełomie maja (to jest ok.500 km od Białej),u zuziM-ma miejsce ew.od 5 maja (to jeszcze dalej).W obu tych miejscach mieszkałby w kojcu...U Renatki-oczywiście też w kojcu,ale odległość jest nieporównywalna ,no i byłby właśnie u Renatki...Kurczę,no przecież to logiczne,gdzie Fifi POWINIEN zamieszkać! I zostaje tylko kwestia tego tygodnia...Spróbuję się rozejrzeć!

Niech Fifi jedzie do Renata5!!!

Posted

Renata5 napisał(a):
Ej,panna,weź no po polskiemu to powiedz,bo nie wiem o co chodzi:???:

O jej. Tak, rozmawiałam dziś z Renatą o miejscu dla Fiefiego. Akurat dzisiaj nam się zdarzyło pogadać osobiście przez telefon. Riozmawiałyśmy o boksach i o miejscu dla Fifiego. Renata przedstawiła mi sytuację odnośnie boksów. Dla mnie zrozumiałą całkowicie. Koniec.

Czytałam, że Jostel pytała Renatę o miejsce dla Fifiego. I już. A jak ja mogłam cytować prywatne wypowiedzi?

Posted

jostel5 napisał(a):
Tak,dobrze,Elmirko kochana! Ale czy możesz jakimś cudem przechować Fifiego przez tych kilka dni?

Jostel, tak. Napisałam, co mogę i oczywiście Fifiego ugoszczę na czas przestoju w podróży.

Zaraz wracam, tylko psiaki wypuszczę na sikanie;) :)

Posted

Kamień z serca! Renatko5-ogłaszam oto,że masz nowego,starego ślepaczka w rodzinie-niezdarnego trochę,ale bardzo jeszcze żywotnego psiaka,który natychmiast Cię zawojuje!
A ja wreszcie zasnę dzisiaj spokojnie bez kłębiących się po głowie wizji na temat przyszłości Fifiego ,które to wizje wytwarzała moja chora wyobraźnia i nie powiem,co wytwarzała!Brrrr....

Posted

WItajcie :)

To ja sie już pogubiłam.

Fifi jedzie do Kochanej Renatki tak?? A gdzie będzie ten tydzień siedział? U Cioci ELMIRKI czy nie?? Bo ELmirka pisała, że ma psiaki - wulkany energii i już sama nie wiem.

Posted

Witam.Weszłam na chwilkę... a tu taka wspaniała wiadomość z rana!!!Renatko, jednak jesteś Anielicą.Tak bardzo, bardzo się cieszę.Dzięki pomocy elmiry też wszystko się poukładało.Renata5, ja już w kalendarzu skreślam dni do przyjazdu moich śliczności.Aż mnie nosi...a tremę mam jak nigdy hihihi.To jeszcze aż...albo tylko 17 dni.Pozdrawiam Fifiaczka.

Posted

Tak, Fifi jedzie do Renaty. U mnie będzie kilka dni. Ja myślałam o wzięciu go na dt, ale niestety nie mogę z racji psów. Co innego kilka dni. Ja tez się wczoraj zamotałam. Ale dzięki Bogu, już wszystko wyjaśnione.

Po raz kolejny stwierdzam, że warto czytać ze zrozumieniem i nie robić kilku rzeczy na raz, bo wychodzą niemiłe rzeczy (to jest przytyk do mnie).

Posted

elmira napisał(a):
Tak, Fifi jedzie do Renaty. U mnie będzie kilka dni. Ja myślałam o wzięciu go na dt, ale niestety nie mogę z racji psów. Co innego kilka dni. Ja tez się wczoraj zamotałam. Ale dzięki Bogu, już wszystko wyjaśnione.

Po raz kolejny stwierdzam, że warto czytać ze zrozumieniem i nie robić kilku rzeczy na raz, bo wychodzą niemiłe rzeczy (to jest przytyk do mnie).

a myslałam, że przytyk do mnie :) ;)