jostel5 Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 majku33krakow napisał(a):to masz racje,mnie tez cos nogi bolą. Ale Ty,Majku,chyba nie jesteś stary ...?:) Renatko,wciąż jest zgoda z Rambusiem? Morusek to ten maleńki,prawda? Kurczę,aż mi się wierzyć nie chce,że Fifka na kocyku,przy kaloryferze...:) Jak on musiał cierpieć tam w tej swojej budzie z ciężkim łańcuchem u szyi...:( Quote
majku33krakow Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 jostel5 napisał(a):Ale Ty,Majku,chyba nie jesteś stary ...?:) Renatko,wciąż jest zgoda z Rambusiem? Morusek to ten maleńki,prawda? Kurczę,aż mi się wierzyć nie chce,że Fifka na kocyku,przy kaloryferze...:) Jak on musiał cierpieć tam w tej swojej budzie z ciężkim łańcuchem u szyi...:( 35 lat to juz powoli sie starzeje Quote
elmira Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 majku33krakow napisał(a):35 lat to juz powoli sie starzeje Oj, jak to każdy z nas:) Każdemu z nas latek przybywa:) Quote
Lionees Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 [quote name='elmira']Oj, jak to każdy z nas:) Każdemu z nas latek przybywa:) No niestety:placz: A teraz milsze rzeczy;) Fifek kontra żeberka:)Zęby tsy na ksys,ale dzielnie sobie radził nasz bohater:cool3::loveu: Quote
Lionees Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 E,lala,co sie tak patrzysz i tak ci nie dam nawet polizać-pewnie Fifek tak by powiedział do mnie,bo jego spojrzenie było baaardzo wymowne:mdrmed: Quote
jostel5 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Skubaniutki,ale mu się wiedzie! Nawet tyłka się paniczowi podnieść nie chciało,zresztą-po co miałby to robić? Rozpieszczają? To lubię!!! :) :) :) Quote
elmira Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Świetne fotki. Fifi apetyt ma niezły, co bardzo mnie cieszy. U Renaty psy są niesamowicie zadbane. Widać niesamowite staranie całej rodziny o dobro tych starych kundli:loveu: Rambuś jest młodziak, co prawda. Ale to na prawdę warto zobaczyć, jak te psy tam się czują. Ja miałam tę przyjemność, bo u Renatki byłam kilka razy. Puchaty, bielutki Opal, aż ręka się rwie, żeby pogłaskać. Malutka pinczerkowata sunia płacze, bo Renia nie nosi jej na rekach w danej chwili. Radosna, niesamowita Balbina dopomina się o pieszczoty. Mówię Wam bajka. Każdy psiak na swoim miejscu. Oj dobrze trafił Fifcio, najlepiej, jak mógł. A, właśnie, dziewczyny i chłopacy;) zajrzyjcie do starego Lisia. Psiunio ma 15 lat. 9[SIZE="5"]lat siedzi w schronisku. Trzeba mu pomóc, chociaż zaglądając na wątek. On nie może przecież umrzeć sam w schroniskowym boksie. Tu link do wątku Lisia: http://www.dogomania.pl/threads/184039-LISIO-15-lat!-W-schronisku-od-9-lat!-ZBIERAMY-DEKLARACJE-STA%C5%81E-I-JEDNORAZOWE!-PILNE! Quote
jostel5 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Nieskromnie przypomnę,że o domku dla Fifka -właśnie u Renatki- marudziłam od początku fifkowej historii:) ! Od razu mnie TKŁO :) ,że tylko u Niej... Quote
danka4u1 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1840...ORAZOWE!-PILNE Ja też bardzo, bardzo proszę o pomoc dla staruszka Lisia !!! Pozdrowienia dla wszystkich sympatyków i opiekunów zwierzyńca Renatkowego. Słonecznego dnia:lol::lol: Quote
majku33krakow Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 jostel5 napisał(a):Nieskromnie przypomnę,że o domku dla Fifka -właśnie u Renatki- marudziłam od początku fifkowej historii:) ! Od razu mnie TKŁO :) ,że tylko u Niej... mnie tez tak TKŁO w tym samym czasie chyba co ciebie. Quote
jostel5 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 majku33krakow napisał(a):mnie tez tak TKŁO w tym samym czasie chyba co ciebie. A widzisz? I dobrze,że nas TKŁO! :) Pamiętam,że też się przy tym upierałeś...;) Quote
elmira Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jesoo, ja Was normalnie toffam:) A co, ja nie mogę? Quote
jostel5 Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 elmira napisał(a):Jesoo, ja Was normalnie toffam:) A co, ja nie mogę? Możesz,możesz...:) Fifka zaniedbuję przez tę całą ankietę :( Quote
jostel5 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Witajcie,Renatko,Fifciu,Rambusiu,Balbinko,Niuniu ,Edziu i wszystkie inne sierściuchy Renatki!:) Ciekawe,co u Was słychać....? Quote
wasabi81 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ciesze sie, ze Fifcio sie swietnie czuje u Renatki:-) Quote
Lionees Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='jostel5'] Ciekawe,co u Was słychać....? Pada,pada,pada:shake: Fifek nie mógł sobie dzisiaj znaleźć miejsca,więc zgonił Opalika z posłanka i sam sie tam połozył,a Morusek sie do Niego przytulił i tak sobie śpią po kolacji:)Najadło sie towarzystwo,odbiło im sie po jedzonku jak dzieciom i odpoczywają:) Musze uciekać z komputera,bo dzieci potrzebują do celów naukowych:roll::p.będę w nocy,albo rano.Pa:kiss_2: Quote
jostel5 Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Cudne,piękne,wzruszające...aż serce rośnie! A z Fifciem śpi Morusek,nie Edzio...Coś mi się pomyliło...! Quote
elmira Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Siedzę i ryczę. Dziękuję Renatko, Ty jesteś Anioł, nie człowiek:) Fifku, ale żeś trafił:) Quote
danka4u1 Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Czy znajdzie się trochę miejsca dla mnie koło Morusków?:lol: pogoda taka "niepogodna" prawie na przytulanki z futrzakami:lol: Buziaki dla Was wszystkich. Quote
elmira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ponuro, pada. Mam nadzieję, że Wam humory dopisują wbrew pogodzie:) Quote
Syla Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 jostel5 napisał(a):Cudne,piękne,wzruszające...aż serce rośnie! A z Fifciem śpi Morusek,nie Edzio...Coś mi się pomyliło...! Droga jostel5.Pomyliło Ci się ciuteczkę.Edzio od 8 maja jest już u mnie :lol:Pogoda u nas paskudna, zimno, ciągle pada i wieje :shake:Nawet parasol niewiele daje.Jak Edzio się do mnie przytula, a robi to bezustannie, to od razu mi cieplej, bo on fajnie grzeje :loveu:Pozdrawiamy. Quote
Lionees Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Cześć kochani:loveu: u nas pogoda taka jak w całej Polsce.zimno,wiater wjaja (:p)i pada.Wczoraj padało,całą noc padało,dzisiaj pada,jutro będzie padać i pojutrze tez:mad:. Zaraz napisze więcej i wkleje fotke z dzisiaj,po sniadanku robioną;) Quote
irenaka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ależ mi się wątek trafił z samego rana:evil_lol:. Pól nocy myślałam o Renatce5 i przygnało mnie na watek Fifi. Lepiej chłopak trafić nie mógł:-). A do Renatki już piszę pw. Quote
Recommended Posts