Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majku33krakow napisał(a):
to masz racje,mnie tez cos nogi bolą.

Ale Ty,Majku,chyba nie jesteś stary ...?:)

Renatko,wciąż jest zgoda z Rambusiem? Morusek to ten maleńki,prawda?
Kurczę,aż mi się wierzyć nie chce,że Fifka na kocyku,przy kaloryferze...:)
Jak on musiał cierpieć tam w tej swojej budzie z ciężkim łańcuchem u szyi...:(

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jostel5 napisał(a):
Ale Ty,Majku,chyba nie jesteś stary ...?:)

Renatko,wciąż jest zgoda z Rambusiem? Morusek to ten maleńki,prawda?
Kurczę,aż mi się wierzyć nie chce,że Fifka na kocyku,przy kaloryferze...:)
Jak on musiał cierpieć tam w tej swojej budzie z ciężkim łańcuchem u szyi...:(

35 lat to juz powoli sie starzeje

Posted

[quote name='elmira']Oj, jak to każdy z nas:) Każdemu z nas latek przybywa:)
No niestety:placz:
A teraz milsze rzeczy;)
Fifek kontra żeberka:)Zęby tsy na ksys,ale dzielnie sobie radził nasz bohater:cool3::loveu:

Posted

Skubaniutki,ale mu się wiedzie! Nawet tyłka się paniczowi podnieść nie chciało,zresztą-po co miałby to robić? Rozpieszczają? To lubię!!! :) :) :)

Posted

Świetne fotki. Fifi apetyt ma niezły, co bardzo mnie cieszy. U Renaty psy są niesamowicie zadbane. Widać niesamowite staranie całej rodziny o dobro tych starych kundli:loveu:

Rambuś jest młodziak, co prawda. Ale to na prawdę warto zobaczyć, jak te psy tam się czują. Ja miałam tę przyjemność, bo u Renatki byłam kilka razy. Puchaty, bielutki Opal, aż ręka się rwie, żeby pogłaskać. Malutka pinczerkowata sunia płacze, bo Renia nie nosi jej na rekach w danej chwili. Radosna, niesamowita Balbina dopomina się o pieszczoty.

Mówię Wam bajka. Każdy psiak na swoim miejscu.

Oj dobrze trafił Fifcio, najlepiej, jak mógł.

A, właśnie, dziewczyny i chłopacy;) zajrzyjcie do starego Lisia. Psiunio ma 15 lat. 9[SIZE="5"]lat siedzi w schronisku. Trzeba mu pomóc, chociaż zaglądając na wątek. On nie może przecież umrzeć sam w schroniskowym boksie.

Tu link do wątku Lisia:

http://www.dogomania.pl/threads/184039-LISIO-15-lat!-W-schronisku-od-9-lat!-ZBIERAMY-DEKLARACJE-STA%C5%81E-I-JEDNORAZOWE!-PILNE!

Posted

Nieskromnie przypomnę,że o domku dla Fifka -właśnie u Renatki- marudziłam od początku fifkowej historii:) ! Od razu mnie TKŁO :) ,że tylko u Niej...

Posted

jostel5 napisał(a):
Nieskromnie przypomnę,że o domku dla Fifka -właśnie u Renatki- marudziłam od początku fifkowej historii:) ! Od razu mnie TKŁO :) ,że tylko u Niej...

mnie tez tak TKŁO w tym samym czasie chyba co ciebie.

Posted

majku33krakow napisał(a):
mnie tez tak TKŁO w tym samym czasie chyba co ciebie.

A widzisz? I dobrze,że nas TKŁO! :) Pamiętam,że też się przy tym upierałeś...;)

Posted

[quote name='jostel5']
Ciekawe,co u Was słychać....?
Pada,pada,pada:shake:
Fifek nie mógł sobie dzisiaj znaleźć miejsca,więc zgonił Opalika z posłanka i sam sie tam połozył,a Morusek sie do Niego przytulił i tak sobie śpią po kolacji:)Najadło sie towarzystwo,odbiło im sie po jedzonku jak dzieciom i odpoczywają:)

Musze uciekać z komputera,bo dzieci potrzebują do celów naukowych:roll::p.będę w nocy,albo rano.Pa:kiss_2:

Posted

jostel5 napisał(a):
Cudne,piękne,wzruszające...aż serce rośnie! A z Fifciem śpi Morusek,nie Edzio...Coś mi się pomyliło...!

Droga jostel5.Pomyliło Ci się ciuteczkę.Edzio od 8 maja jest już u mnie :lol:Pogoda u nas paskudna, zimno, ciągle pada i wieje :shake:Nawet parasol niewiele daje.Jak Edzio się do mnie przytula, a robi to bezustannie, to od razu mi cieplej, bo on fajnie grzeje :loveu:Pozdrawiamy.

Posted

Cześć kochani:loveu: u nas pogoda taka jak w całej Polsce.zimno,wiater wjaja (:p)i pada.Wczoraj padało,całą noc padało,dzisiaj pada,jutro będzie padać i pojutrze tez:mad:.
Zaraz napisze więcej i wkleje fotke z dzisiaj,po sniadanku robioną;)

Posted

Ależ mi się wątek trafił z samego rana:evil_lol:. Pól nocy myślałam o Renatce5 i przygnało mnie na watek Fifi. Lepiej chłopak trafić nie mógł:-).
A do Renatki już piszę pw.