Lionees Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 danka4u1 napisał(a):Dobrze, że lepiej, ale suchej karmie powinien niewątpliwie zostać. Pytanie na jakiej? Reniu, SIŁY do wszystkiego. Dzisiaj był tylko na suchej i bez leków,niestety kupa miękka była 2 razy,przedpokój wymazany i Fifek też.W poniedziałek dopiero będę miała wyniki,musimy się koniecznie dowiedzieć co mu jest,bo przy tej ilości psów nie dam rady z Fifkową kupą:shake: Quote
elmira Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Renata5 napisał(a):Dzisiaj był tylko na suchej i bez leków,niestety kupa miękka była 2 razy,przedpokój wymazany i Fifek też.W poniedziałek dopiero będę miała wyniki,musimy się koniecznie dowiedzieć co mu jest,bo przy tej ilości psów nie dam rady z Fifkową kupą:shake: Kurcze, co jest???:-( Quote
Lionees Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 elmira napisał(a):Kurcze, co jest???:-( Normalnie zgłupiałam,nie mam pojęcia co się dzieje.Czego by nie zjadł,gotowane czy suche-zawsze jest paćkowata kupa.jedyny plus- jak jest na suchym specjalistycznym, ta kupa tak nie śmierdzi Quote
elmira Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Nie mam zielonego pojęcia. Oby do poniedziałku i żeby coś wyszło. Tzn., żeby można było mu pomóc. Quote
Lionees Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 elmira napisał(a):Nie mam zielonego pojęcia. Oby do poniedziałku i żeby coś wyszło. Tzn., żeby można było mu pomóc. Jeszcze się z takim przypadkiem nie spotkałam,żeby nic,a nic nie pomagało na taką kupę.Sama jestem ciekawa co temu bidulce jest:-( Quote
danka4u1 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Renata5 napisał(a):Jeszcze się z takim przypadkiem nie spotkałam,żeby nic,a nic nie pomagało na taką kupę.Sama jestem ciekawa co temu bidulce jest:-( Jak napisałaś wcześniej: po karmie suchej0-chce ją jeść?- kupa nadal zła, tylko tak nie śmierdzi. z czasem jest lepiej, ale TYLKO karma sucha. JAKA?- oto pytanie dla weta. My tak żyjemy od prawie roku.Było strasznie bardzo długo, a teraz mamy zasadnicze problemy z jedzeniem suchego....bo kompletnie nic więcej. My jemy podczas nieobecności psa- spacer- czyli na zmianę:lol::shake::shake: Quote
auraa Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 To może rzeczywiście trzustka. Karma dla trzustkowców powinna pomóc. Miałam na tymczasie szczeniaka z chorą trzustką i jedynie właściwa karma pomogła. Quote
danka4u1 Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 U nas trzustka jest w porządku.Podobdno nietolerancja wszystkiego...Karma RC Hypoalergenic Quote
jostel5 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 Rozmawiałam z Renatką-dzisiaj były BALASKI:multi: ,przy wydalaniu których Fifiak SIĘ NAPINAŁ ,czyli -żeby nie zapeszyć- jest lepiej! :multi: Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='jostel5']Rozmawiałam z Renatką-dzisiaj były BALASKI:multi: ,przy wydalaniu których Fifiak SIĘ NAPINAŁ ,czyli -żeby nie zapeszyć- jest lepiej! :multi:[/QUOTE] do fajnie,że jest poprawa:) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 To wspaniale, że jest lepiej, ale bez weta się nie obejdzie. Potrzebna diagnostyka, bo psiak " z przeszłością" i nienajmłodszy. Quote
jostel5 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 [quote name='danka4u1']To wspaniale, że jest lepiej, ale bez weta się nie obejdzie. Potrzebna diagnostyka, bo psiak " z przeszłością" i nienajmłodszy.[/QUOTE] Czekamy na wyniki Fifcia.Wreszcie będziemy wiedzieć,co psiakowi dolega i jak mu skutecznie pomóc. Quote
elmira Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='jostel5']Rozmawiałam z Renatką-dzisiaj były BALASKI:multi: ,przy wydalaniu których Fifiak SIĘ NAPINAŁ ,czyli -żeby nie zapeszyć- jest lepiej! :multi:[/QUOTE] Świetnie:) Dobra qpa nie jest zła;) Quote
wasabi81 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='elmira']Świetnie:) Dobra qpa nie jest zła;)[/QUOTE] Jeszcze nigdy sie tak z "dobrej" qpy nie cieszylam jak z Fifkowej;-) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='wasabi81']Jeszcze nigdy sie tak z "dobrej" qpy nie cieszylam jak z Fifkowej;-)[/QUOTE] Znam tę radość, bo " przerabiałam ją" u mojego psa:multi::multi:, więc rozumiem radość wszystkich. A dogo to chyba jedyne miejsce, gdzie mamy taki powód do dobrego humoru:evil_lol::multi::evil_lol::multi::multi: Quote
elmira Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='danka4u1']Znam tę radość, bo " przerabiałam ją" u mojego psa:multi::multi:, więc rozumiem radość wszystkich. A dogo to chyba jedyne miejsce, gdzie mamy taki powód do dobrego humoru:evil_lol::multi::evil_lol::multi::multi:[/QUOTE] Faktycznie specyficzne z nas towarzycho. Ale mi z Wami dobrze:) Quote
danka4u1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 [quote name='elmira']Faktycznie specyficzne z nas towarzycho. Ale mi z Wami dobrze:)[/QUOTE] Ja tez nie narzekam, a wręcz przeciwnie...:multi::multi::multi: Quote
elmira Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Dzień dobry wszystkim qpomaniakom;) Mam nadzieję, że u Fifiego i Renaty wszystko ok. Dzisiaj poniedziałek, czyli wyniki badań. Mam nadzieję, że wyjdzie jednoznacznie, co oprócz latek mu dolega. Quote
Lionees Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Za badanie krwi zapłaciłam 100zł,wyniki będę miała później,bo do szpitala w którym były robione mam kilka kilometrów no i jakos muszę się tam dostać.Fifek zrobił wczoraj piękna twardawą kupkę,normalnie czuł,że mu sie chce,bo wstał i sie napinał,no i zrobił 2 piękne balaski:multi:.no i najważniejsze-fifek pierdzi,ale to jak,normalnie poezja:diabloti:Słychać dopiero teraz,ze mu jelitka pracują.Bardzo sie z tego cieszę,normalnie jak głupia jakaś:p Quote
kinga_kinga7 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Renata5']Za badanie krwi zapłaciłam 100zł,wyniki będę miała później,bo do szpitala w którym były robione mam kilka kilometrów no i jakos muszę się tam dostać.Fifek zrobił wczoraj piękna twardawą kupkę,normalnie czuł,że mu sie chce,bo wstał i sie napinał,no i zrobił 2 piękne balaski:multi:.no i najważniejsze-fifek pierdzi,ale to jak,normalnie poezja:diabloti:Słychać dopiero teraz,ze mu jelitka pracują.Bardzo sie z tego cieszę,normalnie jak głupia jakaś:p[/QUOTE] dobrze,że jest już lepiej:) Quote
danka4u1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='Renata5']Za badanie krwi zapłaciłam 100zł,wyniki będę miała później,bo do szpitala w którym były robione mam kilka kilometrów no i jakos muszę się tam dostać.Fifek zrobił wczoraj piękna twardawą kupkę,normalnie czuł,że mu sie chce,bo wstał i sie napinał,no i zrobił 2 piękne balaski:multi:.no i najważniejsze-fifek pierdzi,ale to jak,normalnie poezja:diabloti:Słychać dopiero teraz,ze mu jelitka pracują.Bardzo sie z tego cieszę,normalnie jak głupia jakaś:p[/QUOTE] No widzisz, nie jest źle. Mamy drugi powód do radości oprócz kupy----pierdzenie.Mnie też ciesza takie " małe, ale ważne sprawy":evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elmira Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='danka4u1']No widzisz, nie jest źle. Mamy drugi powód do radości oprócz kupy----pierdzenie.Mnie też ciesza takie " małe, ale ważne sprawy":evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Przestańcie, bo mnie wykopią z pracy. Tak się przez Was śmieje;) To się dołączę: Piękna to muzyka, gdy powietrze umyka Piękne to widoki, gdy nie ucieka no boki. :lol!: :stupid: Quote
wasabi81 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 [quote name='elmira']Przestańcie, bo mnie wykopią z pracy. Tak się przez Was śmieje;) To się dołączę: Piękna to muzyka, gdy powietrze umyka Piękne to widoki, gdy nie ucieka no boki. :lol!: :stupid:[/QUOTE] Ja juz nie moge!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts