Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danka4u1 napisał(a):
Dobrze, że lepiej, ale suchej karmie powinien niewątpliwie zostać. Pytanie na jakiej?
Reniu, SIŁY do wszystkiego.

Dzisiaj był tylko na suchej i bez leków,niestety kupa miękka była 2 razy,przedpokój wymazany i Fifek też.W poniedziałek dopiero będę miała wyniki,musimy się koniecznie dowiedzieć co mu jest,bo przy tej ilości psów nie dam rady z Fifkową kupą:shake:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Dzisiaj był tylko na suchej i bez leków,niestety kupa miękka była 2 razy,przedpokój wymazany i Fifek też.W poniedziałek dopiero będę miała wyniki,musimy się koniecznie dowiedzieć co mu jest,bo przy tej ilości psów nie dam rady z Fifkową kupą:shake:

Kurcze, co jest???:-(

Posted

elmira napisał(a):
Kurcze, co jest???:-(

Normalnie zgłupiałam,nie mam pojęcia co się dzieje.Czego by nie zjadł,gotowane czy suche-zawsze jest paćkowata kupa.jedyny plus- jak jest na suchym specjalistycznym, ta kupa tak nie śmierdzi

Posted

elmira napisał(a):
Nie mam zielonego pojęcia. Oby do poniedziałku i żeby coś wyszło. Tzn., żeby można było mu pomóc.

Jeszcze się z takim przypadkiem nie spotkałam,żeby nic,a nic nie pomagało na taką kupę.Sama jestem ciekawa co temu bidulce jest:-(

Posted

Renata5 napisał(a):
Jeszcze się z takim przypadkiem nie spotkałam,żeby nic,a nic nie pomagało na taką kupę.Sama jestem ciekawa co temu bidulce jest:-(

Jak napisałaś wcześniej: po karmie suchej0-chce ją jeść?- kupa nadal zła, tylko tak nie śmierdzi. z czasem jest lepiej, ale TYLKO karma sucha. JAKA?- oto pytanie dla weta. My tak żyjemy od prawie roku.Było strasznie bardzo długo, a teraz mamy zasadnicze problemy z jedzeniem suchego....bo kompletnie nic więcej. My jemy podczas nieobecności psa- spacer- czyli na zmianę:lol::shake::shake:

Posted

To może rzeczywiście trzustka. Karma dla trzustkowców powinna pomóc. Miałam na tymczasie szczeniaka z chorą trzustką i jedynie właściwa karma pomogła.

Posted

Rozmawiałam z Renatką-dzisiaj były BALASKI:multi: ,przy wydalaniu których
Fifiak SIĘ NAPINAŁ ,czyli -żeby nie zapeszyć- jest lepiej! :multi:

Posted

[quote name='jostel5']Rozmawiałam z Renatką-dzisiaj były BALASKI:multi: ,przy wydalaniu których
Fifiak SIĘ NAPINAŁ ,czyli -żeby nie zapeszyć- jest lepiej! :multi:[/QUOTE]

do fajnie,że jest poprawa:)

Posted

[quote name='danka4u1']To wspaniale, że jest lepiej, ale bez weta się nie obejdzie. Potrzebna diagnostyka, bo psiak " z przeszłością" i nienajmłodszy.[/QUOTE]

Czekamy na wyniki Fifcia.Wreszcie będziemy wiedzieć,co psiakowi dolega i jak mu skutecznie pomóc.

Posted

[quote name='jostel5']Rozmawiałam z Renatką-dzisiaj były BALASKI:multi: ,przy wydalaniu których
Fifiak SIĘ NAPINAŁ ,czyli -żeby nie zapeszyć- jest lepiej! :multi:[/QUOTE]

Świetnie:)

Dobra qpa nie jest zła;)

Posted

[quote name='wasabi81']Jeszcze nigdy sie tak z "dobrej" qpy nie cieszylam jak z Fifkowej;-)[/QUOTE]
Znam tę radość, bo " przerabiałam ją" u mojego psa:multi::multi:, więc rozumiem radość wszystkich. A dogo to chyba jedyne miejsce, gdzie mamy taki powód do dobrego humoru:evil_lol::multi::evil_lol::multi::multi:

Posted

[quote name='danka4u1']Znam tę radość, bo " przerabiałam ją" u mojego psa:multi::multi:, więc rozumiem radość wszystkich. A dogo to chyba jedyne miejsce, gdzie mamy taki powód do dobrego humoru:evil_lol::multi::evil_lol::multi::multi:[/QUOTE]

Faktycznie specyficzne z nas towarzycho. Ale mi z Wami dobrze:)

Posted

Dzień dobry wszystkim qpomaniakom;)

Mam nadzieję, że u Fifiego i Renaty wszystko ok. Dzisiaj poniedziałek, czyli wyniki badań. Mam nadzieję, że wyjdzie jednoznacznie, co oprócz latek mu dolega.

Posted

Za badanie krwi zapłaciłam 100zł,wyniki będę miała później,bo do szpitala w którym były robione mam kilka kilometrów no i jakos muszę się tam dostać.Fifek zrobił wczoraj piękna twardawą kupkę,normalnie czuł,że mu sie chce,bo wstał i sie napinał,no i zrobił 2 piękne balaski:multi:.no i najważniejsze-fifek pierdzi,ale to jak,normalnie poezja:diabloti:Słychać dopiero teraz,ze mu jelitka pracują.Bardzo sie z tego cieszę,normalnie jak głupia jakaś:p

Posted

[quote name='Renata5']Za badanie krwi zapłaciłam 100zł,wyniki będę miała później,bo do szpitala w którym były robione mam kilka kilometrów no i jakos muszę się tam dostać.Fifek zrobił wczoraj piękna twardawą kupkę,normalnie czuł,że mu sie chce,bo wstał i sie napinał,no i zrobił 2 piękne balaski:multi:.no i najważniejsze-fifek pierdzi,ale to jak,normalnie poezja:diabloti:Słychać dopiero teraz,ze mu jelitka pracują.Bardzo sie z tego cieszę,normalnie jak głupia jakaś:p[/QUOTE]

dobrze,że jest już lepiej:)

Posted

[quote name='Renata5']Za badanie krwi zapłaciłam 100zł,wyniki będę miała później,bo do szpitala w którym były robione mam kilka kilometrów no i jakos muszę się tam dostać.Fifek zrobił wczoraj piękna twardawą kupkę,normalnie czuł,że mu sie chce,bo wstał i sie napinał,no i zrobił 2 piękne balaski:multi:.no i najważniejsze-fifek pierdzi,ale to jak,normalnie poezja:diabloti:Słychać dopiero teraz,ze mu jelitka pracują.Bardzo sie z tego cieszę,normalnie jak głupia jakaś:p[/QUOTE]

No widzisz, nie jest źle. Mamy drugi powód do radości oprócz kupy----pierdzenie.Mnie też ciesza takie " małe, ale ważne sprawy":evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='danka4u1']No widzisz, nie jest źle. Mamy drugi powód do radości oprócz kupy----pierdzenie.Mnie też ciesza takie " małe, ale ważne sprawy":evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Przestańcie, bo mnie wykopią z pracy. Tak się przez Was śmieje;)

To się dołączę:

Piękna to muzyka, gdy
powietrze umyka

Piękne to widoki, gdy
nie ucieka no boki.

:lol!:

:stupid:

Posted

[quote name='elmira']Przestańcie, bo mnie wykopią z pracy. Tak się przez Was śmieje;)

To się dołączę:

Piękna to muzyka, gdy
powietrze umyka

Piękne to widoki, gdy
nie ucieka no boki.

:lol!:

:stupid:[/QUOTE]
Ja juz nie moge!!!:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: