Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogo07 napisał(a):
A jak Fifuś się dopiero teraz czuje, kiedy się przekonał że psi życie może być takie piękne :).

Właśnie i dlatego tak mnie to rozkleja! Fifi -szczęściarz awansował,należy teraz do psiej arystokracji!
Tak mi żal,że taka szczęśliwa,nagła odmiana losu jest udziałem tylko nielicznych biedaków...:-(

A Fifulkowi zaczęła błyszczeć sierść ,a zaledwie tydzień temu przyjechał do Elmirki :multi:!

Posted

Fifuś taki śliczny się zrobił a to wszystko ze szczęścia :).
Skoro jemu się udało to trzeba i innym Waszym psiakom co w trudniejszej sytuacji zakładać wątki i szukać domków.

Posted

Dziewczyny zobaczcie piękny filmik o ślepaczku, który może normalnie życ a nawet na szkolenie chodził

[video=youtube;lwhoDQq5tqU]http://www.youtube.com/watch?v=lwhoDQq5tqU[/video][/QUOTE]

Posted

elmira napisał(a):
Niesamowity film, wymiękam.

Kurcze, nie mam słów.

Ja też wymiękłam, coś fantastycznego... on nawet niedawno w Teleexspresie był co prawda krótko, ale zawsze!

Posted

Ten film to dowód, że można adoptować psa niepełnosprawnego, a ten zachowywać się będzie jak całkowicie zdrowy.
Zaglądam na wątek Kraksy z Wrocławia. Sunia miała być uśpiona po wypadku samochodowym, ale Ulvhedin dała jej szansę i sparaliżowana Kraksa śmiga na wózku. Jest niesamowicie inteligentna, Magda-Ulv wyczynia z nią cuda, np. zjeżdżają na linie-no wprost nie do uwierzenia.

Posted

elmira napisał(a):
Ten film to dowód, że można adoptować psa niepełnosprawnego, a ten zachowywać się będzie jak całkowicie zdrowy.
Zaglądam na wątek Kraksy z Wrocławia. Sunia miała być uśpiona po wypadku samochodowym, ale Ulvhedin dała jej szansę i sparaliżowana Kraksa śmiga na wózku. Jest niesamowicie inteligentna, Magda-Ulv wyczynia z nią cuda, np. zjeżdżają na linie-no wprost nie do uwierzenia.

a ja w imieniu fifka od kazdej ciotki po 20 zł kasuje za pozyczenie watku sobie,hihihihi

Posted

A słyszeliście historię psiaka,który ma tylko dwie tylne łapki?? Było o tym w gazetach pisane..Sunia była do uśpienia bo urodziła się bez jednej łapki,a z drugą coś miała i trzeba było amputować.Pani Faith(tak ma na imię pies) dała jej szansę,uczyła ją chodzić,radzić sobie na dwóch nóżkach...
Co prawda nie ma po polsku,ale wpiszcie sobie w google Faitf dog

Posted

Witaj Fifcio!!! ;-)
Zycze przyjemnego dnia!!!
Obojetnie jaka decyzje Elmirka podejmie (nie powiem czego bym sobie dla Fifka zyczyla;-) ), to najwazniejsze jest to, ze Fifulinek juz nigdy nie wroci do schronu!! :-)