Lionees Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='irenaka']Ależ mi się wątek trafił z samego rana:evil_lol:. Pól nocy myślałam o Renatce5 i przygnało mnie na watek Fifi. Lepiej chłopak trafić nie mógł:-). A do Renatki już piszę pw. O matko,Irenko,a czemuż to moja skromna osoba zaprzątała Ci głowę przez pół nocy?:hmmmm: A Wy wszystkie jesteście niemożliwe.Wychwalacie mnie pod niebiosa,a pytam się,czy u którejś z was psy mają gorzej niz u mnie? No pytam i prosze na tentychmiast tu napisać:czytaj:,u kogo z Was psy mają gorzej,no prosze pisać,śmiało:eviltong: A teraz fotka pośniadankowa:) Święta trójca...Morusek,Fifcio i Opaliś:loveu: Quote
elmira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Jakie fajne te psiaki :) A Fifi, jaki opatulony. Reniu, a jak oni z Rambem? Dogadują się chłopaki, nie ma jakiś zgrzytów? Quote
kinga_kinga7 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Aha..przyszła mi wczoraj wpłata:40 zł od Tytułem FIFI-DEKLARACJA ZA V 2010 OD MAŁGORZATY G. Quote
Lionees Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 elmira napisał(a):Jakie fajne te psiaki :) A Fifi, jaki opatulony. Reniu, a jak oni z Rambem? Dogadują się chłopaki, nie ma jakiś zgrzytów? Wyłączyli łobzuny światło i dopiero teraz jestem:) Fifka przykrywam,bo wydaje mi się,ze lepiej sie czuje nakryty na te powichrowane nóżyny.W każdym razie się nie odkrywa,czyli mu pasuje:) Fifek z Rambem dogaduje się tak jak wszystkie moje staruszki,czyli Rambo nieraz na nie warczy,a one sobie nic z tego nie robią:)To znaczy on warczy,a one nie podchodzą do niego i jest spokój.Fifek tez nie szuka zwady i sie wycofuje.Fifcia lubi siedziec w pokoju młodszego syna,bo tam jest spokojniej i cieplej,a także lubi wtrynić sie na posłanie do Opalika i Moruska.Przytulą sie do siebie i tak usypiają.Fifek jest bardzo grzeczny,spokojny,ma apetyt,kupki póki co ładne:) Quote
elmira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 No tak, on lubi ciepełko. U mnie też zakopywał się w kocyk, że tylko nos mu wystawał:) I przezabawnie rył w posłaniu. U mnie wczoraj wyłączyli światło, akurat tuż przed zakończeniem głosowania na Białą-myślałam, że zejdę na zawał;) Leje na Mazowszu, o południu Polski nie wspomnę, a tu dostaję wiadomość, że w Białej świeci słońce:) Quote
Syla Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kasa poooszła.Ale ci dobrze Fifiaczku u Naszej cudownej Renatki. Quote
kinga_kinga7 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 przyszło 20 zł od SYLI Dziękujemy razem z Fifkiem:) Quote
majku33krakow Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Syla napisał(a):Kasa poooszła.Ale ci dobrze Fifiaczku u Naszej cudownej Renatki. nie chwalmy zabardzo renatki bo sie zepsuje nam. Quote
Lionees Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 majku33krakow napisał(a):nie chwalmy zabardzo renatki bo sie zepsuje nam. No i widzicie Kobitki,Majku sprowadził Was na ziemię:eviltong:.Prawdziwy mężczyzna z Niego:p:) Quote
danka4u1 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Majku, spokojna głowa. Renia jest niereformowalna--już taka zostanie dobra aż do bólu. I chwała Jej za to. Pochwalę sobie:multi::multi::multi: Quote
jostel5 Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 [quote name='danka4u1']Majku, spokojna głowa. Renia jest niereformowalna--już taka zostanie dobra aż do bólu. I chwała Jej za to. Pochwalę sobie:multi::multi::multi: Opalikowi coś dupina nie mieści się na posłanku...:evil_lol: Ale -jak widać-w kupie zawsze raźniej,bo jest się do kogo przytulić...:lol: Renatka Ty jesteś ANIOŁ na bank! Co te starowiny by bez Ciebie zrobiły-płacz i zgrzytanie zębów! Syla-no jasne ,że pochrzaniłam....Troszkę...:lol: Edzio jest na wieki Twój,ale przyjechał do Ciebie od Renatki,prawda? Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hej Renatko, hej Fifiaczku. Widzę, że już nie spicie i już nie mogę doczekać się nowych wieści od Was:) Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 elmira napisał(a):Hej Renatko, hej Fifiaczku. Widzę, że już nie spicie i już nie mogę doczekać się nowych wieści od Was:) No nie spimy,bo siku rano nie chciało poczekać i trza było leciec w ten deszcz:p U nas nic ciekawego sie nie dzieje,spokój,cisza,atmosfera typowo nasenna Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ano tak to jest, że to siku nie chce czekać:) Miłego dnia i trzymajcie się cieplutko:) Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Tak na szybko nagrany przed chwilą filmik:) Fifkowi się nawet po domu chodzić nie chciało,zresztą tak jak pozostałym psom.Całe towarzystwo leży,albo śpi,takie ospałe te dni są:shake:.Jak się rozpogodzi to nakręcę filmik na dworku;) [video=youtube;JZ06Wq1pibg]http://www.youtube.com/watch?v=JZ06Wq1pibg[/video] Quote
wasabi81 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Renatko, dziekujemy!!!! Filmik jest super a Fifi cuuuudowny!!! Jak ladnie brodke nastawia na glaskanie:loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Film jest wspaniały:) Przyszła mi wpłata od Ogonek2 25 zł dziękuje! Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Jest już ankieta na KrakVecie. Zapraszam do głosowania. Oczywiście na Schronisko Azyl w Białej Podlaskiej. Dziękujemy LINK DO GŁOSOWANIA W KRAKVECIE Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='elmira']Jest już ankieta na KrakVecie. Zapraszam do głosowania. Oczywiście na Schronisko Azyl w Białej Podlaskiej. Dziękujemy LINK DO GŁOSOWANIA W KRAKVECIE Juz:)Oddałam sie jako 12 osoba;) Quote
kinga_kinga7 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Renata5 napisał(a):Juz:)Oddałam sie jako 12 osoba;) Dziękuje Renatko:) Quote
jostel5 Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Obejrzałam filmik ,no i się zryczałam...Dwa zgredki...Ech,Fifi,Ty szczęściarzu! Renatko,super baba z Ciebie..czy ktoś już Ci to mówił?;) Quote
wasabi81 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='jostel5']Obejrzałam filmik ,no i się zryczałam...Dwa zgredki...Ech,Fifi,Ty szczęściarzu! Renatko,super baba z Ciebie..czy ktoś już Ci to mówił?;) Chyba raczej jeszcze nikt!! ;-) Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 wasabi81 napisał(a):Chyba raczej jeszcze nikt!! ;-) E, na pewno nikt nie mowił;) A ten filmik jest super. Podchodzi Fifi i mówi, głaszczesz mnie? Nie? To ja idę;) Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 wasabi81 napisał(a):Chyba raczej jeszcze nikt!! ;-) Dosłownie w ten sposób to jeszcze chyba nikt nie mówił:evil_lol: elmira napisał(a):E, na pewno nikt nie mowił;) A ten filmik jest super. Podchodzi Fifi i mówi, głaszczesz mnie? Nie? To ja idę;) Fifi bardzo podejrzliwie patrzył się na no coś co trzymałam w ręku podczas kręcenia filmiku i był troszkę nieufny;).Jak odłozyłam telefon to od razu zbystrzał i był zadowolony,ze w niego niczym nie celuję:) Dzisiaj mój mąż przyszedł z dworu w kurtce z kapturem nasunietym na oczy i Fifek na niego naszczekał.No co się będzie obcy po jego chałupie kręcił:D.Ale jak Krzysiek zdjął kurtkę,to od razu ogonek poszedł w ruch i Fifek przydreptał na głaski:)Kochane to jest psisko:loveu: Quote
majku33krakow Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='jostel5']Obejrzałam filmik ,no i się zryczałam...Dwa zgredki...Ech,Fifi,Ty szczęściarzu! Renatko,super baba z Ciebie..czy ktoś już Ci to mówił?;) bo kazdy wie o tym to poco to mowic rzecz oczywistą. Quote
Recommended Posts