Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='irenaka']Ależ mi się wątek trafił z samego rana:evil_lol:. Pól nocy myślałam o Renatce5 i przygnało mnie na watek Fifi. Lepiej chłopak trafić nie mógł:-).
A do Renatki już piszę pw.
O matko,Irenko,a czemuż to moja skromna osoba zaprzątała Ci głowę przez pół nocy?:hmmmm:
A Wy wszystkie jesteście niemożliwe.Wychwalacie mnie pod niebiosa,a pytam się,czy u którejś z was psy mają gorzej niz u mnie? No pytam i prosze na tentychmiast tu napisać:czytaj:,u kogo z Was psy mają gorzej,no prosze pisać,śmiało:eviltong:

A teraz fotka pośniadankowa:)
Święta trójca...Morusek,Fifcio i Opaliś:loveu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Jakie fajne te psiaki
:)

A Fifi, jaki opatulony. Reniu, a jak oni z Rambem? Dogadują się chłopaki, nie ma jakiś zgrzytów?

Wyłączyli łobzuny światło i dopiero teraz jestem:)
Fifka przykrywam,bo wydaje mi się,ze lepiej sie czuje nakryty na te powichrowane nóżyny.W każdym razie się nie odkrywa,czyli mu pasuje:)
Fifek z Rambem dogaduje się tak jak wszystkie moje staruszki,czyli Rambo nieraz na nie warczy,a one sobie nic z tego nie robią:)To znaczy on warczy,a one nie podchodzą do niego i jest spokój.Fifek tez nie szuka zwady i sie wycofuje.Fifcia lubi siedziec w pokoju młodszego syna,bo tam jest spokojniej i cieplej,a także lubi wtrynić sie na posłanie do Opalika i Moruska.Przytulą sie do siebie i tak usypiają.Fifek jest bardzo grzeczny,spokojny,ma apetyt,kupki póki co ładne:)

Posted

No tak, on lubi ciepełko. U mnie też zakopywał się w kocyk, że tylko nos mu wystawał:) I przezabawnie rył w posłaniu.

U mnie wczoraj wyłączyli światło, akurat tuż przed zakończeniem głosowania na Białą-myślałam, że zejdę na zawał;)
Leje na Mazowszu, o południu Polski nie wspomnę, a tu dostaję wiadomość, że w Białej świeci słońce:)

Posted

majku33krakow napisał(a):
nie chwalmy zabardzo renatki bo sie zepsuje nam.

No i widzicie Kobitki,Majku sprowadził Was na ziemię:eviltong:.Prawdziwy mężczyzna z Niego:p:)

Posted

[quote name='danka4u1']Majku, spokojna głowa. Renia jest niereformowalna--już taka zostanie dobra aż do bólu. I chwała Jej za to. Pochwalę sobie:multi::multi::multi:

Opalikowi coś dupina nie mieści się na posłanku...:evil_lol: Ale -jak widać-w kupie zawsze raźniej,bo jest się do kogo przytulić...:lol:

Renatka Ty jesteś ANIOŁ na bank! Co te starowiny by bez Ciebie zrobiły-płacz i zgrzytanie zębów!

Syla-no jasne ,że pochrzaniłam....Troszkę...:lol: Edzio jest na wieki Twój,ale przyjechał do Ciebie od Renatki,prawda?

Posted

elmira napisał(a):
Hej Renatko, hej Fifiaczku. Widzę, że już nie spicie i już nie mogę doczekać się nowych wieści od Was:)

No nie spimy,bo siku rano nie chciało poczekać i trza było leciec w ten deszcz:p
U nas nic ciekawego sie nie dzieje,spokój,cisza,atmosfera typowo nasenna

Posted

Tak na szybko nagrany przed chwilą filmik:)
Fifkowi się nawet po domu chodzić nie chciało,zresztą tak jak pozostałym psom.Całe towarzystwo leży,albo śpi,takie ospałe te dni są:shake:.Jak się rozpogodzi to nakręcę filmik na dworku;)
[video=youtube;JZ06Wq1pibg]http://www.youtube.com/watch?v=JZ06Wq1pibg[/video]

Posted

Obejrzałam filmik ,no i się zryczałam...Dwa zgredki...Ech,Fifi,Ty szczęściarzu!

Renatko
,super baba z Ciebie..czy ktoś już Ci to mówił?;)

Posted

[quote name='jostel5']Obejrzałam filmik ,no i się zryczałam...Dwa zgredki...Ech,Fifi,Ty szczęściarzu!

Renatko,super baba z Ciebie..czy ktoś już Ci to mówił?
;)
Chyba raczej jeszcze nikt!! ;-)

Posted

wasabi81 napisał(a):

E, na pewno nikt nie mowił;)

A ten filmik jest super. Podchodzi Fifi i mówi, głaszczesz mnie? Nie? To ja idę;)

Posted

wasabi81 napisał(a):

Dosłownie w ten sposób to jeszcze chyba nikt nie mówił:evil_lol:
elmira napisał(a):
E, na pewno nikt nie mowił;)

A ten filmik jest super. Podchodzi Fifi i mówi, głaszczesz mnie? Nie? To ja idę;)

Fifi bardzo podejrzliwie patrzył się na no coś co trzymałam w ręku podczas kręcenia filmiku i był troszkę nieufny;).Jak odłozyłam telefon to od razu zbystrzał i był zadowolony,ze w niego niczym nie celuję:)
Dzisiaj mój mąż przyszedł z dworu w kurtce z kapturem nasunietym na oczy i Fifek na niego naszczekał.No co się będzie obcy po jego chałupie kręcił:D.Ale jak Krzysiek zdjął kurtkę,to od razu ogonek poszedł w ruch i Fifek przydreptał na głaski:)Kochane to jest psisko:loveu:

Posted

[quote name='jostel5']Obejrzałam filmik ,no i się zryczałam...Dwa zgredki...Ech,Fifi,Ty szczęściarzu!

Renatko
,super baba z Ciebie..czy ktoś już Ci to mówił?;)

bo kazdy wie o tym to poco to mowic rzecz oczywistą.