danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Filmik super, Fifi- szczęściarz, a o Reni nie powiem ani słowa, bo mnie majku zruga:evil_lol::evil_lol: ale i tak wszyscy wiemy, co chcialam powiedzieć:lol::lol: Reniu, buziaki za tyle serca dla dziadeczków. Quote
majku33krakow Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 nie zrugam,renia jest kochana dla tych dziadeczków.dobrze ze do reni trafił Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 majku33krakow napisał(a):nie zrugam,renia jest kochana dla tych dziadeczków.dobrze ze do reni trafił majku, znam Renatę osobiście. Ona jest fajna, nie tylko dla dziadeczków:) Quote
Lionees Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 A Wy nie mata o czym gadać ino o mnie?:p Hej,dziewczyny i chłopaku,przydałyby sie ogłoszonka dla Fifiaczka,kto zrobi?:razz: Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Renata5 napisał(a):A Wy nie mata o czym gadać ino o mnie?:p Hej,dziewczyny i chłopaku,przydałyby sie ogłoszonka dla Fifiaczka,kto zrobi?:razz: Ja będę do życia ok. lipca, kiedy się obronię. Na razie sesja i kradzież czasu na dgm. Quote
danka4u1 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Ja się obroniłam sto lat świetlnych temu, a czas dalej mi kradnie jakiś złodziejaszek..a że jestem z " ubieglego wieku", mogę tylko chwalić Renię, podziwiać Moruska i jeszcze parę innych rzeczy, ale temat ogłoszeń jest mi niestety obcy:shake::-(:-(:shake: Quote
majku33krakow Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Renata5 napisał(a):A Wy nie mata o czym gadać ino o mnie?:p Hej,dziewczyny i chłopaku,przydałyby sie ogłoszonka dla Fifiaczka,kto zrobi?:razz: obraczus robi ogłoszenia 70 za 10 zł chyba Quote
elmira Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 danka4u1 napisał(a):Ale technicznie mądrzejszy, ja nie ta branża Rzadko kto jest z mojej:) Quote
Lionees Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Witamy sie z rana:)Dzisiaj póki co względnie na dworze,ciepło,na razie nie pada,chociaż chmurzyska są.My juz po spacerkach,zaraz śniadanko i leki dla psiaków,no i czekam na maleńkiego,stareńkiego slepaczka z Konina:)I na nim skończył się mój limit przyjmowania psiaków do domu,bo mam juz ich ponad normę:p Quote
jostel5 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Witajcie,Renatko :) i wszystkie Renatkowe futrzaki!:) Niech nowy lokator dobrze poczuje się w domku ! A Fifka będziemy ogłaszać ,tę konieczność uświadomiła mi też Elmirka.Problem polega na tym,że nie umiem robić ogłoszeń ... Straszne rzeczy dzieją się na tych zalanych terenach! Biedni ludzie,ale jeszcze biedniejsze są zwierzaki,bo o nich w takich dramatycznych chwilach prawie się nie pamięta...:( Quote
danka4u1 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Witaj Reniu i wszystkie Twoje szczęśliwe futraPosyłam Wam trochę uśmiechów i słoneczka na jutrzejszy dzień. Buziaki Quote
majku33krakow Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 jostel5 napisał(a):Witajcie,Renatko :) i wszystkie Renatkowe futrzaki!:) Niech nowy lokator dobrze poczuje się w domku ! A Fifka będziemy ogłaszać ,tę konieczność uświadomiła mi też Elmirka.Problem polega na tym,że nie umiem robić ogłoszeń ... Straszne rzeczy dzieją się na tych zalanych terenach! Biedni ludzie,ale jeszcze biedniejsze są zwierzaki,bo o nich w takich dramatycznych chwilach prawie się nie pamięta...:( dzis krakowskie schronisko ewakuowalismy,mase ludzi przyjechało. Quote
jostel5 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Widziałam w telewizji. To robi wrażenie i trzeba się cieszyć,że krakowianie nie pozostawili zwierzaków i schroniska bez pomocy. Quote
wasabi81 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 majku33krakow napisał(a):obraczus robi ogłoszenia 70 za 10 zł chyba Sluchajcie, ja do robienia ogloszen niestety tez sie nie nadaje:shake:, ale dzisiaj bede robic wplate dla Fifiego na czerwiec wiec moge zaplacic dodatkowo za ogloszenia. Moze obraczus zrobi- jezeli nie bedzie miala czasu, to damy zrobic inne platne;). Co wy na to? Quote
elmira Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wasabi81, jeżeli możesz, to po prostu brak słów, żeby Ci dziękować:) Fifi ma szansę na dom, bo jest bardzo kontaktowym i rezolutnym psiaczkiem. Quote
wasabi81 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Wlasnie wplacilam na konto obraczus87 20€. Napisalam jej na PW, ze moze zatrzymac pieniazki za ogloszenia (jezeli bedzie mogla zrobic Fifiemu) a reszte wplacic na konto Kinga_Kinga7... w innym wypadku przekaze calosc i bedziemy szukac innych chetnych;-) Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Ja ogłoszeń robić nie umiem :) ale mam rezerwacje na pakiety ogłoszeń, dlatego jeden pakiet mogę odstąpic Fifiemu. Koszt to 10 zł za 74 ogłoszenia. W związku z tym poproszę na adres mailowy: tekst do ogłoszeń (najlepiej w Wordzie z danymi do kontaktu plus adres mailowy) oraz kilka zdjeć Fifiaczka :) mój mail: [email protected] Jak tylko otrzymam wpłatę, zamelduję na wątku. Nie udzielam się często na watku, ale jestem na bieżąco ;) Quote
kinga_kinga7 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 [quote name='obraczus87']Ja ogłoszeń robić nie umiem :) ale mam rezerwacje na pakiety ogłoszeń, dlatego jeden pakiet mogę odstąpic Fifiemu. Koszt to 10 zł za 74 ogłoszenia. W związku z tym poproszę na adres mailowy: tekst do ogłoszeń (najlepiej w Wordzie z danymi do kontaktu plus adres mailowy) oraz kilka zdjeć Fifiaczka :) mój mail: [email protected] Jak tylko otrzymam wpłatę, zamelduję na wątku. Nie udzielam się często na watku, ale jestem na bieżąco ;) o,dziękujemy bardzo:) Ja też nie umiem robić ogłoszeń,bo mogłabym mu porobić Quote
wasabi81 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 obraczus87 serdecznie dziekujemy!!!:loveu::loveu: Quote
elmira Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Nie będę pytała, jak Ty to wszystko ogarniasz, ale dziękuję :) Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 elmira napisał(a):Nie będę pytała, jak Ty to wszystko ogarniasz, ale dziękuję :) Kochana ja własnie nie ogarniam ;/ i to jest problemito dla mnie, ale staram się panować na sytuacja ;) Quote
Lionees Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Jest problem z Fifiaczkiem.U Elmirki miał mega rozwolnienie,dostał leki zatrzymujące i było w miare ok przez jakiś czas,póki leki działały.Niestety mimo cudów niewidów jakie mu gotuję i eksperymentuję z jedzeniem niestety kupa jest brzydka.Dzisiaj dałam mu puszkę royal renal i było znacznie lepiej.Wygląda na to,że psiak jakby nie trawił pokarmu,bo wszystko przez niego przelatywało,może dla tego mimo ogromu jedzenia jakie pochłaniał jest chudziutki.W sobote bede miała dla innego psa suche dla nerkowców,to zobacze jak Fifek reaguje na suche.jeżeli kupki będą w miare fajne,to będziemy musiał drogie kobitki sie jakoś sprężyc i kupić mu tą specjalistyczna karmę,bo niestety zwykłe gotowane jedzenie i zwykłe suche mu nie służy.Nie mam pojęcia jak on przez tyle lat przetrwał w schronisku na różnorakim żarciu:roll:. Boszsze...jaka burza i deszczysko przywaliło u nas przed chwilą:-o.Grad,sodoma i gomora i koniec świata:shake: Quote
Recommended Posts