Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

elmira napisał(a):
Biedny Fifi i biedna Renata. Przecież tych psiaków ma ona więcej.

No niestety,ale naprawdę jest mi ciężko i Fifciowi też.nie mam samochodu,bo się reperuje,ale jakos postaram sie dotrzec do weta,bo na dłuższą metę nie dam rady jak Fifek będzie się tak załatwiał,bo psy które śpią z nim na posłaniu tez się w tej kupie brudzą,a i Fifek nam się wykończy:-(

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

elmira napisał(a):
Renatko, a może wziąć taksówkę. Może to głupio brzmi, ale jeśli znajdziesz czas, to szkoda czekać i się męczyć.

Jeżeli teśc będzie miał dzisiaj samochód służbowy,to zawiezie mnie,ale dopiero koło 17.Myślę,że do 17 poczekamy
Fifek ciągle głodny,bo daje mu mało jedzonka,a on przyzwyczajony do ogromu jedzenia,ale im więcej je,tym więcej i częściej robi kupę:-(

Posted

Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy Fifi jeszcze ma czym, więc na pewno można poczekać. Martwię się kurcze, bo i Ty masz problem i on się męczy.

Posted

leków dzisiaj mu nie podam,zobaczymy jak to bedzie do 17 z ta kupą.Ale tak,czy siak badania trzeba zrobic,bo nam sie pies wykończy.najgorsze jest to,ze on jakby nie czuje,że robi ta kupę,bo wcale się nie podnosi ,tylko robi pod siebie

Posted

O ludzie. A ja się tak cieszyłam, że mu przeszło. Weterynarz mi mówił, że któryś z tych leków-tylko nie pamiętam który podrażnia śluzówkę żołądka. A z resztą ja tak sobie gdybam, a weterynarz obejrzy to będzie wiadomo. Czy w Sochaczewie zrobi się morfologię?

Posted

Tak,morfologia i wszystkie badania,typu watrobowe,trzustkowe i inne z krwi są u nas robione,tylko,ze taki zestaw kosztuje dobrze ponad 100zł.Robiłam swego czasu Satce taki komplet badań i tyle kosztowały

Posted

elmira napisał(a):
To dobrze, że nie musimy organizować wyjazdu do Warszawy.

Renatko, a jak on się czuje? Normalnie się zachowuje, czy mu coś dolega?

Teraz spi,ale w dzień jest przygaszony,dużo leży,jest chyba zmęczony tym wszystkim

Posted

Renata5 napisał(a):
Tak,morfologia i wszystkie badania,typu watrobowe,trzustkowe i inne z krwi są u nas robione,tylko,ze taki zestaw kosztuje dobrze ponad 100zł.Robiłam swego czasu Satce taki komplet badań i tyle kosztowały

na badania do ciebie kase trzeba wysyłac bezposrednio czy jak podaj mi nr konta dobra ciotko.

Posted

majku33krakow napisał(a):
na badania do ciebie kase trzeba wysyłac bezposrednio czy jak podaj mi nr konta dobra ciotko.

Majku ja na razie zapłace za swoje,bo nie wiem dokładnie ile to wszystko bedzie kosztowało.rozliczymy sie po wszystkim

Posted

Renata5 napisał(a):
Majku ja na razie zapłace za swoje,bo nie wiem dokładnie ile to wszystko bedzie kosztowało.rozliczymy sie po wszystkim

super,tylko mnie sie kase w kieszeni nie trzyma,nie potrafie se odłozyc,ale nr mi sie przyda,no chyba ze nie chcesz mi podac

Posted

majku33krakow napisał(a):
super,tylko mnie sie kase w kieszeni nie trzyma,nie potrafie se odłozyc,ale nr mi sie przyda,no chyba ze nie chcesz mi podac

Juz podałam:)Kochany z Ciebie facet:)

Posted

Renata5 napisał(a):
Ogłosili dzisiaj u nas alarm p/powodziwy,u mnie rzeka wlazła juz na działkę:shake:
Kur*a nie dośc,że sraczka,to jeszcze powódź:look3::watpliwy:

o kurcze..trzymajcie się!

Posted

[quote name='obraczus87']Otrzymałam pieniazki od Wasabi :)

80,53zł, z czego 10 zł wzięłam na ogłoszenia, a pozostałą sumę tj. 70,53 przelałam na odpowiednie konto :)

Czekam na tekst plus zdjęcia do ogłoszen. Proszę wysłać na adres mailowy: [email protected] :)

Obraczus-poczekajmy jeszcze troszki,dobrze? Zobaczymy,co Fifiemu dolega...Pewnie Renatka niebawem się odezwie.

Posted

Reniu, dopiero teraz dotarłam do Ciebie. Czytam z przestrachem wiadomości- nie dość, że powódź to i sraczka...
Współczuję kłopotów z Fifim, bo znam to z własnego doświadczenia z moim psem. Potem nic nie jadł, a kupy nadal takie były, jak piszesz. Nie wiedziałam, kto się pierwszy wykończy: pies z biegunki czy ja z rozpaczy. Pisalam o tym kilka postów wcześniej.
Nie ma od Ciebie żadnych wiadomości i nic dziwnego, bo nie masz głowy do klepania w klawiaturę..
Rano przybiegnę tutaj. Myślę, że wieści będa lepsze.

Posted

Przepraszam,ale nie mam czasu się odzywac,napisze tylko tyle.że Fifek od wczoraj rana nie robił kupki,no ale odstawiłam leki,dałam nitrofuroksakzyd,u wetki miał zrobiony cały komplet badań.Wetko przypuszcza,że mogła mu się popsuć trzustka,bo fifek ma podobne objawy do niewydolności trzustki.Dostał karme suchą dla trzustkowców,no i zobaczymy jak będzie na nią reagował,no i zobaczymy jakie wyjdą wyniki.Na rzaie uciekam,jakby sie cos działo to dam znać.Pa:)