Lionees Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 majku33krakow napisał(a):10 psów?gdzie ty ich w domu miescisz? W pokoju,a 5 śpi z nami w łóżku....ja wiem,że jestem,no ale dzięki temu one wszystkie żyją jeszcze Quote
majku33krakow Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Renata5 napisał(a):W pokoju,a 5 śpi z nami w łóżku....ja wiem,że jestem,no ale dzięki temu one wszystkie żyją jeszcze nie pomyslałem tak. Quote
Lionees Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 elmira napisał(a):... Mały padł... Hahahaaa żeś go wymęczyła,to i padł Quote
elmira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Renata5 napisał(a):Hahahaaa żeś go wymęczyła,to i padł Już wstał:) Kolejna noc zaliczona na 5. Czyściutko, cichutko i bez problemów. Rozwolnienie już mniejsze. Zaraz Fifi dostanie śniadanie:) Quote
wasabi81 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 elmira napisał(a): Fifi widzi i ma bardzo dobry słuch. Poza tym węch ma dobry. I na prawdę jest on super psiakiem. Super ze Fifi jednak troszke widzi!!! I dobrze ze z rozwolnieniem juz lepiej!! Calusy dla Fifcia i wielkie dzieki za wspaniala opieke:Rose: Quote
elmira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Fifi odpoczywa. Wczoraj jeszcze zrywał się, kiedy psy szczekały, a dzisiaj już spokojnie śpi i ma moje wrzaskuny w ;) nosie. Dostał raz jeszcze osłonówkę na żołądek, preparat na stawy, i dałam mu wit. B complex. edit: i jeszcze się poczesaliśmy:lol: Fifi bardzo lubi drapanie miękką szczotką. Plus niesamowity, że wychodzi mnóstwo martwego podszerstka. Mały zasuwa po dworze. :) Kolejna aktualizacja: już nie bryka po dworze. Znowu przyszedł do domu i położył się. Drzwi były otworzone i nawet nie wiem kiedy wrócił. Co to za pies??? Mądrzejszy niż moje:lol: Quote
Onaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Bardzo się cieszę, że Fifiemu się udało, że ma szansę na szczęśliwą przyszłość pełną miłości i ciepła człowieka. Właśnie na innym wątku dowiedziałam się, że innemu starszemu psiakowi z innego schroniska się nie udało :(. Quote
elmira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Dogo07 napisał(a):Bardzo się cieszę, że Fifiemu się udało, że ma szansę na szczęśliwą przyszłość pełną miłości i ciepła człowieka. Właśnie na innym wątku dowiedziałam się, że innemu starszemu psiakowi z innego schroniska się nie udało :(. Dogo07 podaj link, poproszę. Quote
Onaa Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 elmira napisał(a):Dogo07 podaj link, poproszę. To psiak z Palucha, nie doczekał domku :(: http://www.dogomania.pl/threads/141300-Kto%C5%9B-go-zostawi%C5%82-5lat-temu..zestarza%C5%82-si%C4%99-w-schronie.Nie-dosta%C5%82-szansy...ju%C5%BC-za-TM-*. Quote
jostel5 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Po całodziennej ,desperackiej walce z komputerem nareszcie udało mi się wejść na moje ulubione wątki...:) Elmirku-małe nie rusza się z kocyków,bo pewnie szczęściu swojemu nie wierzy ,że je ma :) Ponadto-trzeba pilnować ,bo może nagle znikną...? ;) Dogo07- Fifi miał rzeczywiście wielkie szczęście.Gdyby Elmira go nie wypatrzyła,najprawdopodobniej któregoś dnia umarłby w cierpieniach na tym łańcuchu... Przykro mi bardzo z powodu Robinka . Bardzo smutne jest też i to,że takich samotnych staruszków jak on jest mnóstwo i nie można im wszystkim pomóc :( Quote
elmira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 U nas wszystko ok. :) Dziadzinek znów zaanektował posłanie Moreli:) Rozwolnienie minęło. Fifi czuje się bardzo dobrze. Bardzo dużo śpi. Ale ja się nie dziwię. Tyle czasu słuchał szczeku współbraci w schronisku, zrywał się, szczekał. Teraz już nie musi. Teraz jest już w domu i ma spokój. Mamy jeszcze do wyadoptowania 320 psiaków;) Quote
jostel5 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='elmira']U nas wszystko ok. :) Dziadzinek znów zaanektował posłanie Moreli:) Rozwolnienie minęło. Fifi czuje się bardzo dobrze. Bardzo dużo śpi. Ale ja się nie dziwię. Tyle czasu słuchał szczeku współbraci w schronisku, zrywał się, szczekał. Teraz już nie musi. Teraz jest już w domu i ma spokój. [B]Mamy jeszcze do wyadoptowania 320 psiaków[/B];)[/QUOTE] Fifi poczuł się po prostu U SIEBIE:cool2: "Tylko" 316,Elmirku...:nono: Quote
elmira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='jostel5']Fifi poczuł się po prostu U SIEBIE:cool2: "Tylko" 316,Elmirku...:nono:[/QUOTE] No to mnie podbudowałaś:) Lubię takie optymistyczne podejście:) 316 psiaków z Białej prosi o dom! Quote
jostel5 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='elmira']No to mnie podbudowałaś:) Lubię takie optymistyczne podejście:)[B] 316 psiaków z Białej prosi o dom[/B]![/QUOTE] Może zmienić tytuł wątku...?:knuje: Skoro psiaków ubywa ,to znaczy,że mamy same ślicznoty :lol: Quote
majku33krakow Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 elmirko moze bys mi nr konta swojego dała,cos ci moze wpłace. Quote
obraczus87 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ELMIRKO super wieści !!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Fifi jak ja bardzo sie ciesze, nawet o tym nie wiesz :) Quote
elmira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='majku33krakow']elmirko moze bys mi nr konta swojego dała,cos ci moze wpłace.[/QUOTE] majku, jeżeli możesz i chcesz wpłacić pieniądze, to poproszę na konto Pauliny Z., czyli na konto Fifiego. Ja Tobie bardzo dziękuję za wspaniałe podejście, ale to Fifi potrzebuje pomocy, a nie ja:) Ja za Fifiego nie chcę żadnych pieniędzy, tłumaczyłam Jostel dlaczego. Quote
jostel5 Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Fakt faktem,że Majku wielki kawał serducha ma...Dla Fifcia,oczywiście :) Quote
majku33krakow Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='elmira']majku, jeżeli możesz i chcesz wpłacić pieniądze, to poproszę na konto pauliny z., czyli na konto fifiego. Ja tobie bardzo dziękuję za wspaniałe podejście, ale to fifi potrzebuje pomocy, a nie ja:) ja za fifiego nie chcę żadnych pieniędzy, tłumaczyłam jostel dlaczego.[/quote] a na leki? Quote
elmira Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 [quote name='majku33krakow']a na leki?[/QUOTE] Dziewczyny przelały mi 100 złotych na lekarstwa dla Fifiego. Rozmawiałam z moim wetem i on powiedział, że taka kwota wystarczy. Majku, jeżeli będziesz pamiętał o Fifim, to będę Ci bardzo wdzięczna. Fifi jest niesamowitym psiakiem. Jeszcze raz dziękuję:) Quote
elmira Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 My już po porannym spacerze. Cały czas bez zmian, czyli ok:) Quote
jostel5 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 ...czyli Fifi wciąż prezentuje postawę JESTEM PSEM WDZIĘCZNYM I BEZPROBLEMOWYM ? ;) Quote
jostel5 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Elmirka ,a nie znalazłabyś gdzieś u siebie miejsca jeszcze tylko dla Barneya i Rudej Janki? ;););) Quote
Recommended Posts