Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majku33krakow napisał(a):
10 psów?gdzie ty ich w domu miescisz?

W pokoju,a 5 śpi z nami w łóżku....ja wiem,że jestem,no ale dzięki temu one wszystkie żyją jeszcze

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Hahahaaa żeś go wymęczyła,to i padł

Już wstał:) Kolejna noc zaliczona na 5. Czyściutko, cichutko i bez problemów.

Rozwolnienie już mniejsze. Zaraz Fifi dostanie śniadanie:)

Posted

elmira napisał(a):

Fifi widzi i ma bardzo dobry słuch. Poza tym węch ma dobry. I na prawdę jest on super psiakiem.

Super ze Fifi jednak troszke widzi!!! I dobrze ze z rozwolnieniem juz lepiej!!
Calusy dla Fifcia i wielkie dzieki za wspaniala opieke:Rose:

Posted

Fifi odpoczywa. Wczoraj jeszcze zrywał się, kiedy psy szczekały, a dzisiaj już spokojnie śpi i ma moje wrzaskuny w ;) nosie.

Dostał raz jeszcze osłonówkę na żołądek, preparat na stawy, i dałam mu wit. B complex.

edit: i jeszcze się poczesaliśmy:lol: Fifi bardzo lubi drapanie miękką szczotką. Plus niesamowity, że wychodzi mnóstwo martwego podszerstka. Mały zasuwa po dworze. :)

Kolejna aktualizacja: już nie bryka po dworze. Znowu przyszedł do domu i położył się. Drzwi były otworzone i nawet nie wiem kiedy wrócił.

Co to za pies??? Mądrzejszy niż moje:lol:

Posted

Bardzo się cieszę, że Fifiemu się udało, że ma szansę na szczęśliwą przyszłość pełną miłości i ciepła człowieka. Właśnie na innym wątku dowiedziałam się, że innemu starszemu psiakowi z innego schroniska się nie udało :(.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Bardzo się cieszę, że Fifiemu się udało, że ma szansę na szczęśliwą przyszłość pełną miłości i ciepła człowieka. Właśnie na innym wątku dowiedziałam się, że innemu starszemu psiakowi z innego schroniska się nie udało :(.

Dogo07 podaj link, poproszę.

Posted

Po całodziennej ,desperackiej walce z komputerem nareszcie udało mi się wejść na moje ulubione wątki...:)

Elmirku-małe nie rusza się z kocyków,bo pewnie szczęściu swojemu nie wierzy ,że je ma :) Ponadto-trzeba pilnować ,bo może nagle znikną...? ;)

Dogo07- Fifi miał rzeczywiście wielkie szczęście.Gdyby Elmira go nie wypatrzyła,najprawdopodobniej któregoś dnia umarłby w cierpieniach na tym łańcuchu...

Przykro mi bardzo z powodu Robinka

• . Bardzo smutne jest też i to,że takich samotnych staruszków jak on jest mnóstwo i nie można im wszystkim pomóc :(

• Posted

U nas wszystko ok. :) Dziadzinek znów zaanektował posłanie Moreli:)

Rozwolnienie minęło. Fifi czuje się bardzo dobrze.
    Bardzo dużo śpi. Ale ja się nie dziwię. Tyle czasu słuchał szczeku współbraci w schronisku, zrywał się, szczekał. Teraz już nie musi. Teraz jest już w domu i ma spokój.

Mamy jeszcze do wyadoptowania 320 psiaków;)

Posted

[quote name='elmira']U nas wszystko ok. :) Dziadzinek znów zaanektował posłanie Moreli:)

Rozwolnienie minęło. Fifi czuje się bardzo dobrze.
    Bardzo dużo śpi. Ale ja się nie dziwię. Tyle czasu słuchał szczeku współbraci w schronisku, zrywał się, szczekał. Teraz już nie musi. Teraz jest już w domu i ma spokój.

[B]Mamy jeszcze do wyadoptowania 320 psiaków[/B];)[/QUOTE]

Fifi poczuł się po prostu U SIEBIE:cool2:

"Tylko" 316,Elmirku...:nono:

Posted

[quote name='jostel5']Fifi poczuł się po prostu U SIEBIE:cool2:

"Tylko" 316,Elmirku...:nono:[/QUOTE]

No to mnie podbudowałaś:)

Lubię takie optymistyczne podejście:) 316 psiaków z Białej prosi o dom!

Posted

[quote name='elmira']No to mnie podbudowałaś:)

Lubię takie optymistyczne podejście:)[B] 316 psiaków z Białej prosi o dom[/B]![/QUOTE]

Może zmienić tytuł wątku...?:knuje: Skoro psiaków ubywa ,to znaczy,że mamy same ślicznoty :lol:

Posted

[quote name='majku33krakow']elmirko moze bys mi nr konta swojego dała,cos ci moze wpłace.[/QUOTE]

majku, jeżeli możesz i chcesz wpłacić pieniądze, to poproszę na konto Pauliny Z., czyli na konto Fifiego.

Ja Tobie bardzo dziękuję za wspaniałe podejście, ale to Fifi potrzebuje pomocy, a nie ja:)
    Ja za Fifiego nie chcę żadnych pieniędzy, tłumaczyłam Jostel dlaczego.

Posted

[quote name='elmira']majku, jeżeli możesz i chcesz wpłacić pieniądze, to poproszę na konto pauliny z., czyli na konto fifiego.

Ja tobie bardzo dziękuję za wspaniałe podejście, ale to fifi potrzebuje pomocy, a nie ja:)
    ja za fifiego nie chcę żadnych pieniędzy, tłumaczyłam jostel dlaczego.[/quote]

a na leki?

Posted

[quote name='majku33krakow']a na leki?[/QUOTE]

Dziewczyny przelały mi 100 złotych na lekarstwa dla Fifiego. Rozmawiałam z moim wetem i on powiedział, że taka kwota wystarczy.

Majku, jeżeli będziesz pamiętał o Fifim, to będę Ci bardzo wdzięczna. Fifi jest niesamowitym psiakiem. Jeszcze raz dziękuję:)