Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostel5 napisał(a):
Najlepiej jest mieć "5" ;)

No:):cool3:
jostel5 napisał(a):
Już mu naszeptałam ;) .Uwierzył i czeka...
\
O boziulku...Kochany nasz Fifulek:-(:loveu:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Renata5 napisał(a):
Oj Fifek juz jutro Twój WIELKI dzień:loveu::)

Zgadza się! :)Fifek, Fifulec,Fifiś ,Fifka,Fifiaczek,Fifi-starutki ślepaczek z łańcucha jutro ok.17-tej pożegna schron na zawsze! I BARDZO DOBRZE! I NIECH WRESZCIE POCZUJE SIĘ WOLNY I BARDZO SZCZĘŚLIWY -najpierw u Elmirki,a niedługo później -u Renatki.

Posted

Bardzo potrzebne stale deklaracje na Fifka!!!

No Fifek, juz teraz nie trzeba liczyc dni, tylko godziny!! Smialo mozesz pakowac manatki... ale ten wstretny lancuch zostawiaj w schronie!! ;-)

Posted

jostel5 napisał(a):
Elmira,wysłałam Ci sms-a,bo na pw jakoś mi się nie udaje...Dysponuj moim numerem telefonu swobodnie i bez skrupułów ;)

Trzeba upoważnienie napisać :lol:

Posted

Kapsel napisał(a):
Trzeba upoważnienie napisać :lol:

Potwierdzone notarialnie.

Kurcze, nie ma żadnego sygnału, że zapycha się skrzynka wiadomościami PM. Skrzynka była pełna. I dlatego Jostel nie mogłaś do mnie przesłać wiadomości.

Posted

elmira napisał(a):
Potwierdzone notarialnie.

Kurcze, nie ma żadnego sygnału, że zapycha się skrzynka wiadomościami PM. Skrzynka była pełna. I dlatego Jostel nie mogłaś do mnie przesłać wiadomości.

Nooo...tak myślałam :)Już jestem w tej materii trochę wyedukowana ;)

Posted

kochani zbliża się koniec miesiąca, więc przedstawiam Wam stan konta FIFIEGO na dzień 29.04.br
14.04.2010 r. - 20,-zł. SYLA
14.04.2010 r. - 100,-zł. KETUNIA
23.04.2010 r. - 20,-zł. OBRACZUS87 i ( 100,- zł. KUNDELKOWA SKARBONKA )
26.04.2010 r. - 50,-zł. MAJKU33
28.04.2010 r. - 62,42 WASABI81
28.04.2010 r. - 30,- JOSTEL5
------------------------------------------------
OGÓŁEM - 282,42 + 100,- = 382,52

WYDATKI
koszt weta. - 28,-
------------------------------------
pozostaje = 254,42 + 100,- = 354,42

Posted

ketunia napisał(a):
Jaki będzie koszt dt u Reni ?
Mogę odrazu przesłać pieniążki do Renatki za pierwszy miesiąc.

Witaj u Fifcia,Ketunia.:) Pewnie 300 zł,ale jutro się upewnię.Dziękuję bardzo :)

Posted

ketunia napisał(a):
Jaki będzie koszt dt u Reni ?
Mogę odrazu przesłać pieniążki do Renatki za pierwszy miesiąc.

U mnie będzie Fifek za 300zł,będzie miał moje jedzonko i witaminki dla staruszków w gratisie:)
Ciocia Elmirka się pewnie nie upomni,ale pamiętajmy,że u Niej Fifek będzie coś około 2 tygodni;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Witaj u Fifcia,Ketunia.:) Pewnie 300 zł,ale jutro się upewnię.Dziękuję bardzo :)

Ja jestem cały czas u Fifcia. Tylko mało się odzywam ;)

Posted

Renata5 napisał(a):
U mnie będzie Fifek za 300zł,będzie miał moje jedzonko i witaminki dla staruszków w gratisie:)
Ciocia Elmirka się pewnie nie upomni,ale pamiętajmy,że u Niej Fifek będzie coś około 2 tygodni;)

:) Faktycznie się nie upomnę. Niech pieniądze leżą na koncie, Fifek będzie miał na kolejne 14 dni do przodu:)

majku33krakow napisał(a):
a co z lekami dla fifcia?,bo to najwazniejsze.

Jostel5 wypisała listę leków dla małego. Kupię je u weterynarza u mnie na miejscu.

Posted

elmira napisał(a):
:) Faktycznie się nie upomnę. Niech pieniądze leżą na koncie, Fifek będzie miał na kolejne 14 dni do przodu:)

Jostel5 wypisała listę leków dla małego. Kupię je u weterynarza u mnie na miejscu.

ale moze ktos cie wspomoze jak bedzie chciał,przeciez nie odmówisz.

Posted

majku33krakow napisał(a):
ale moze ktos cie wspomoze jak bedzie chciał,przeciez nie odmówisz.

Nie odmówię;), ale nawet jeśli jakiś dobry człowiek się objawi, to dodatkowe pieniądze i tak zasilą konto Fifiego. On nie ma stałych deklaracji na 300 złotych, więc każda kwota dodatkowa to jakieś zabezpieczenie na kolejny miesiąc u Renaty.

Posted

Elmira,Fifkowi trzeba kupić leki,szeleczki,żarełko smaczne bardzo ...;)Ustaliłam wczoraj z Obraczus,że Kinga przeleje na Twoje konto 100 zł z "Kundelkowej skarbonki "i -proszę-wykorzystaj te pieniądze na bieżące potrzeby Fifka...
Mam jszcze 2-3 osoby spoza dogomanii,które też wyrażają wolę łożenia na utrzymanie dziadzia u Renatki.Nie wiem jeszcze ,jakiego rzędu będą to deklaracje,ale niebawem wszystko się wyjaśni i dam na ten temat głos ;)

Posted

Dogo07 napisał(a):
I jak tam Fifuś :) ?
Kiedy zdejmuje łańcuchy ?

Fifi narodzi się na nowo ( w słusznym wieku 15 lat:)) o 19.00. Teraz pozostaje tylko monitować św.Franciszka o to,by dał starutkowi trochę siły na długą podróż do Elmiry...Trzymajcie kciuki!

Posted

jostel5 napisał(a):
Fifi narodzi się na nowo ( w słusznym wieku 15 lat:)) o 19.00. Teraz pozostaje tylko monitować św.Franciszka o to,by dał starutkowi trochę siły na długą podróż do Elmiry...Trzymajcie kciuki!

Trzymam:kciuki::kciuki:, i dopiero przestane jak Fifi szczesliwie dojedzie do Elmiry!!